Inlägg från: 300lakritz |Visa alla inlägg
  • 300lakritz

    Gastric bypass/sleeve 2016

    Hejsan! Hoppas jag får vara med här :) jag har i många år funderat på denna operation. Och idag skickade jag in min egenremiss till Vrinnevisjukhuset här i Norrköping. Någon mer som skickat egenremiss?

  • 300lakritz

    Halloj! Förra måndagen skickade jag min egenremiss till Vrinnevisjukhuset och idag ringde dom! Ska dit på onsdag för att vägas och mätas. Känns redan som ett stort steg på vägen :D

  • 300lakritz

    Vad spännande Lizzy89. Nej jag ska bara dit för att väga och mäta. Skulle bara ta 5 min. Eftersom jag skickade in egenremiss har jag inget dokumenterat från dietist, så dom ville jag komma innan dom startar något :)

  • 300lakritz

    Håller tummarna för dig :) Hur lång tid har det tagit för dig? När skickades din remiss? Lycka till imorgon :D

  • 300lakritz
    Lizzy89 skrev 2016-01-28 17:04:28 följande:

    jag vet inte exakt när min remiss skickades, var via VC , men har för mig att de var i början av november, sen var jag på infomötet den 17/12, och sen nu möte med teamet, så allt har ju egentligen gått väldigt fort! :) och idag ringde dom från Vrinnevi och jag fick ett JA!!  så i mitten av mars opereras jag! Är så glad! Hoppas de går bra för er andra med! 


    Jag va och vägde samt mätte mig igår. Ska på infomöte den 25 februari! Så spännande :Det Och grattis till JA't! Fasen vad roligt för dig :D
  • 300lakritz
    Lizzy89 skrev 2016-01-29 10:30:04 följande:

    Tack , det känns jätte bra :D :D 

    Ja men va kul!  Grattis till det, nu är du på gång på riktigt! 


    Tack! Hur långt efter infomötet fick du besked?
  • 300lakritz

    Har läst att rökning är strängt förbjudet 4 veckor innan op samt 4 veckor efter. Så jag har varit rökfri i 4 dagar nu . Tänker att det blir lättare OM jag får en operation att sluta röka redan nu. Däremot har jag inte hittat någon info angående snus? Får säkert svar på det den 25e på gruppmötet men tänkte om ni vet?

Svar på tråden Gastric bypass/sleeve 2016