Inlägg från: ninasord |Visa alla inlägg
  • ninasord

    Kommer det bli krig i sverige? Var kan jag bo säkert?

    Anonym (andas) skrev 2015-11-17 12:47:45 följande:

    Andas. 
    Det är fruktansvärt skrämmande det som har hänt och som håller på att hända just nu i världen. Men den paniken du känner just nu har ingen grund. Jag förstår att du känner ett behov av att skapa kontroll för att mildra oron. Samtidigt så måste du försöka fortsätta ditt liv som vanligt. 


    I'm not your driver
  • ninasord
    Anonym (fullkomligtlivrädd) skrev 2015-11-17 13:11:40 följande:

    Men USA känns inte alls tryggt. Där har det ju varit terrordåd flera gånger. JJag vet inte om Thailand är säkrare än Sverige men har någon annan ett bättre tips där man kan leva i trygghet utan krig.
    Vill åxå ha fler barn men tyvärr har jag inte modet att skaffa ännu ett barn som man håller i famnen och vet att det sannorlikt blir föräldralöst eller utsatt för martyr längre fram.
    Känns nästan som om jag skulle kunna ta livet av mig bara för att slippa ångesten för just nu orkar jag inte leva längre


    Men det hot vi står inför kan ingen undgå oavsett vart du bor i världen. Kriget är globalt. Du behöver lugna ner dig och leva med vetskapen om att ingen går säker någonstans längre. Du är inte ensam i detta.
    I'm not your driver
  • ninasord
    HenryIronstead skrev 2015-11-17 14:17:39 följande:
    Det har varit krig i Syrien i tio (10) år.

    Det har varit otroligt i Afghanistan i trettio (30) år.

    Ändå började alla röra på sig just i augusti ca.

    Varför började exodusen just i år?

    Förstår ni vad jag försöker säga?
    Nej du pratar i gåtor Flört

    Om TS vill leva säkert kan jag säga hen att inte använda sig av internet, dator, kortbetalning, mobil, telefon, tv eller någon annan digital apparatur samt undvika allmänna platser där det finns övervakning. Dvs. om hen håller sig borta från flödet och massmedia är hen garanterat inte intressant för förvarna eller något lämpligt offer för terroristerna. TS kan göra sig otillgänglig på många vis.
    I'm not your driver
Svar på tråden Kommer det bli krig i sverige? Var kan jag bo säkert?