• Snorkfraken91

    BF juni/juli

    Hej!


    Här är en tråd för oss som har BF i juni och juli. Vi är några från tråden "Just slutat med p-piller någon fler?" som följs åt här, men andra är självklart också varmt välkomna! Glad 

    Presentera er och skriv BF så kommer jag eftersom att fylla på en lista! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden BF juni/juli
  • Y o L o

    Tänk i sommar när vi sitter med våra nyfödda :) så mysigt. Jag hoppas så mycket att amningen ska funka bättre denna gång och att jag kan vara lite mindre orolig första tiden och njuta mer.


    Luttiis skrev 2015-11-06 21:03:13 följande:

    Försöker också tänka så men ibland spökar tankarna :)


  • En del av oss

    Värk i magen som känns som mensvärk är växtvärk då livmodern växer så det är ett gott tecken

    Jag har också oro, mest för MA att det avstannat och är död eller att det är en ofostrig graviditet (tom hinnsöck utan embryo). Ska på VUL först den 19 nov och det känns som en evighet dit. Tycker dagarna går så sakta.


    Om allt går bra går min dröm i uppfyllelse juni/juli 2016
  • DLR

    Tror att det är normalt som sagt. Att oroa sig, tänka så. Lillan/lillen är ju så efterlängtad att hoppet lyckas omvandlas till en rädsla pga oro, pga kärlek. Typ.

    Gillar det du sa Y o L o, den tanke gången. Tänka att i sommar är vi mammor. Åh! Det var så längesen för mig. Gud vad jag ska njuta annorlunda denna ggn. Och att få göra det till sommaren också. Ser så fram emot det. Längtar!

  • En del av oss

    För mig är det så avlägset till sommaren, så otroligt många veckor kvar och har både FVP och RUL att avklara innan jag vågar tro på att det blir en liten bebis.


    Om allt går bra går min dröm i uppfyllelse juni/juli 2016
  • mammsen79

    Någon som gjort ultraljud i v,5 6 eller 7? Gör det ultra på magen då eller gör dem det innsides? Någon som vet?

  • DLR

    En del av oss,

    Det är långt bort för oss alla. Låt oss kalla det dagdrömmar ist, i hopp om att minska stressen orsakad av oro. Pepp helt enkelt.

    Självklart något frivilligt ;)

  • alexis06
    Ajvar skrev 2015-11-05 16:25:19 följande:
    Precis, fast jag är inskriven på mvc i Liljeholmen och ska på UL 19e (vecka 8-9) :). Vilken vecka är du i när du ska dit?
    här är en till som är inskriven på Liljeholmen, jag ska dit den 11 dec för inskrivning och hälsosamtal. men ska på nån föreläsning nu på fredag nån med som ska dit??
  • Lova123

    Är också mitt första, men jämfört med er andra känner jag mig relativt lugn. Tänker att jag inte styr och att jag måste lita på min kropp. Just nu har den ändå bättre koll än jag. Tänker på vad jag stoppar i mig och tar mina vitaminer. Mer kan jag inte göra. Sen får man passa på att vara lite glad när det äntligen gått vägen.
    Får jag bakslag får jag ta det då...

  • Ajvar
    alexis06 skrev 2015-11-07 10:04:57 följande:
    här är en till som är inskriven på Liljeholmen, jag ska dit den 11 dec för inskrivning och hälsosamtal. men ska på nån föreläsning nu på fredag nån med som ska dit??
    Skoj! Jag var på den där gruppträffen i förra veckan och skrev in mig nu i onsdags.
Svar på tråden BF juni/juli