• IsDimma

    Vad händer i helgen?

    Om jag får gissa blir det lite av varje. Det verkar som om sambon får jobba en del, men det ser ut som om det isf blir hemmajobb. Sitter med CADritningar.
    Sen blir det förmodligen en promenad eller två. Och vi ska köpa lyrör till en taklampa och en ny amatur till vardagsrummet.
    Själv är jag annars i stort behov av en relativt lugn helg efter världens värsta vecka någonsin på jobbet. Jobbar på förskola och är van att jobba tre i ett arbetslag med typ 14-16 barn (jag har haft 1-2åringar). Nu har vi slagit ihop två avdelningar så att vi ska ha en storgruppsavdelning med åldrarna 1-3 år. Vi har 28 barn i gruppen och ska jobba fem stycken. Men vi är bara två som jobbar heltid, en som jobbar 50%, en som jobbar 60% och en som jobbar 80% och sen ska det täckas upp med vikarier för resten. Hon som jobbar 80% har varit sjuk fyra dagar (av fem), hon som jobbar 50% har haft ledigt två dagar och hon som jobbar 60% jobbar bara tre dagar i veckan.
    Så ska man instruera vikarier i ett helt nytt system som vi själva inte vet hur det ska fungera. Det känns som om vi gått på knäna hela veckan! Den som suttit mest tid med att planera verksamheten när vi skulle slå ihop oss är hon som varit sjuk. Hurra liksom. Plus att allt hon skrivit ner verkar hon ha hemma. Morr!
    Jag har aldrig någonsin varit så trött. Och som toppen på allt så sover jag askasst när jag är stressad så jag blir ju inte direkt piggare av att sova sämre än normalt.
    Jag skulle helst vilja sova hela helgen!

Svar på tråden Vad händer i helgen?