• Blomster84

    En tråd för oss ruvare

    Tänkte att det kunde vara trevligt med en tråd för oss ruvare där vi kan diskutera hur vi mår, känner osv under denna evighetslånga väntan i hopp om ett plus. Själv är jag på ruvardag 1 med en blastocyst efter ett ostimulerat FET.

    Hoppas vi hörs :)

    Kram

  • Svar på tråden En tråd för oss ruvare
  • frucgsvensson

    Har ingen erfarenhet av att sätta tillbaka två embryon, men jag har läst (ja, här på familjeliv) att flera har fått det om deras embryon inte är helt tipptopp eller om de gjort många försök.

    Vet inte hur det ser ut för dig, men det skadar ju inte att prata med läkaren om det?

    Är det någon annan här som är hutlöst hungrig och sugen på mat? Det finns verkligen inget stop i mig! Jag vill ha mat hela tiden. Gärna gleggig mat som tacos med créme fraiche, ost och skinksås osv. Jäkla hormoner man stoppar i sig (lutinus).

    RD 4 idag. vaknade med världens mensvärk. Verkligen "nu-kommer-mensen-mensvärk". Men det är för tidigt än för det. Ont i brösten som bara den.

  • Frutopia
    Pruttkudde skrev 2015-09-23 09:38:07 följande:

    Jag är på RD 8 nu och har testat positivt i två dagar - men hcg-halten verkar inte öka samt att jag känner verkligen mig noll gravid...


    Min teori är att embryot dog så fort det implanterat i livmodern. Känner verkligen inget hopp nu. 


    Är det någon här som fått två embryon tillbaks? Hur går man tillväga i såfall?


    För jag blev totalnekad till att få tillbaka två. 


    Det är ju inte gratis att göra Ivf, så nästa gång hoppas jag verkligen att jag kan få två så kanske en överlever och att man har inte återigen har kastat 15 000 i sjön...


    Hej, vilken jobbig känsla det måste vara för dig :( Jag har läst men vet inte om det stämmer att Hcg höjs ca varannan/var tredje dag. 


     


    håller tummar

  • frucgsvensson
    missmissis skrev 2015-09-21 19:24:37 följande:

    Hej igen. Testade positivt förra lördagen. Den 12 september på ruvardag 8 med blastocyst. Å jag kunde vila i det positiva resultatet tills nu. Alla symptom känns så svaga eller har försvunnit helt. Inga ömma bröst, inget sug/hunger på kvällarna. Nu känns det mer som mensverk och idag fick jag plötsligt en mörk flytning. Blev jätteorolig. Så denna förbannade väntan har bara fortsatt. Att man aldrig ska få njuta.


    Hur har det gått för dig missmissis? Hoppas att det gått bra!!
  • missmissis

    Hej. Inga mer mörka flytningar. Jag trodde verkligen det var kört. Så jag fortsätter att va gravid. Men det känns så overkligt. Längtar så till Vul då vi får se krabaten och ett förhoppningsvis tickande hjärta.

  • missmissis
    No Ka Oi skrev 2015-09-21 21:27:52 följande:

    Bra att du skriver det. Ett argument att inte tjuvtesta. 

    Fortsätter hålla tummarna för dig! 


    Det var "bara" 4 dagar innan officiell testdag men samma dag som min bim. Då jag fick ont i rygg och ljumskarna osv ville jag veta om det var symptom och det var det!
  • Sookie85

    Hej på er :)

    Är på RD 2 efter FET och jag har en nervös känsla i magen hela tiden, kan knappt sova!

    Hur sover ni andra?

  • No Ka Oi
    missmissis skrev 2015-09-23 19:42:47 följande:

    Hej. Inga mer mörka flytningar. Jag trodde verkligen det var kört. Så jag fortsätter att va gravid. Men det känns så overkligt. Längtar så till Vul då vi får se krabaten och ett förhoppningsvis tickande hjärta.


    Så bra! Alltid denna nervösa väntan...

    Jag sover sisådär. Men det finns annat än ruvningen som påverkar. Och det är kanske bra för då kan jag helt enkelt inte känna efter hela tiden.

    Jag mår skit ärligt talat. Denna väntan, nervositet, ängslan finns nästan hela tiden i huvudet. Huvudvärk och dålig aptit. Ingen koncentrationsförmåga.

    Jag känner saker. Pirr i brösten. Molvärk i livmodern. Illamående. Och har gjort det i några dagar nu. Men allt kan bero på mens eller nervositeten eller den dåliga aptiten. Så inget tydligt graviditestecken.
  • Frutopia

    Tog ytterligare ett test imorse, vågar mig inte på ett CB test än med rädsla för nederlag, I verkligheten är den sista något starkare än vad det ser ut på bilden. har googlar spökstreck och allt möjligt men blir inte så klok. Tror ni på ett plus?  Solig

Svar på tråden En tråd för oss ruvare