Inlägg från: Maria 434 |Visa alla inlägg
  • Maria 434

    Varför måste folk förstöra maten med en massa salt och ketchup??

    Salt är gott och framhäver smak.

    Ketchup använder jag till korv, köttfärsås, lasagne men som tillbehör på bordet så folk kan ta om dom vill

    Både salt och ketchup ställer jag fram så folk får lägga till som de vill.

  • Maria 434

    Chilusås innehåller massa socker.

    Tomatpure och krossade tomater innehåller tex vinäger,salt och annat skräp

  • Maria 434
    Daniel12 skrev 2015-11-22 15:51:23 följande:

    Själv brukar jag köpa min chilisås i asiatiska butiker, eftersom det är mer "riktig" chilisås än den som säljs i svenska, som du säger är de svenska varianterna inte lika goda.


    Du vet hur mkt socker det är i dom förutsätter jag och även msg i vissa. Tror du på riktigt att asiatisk chilisås är nyttigare än ketchup? :)

    Hur länge låter du en köttfärsås koka som du tillsatt burktomater i och hur balanserar du smakerna utan att tex använda en nypa socker lr soltorkade tomater samt salt. Snälla berätta du verkar ju veta så himla mkt om smaksättare och matlagning.....
Svar på tråden Varför måste folk förstöra maten med en massa salt och ketchup??