Inlägg från: Tenoren |Visa alla inlägg
  • Tenoren

    Ni män som lämnat, vilken orsak har ni haft?

    Här har det varit en sjunkande nivå av engagemang från hennes sida då hon efter ett mängd år av vacklande fram och tillbaka, börjat på den ena utbildningen efter den andra - inte avslutat en enda - och sedan djupt beklagat sig över att hon inte hittar några välbetalda jobb som hon kan få. Under den period hon studerade tog hon typ 60-90 poäng per termin, men intresset för att göra något färdigt fanns inte - medan jag drog hemmet, drog hem lönen och skötte tre barn. alla gemensamma möjliga aktiviteter som att åka skidor, skridskor, promenader med ungarna slutade med att hon ändå inte följde med - vilket jag till slut genomförde utan hennes inverkan eller ens frågade. Visste vad svaret skulle bli.
    Helt dränerad på energi, och uppbackning frågade jag vad hon ville med våran relation egentligen, men fick inga tydliga svar eller engagemang. Hennes personliga ekonomi sket hon i princip i, brev låg oöppnade i månader - därefter kommer kravbrev, kronofogde osv - vilket det slutade med att jag betalade för att hon inte hann. 
    Nu har jag sedan 12 månader lämnat det hela, och har framför mig bodelning, och skiljsmässa. Har aldrig mått bättre och lyckas sova hela nätter. 

Svar på tråden Ni män som lämnat, vilken orsak har ni haft?