• Mr jonsson

    Våga prova killsex, hur gick ni tillväga?

    Vi är tydligen flera om denna nyfikenhet. Jag har sedan länge då o då provat stoppa något i rumpan men efter att sambon vägrade analsex men istället stoppade dildon en gång i min röv fick jag en chock över hur skönt det var och därefter blivit besatt av att bli penetrerad. Har haft ganska avanserade bak lekar ensam men blivit bara mer o mer nyfiken på att hitta någon att utforska detta djupare. Jag ser mej som hetro och känner inga kännslor för andra män men skulle ändå vilja prova ha sex med en man eller en kvinna med leksaker för att testa lite fantasier.

  • Mr jonsson
    Anonym (JämteBi) skrev 2017-04-03 22:58:11 följande:

    Det är många män som gillar sex med män -få törs göra det men ännu färre är öppna.

    Men de som törs de gillar det -jag t.ex.

    Jag har träffat många män för sex, på nakenbad, sexchattar, rfsl fester m.m

    Det är helt naturligt för män att ha sex med andra män -se på djurens värld bara. Ett genus är kåtare än det andra och mer dominant...

    Jag tycker skönt att ha sex utan förpliktelser :)


    Det låter som du kan detta. Kanske skicka mej ett pm då jag finns i jämtland?
  • Mr jonsson
    Anonym (zzz) skrev 2017-09-01 10:53:23 följande:

    Nu har jag äntligen hittat en match i BC som är från samma samhälle som mig. Nära å bra. Han vill bli "servad" och av det får jag den boost jag behöver.

    Ska träffa honom till helgen. Vi har chattat mycket på BC och hans "stil" känns helt ok. 


    Nu vill jag veta hur de gick o vad som gjordes in i minsta detalj.
  • Mr jonsson
    Anonym (zzz) skrev 2017-09-19 04:32:23 följande:

    Hi hi. Du vill ha detaljerna? Nja. Där är det lite för privat trots anonymiteten.  Du har säkert god fantasi och kan få till ett scenario som är rimligt.


    Nä du, nu kommer du för lindrigt undan- berätta el skicka som pm till mej.
  • Mr jonsson

    Första gången hade jag byggt upp en stor nyfikenhet för att få en kuk i mej och via bodycontact träffade jag en snubbe hastigt i tvättstugan. Blev inte så imponerad över hur skönt det var men å andra sidan var det helt ofarligt att gå över denna gräns.

    Nu med lite erfarenhet ville jag göra om det men på mina villor o förutsättningar .

    Nu har jag gjort det för andra gången och det var mycket bättre och för nästa träff höjer jag ribban ännu högre för att uppfylla mina fantasier än mer.

    Detta lekande har inte gjort mej mer gay utan snarare tvärtom och jag har lärt känna mej själv klart bättre. Hittar jag en kvinna som kan leka som en man tar jag det 10 gånger hellre men tillsvidare är det bara män som har stake och stake att prova leka detta.

  • Mr jonsson
    Anonym (Tjej) skrev 2017-11-30 11:38:43 följande:

    Killar, ni som säger att ni inte är attraherad känslomässigt utan bara vill ha kuken. Är det upphetsande för att det är något ?förbjudet?

    Ärligt så är det ju fortfarande i dagens samhälle inte heeelt okej att vara homo. Finns fortfarande mycket fördomar.

    Är det de som gör att man blir upphetsad?

    Kan inte tjejen tillfredsställa er själva med leksaker eller är det inte samma sak?


    Gillar inte va med kille för att det är förbjudet men en snubbe har ju ett verktyg som inte ni tjejer har och dessutom finns det för få av er tjejer som är busiga och öppensinniga för baklekar. För mej vore idealet att få vara med en tjej som jag anser vara det attraktivaste av allt.
  • Mr jonsson
    Anonym (Tjej) skrev 2017-11-30 11:38:43 följande:

    Killar, ni som säger att ni inte är attraherad känslomässigt utan bara vill ha kuken. Är det upphetsande för att det är något ?förbjudet?

    Ärligt så är det ju fortfarande i dagens samhälle inte heeelt okej att vara homo. Finns fortfarande mycket fördomar.

    Är det de som gör att man blir upphetsad?

    Kan inte tjejen tillfredsställa er själva med leksaker eller är det inte samma sak?


    Du ställer bra frågor här.

    Jag har laborerat ganska avancerat med leksaker men även träffat män.

    Jag har inte känt någon upphetsning av att att träffa män för att det är förbjudet utan bara för att de har kuk och att det finns många modiga män som vågar ge mej kuk.

    Resultatet för mej är att jag har bara blivit mer hetro efter träff med män och skulle många gånger hellre låta mej tas av en kvinna med strapon.

    Men det viktigaste för lyckad analsex anser jag vara kukens storlek struktur o längd samt hur bra o intensivt man blir knullad och då spelar det ingen roll om det är riktig snopp el plast.

    Skillnaden är så otroligt stor mellan olika dildos el snoppar och kan vara helt avgörande om du låter dej penetreras en gång på prov o inge mer eller om att analsexet kommer bli en självklarhet för dej resten av livet.

    Jag kan rekommendera leksaker om ni vill, men jag har även skrivit utförlig manual på Darkside
  • Mr jonsson
    Tennisboll skrev 2018-01-04 17:15:03 följande:

    Hejsan,

    Spännande läsning här och att så många är i samma sits som mig. Har provat de mesta tips här såsom surf,chat, nakenbad, cruising etc. Men, varje gång varit för feg för att ta sista steget. Är nog inte personen som tar första kontakten och är kanske lite skraj för att bli "radiostyrd" om den andre är den som tar befälet.


    Sök på bc och var ärlig och tydlig med vad du vill men även öppen för att kompromissa för att tillfredställa partnerns önsknimgar. Med lite chatt med några märker du vilka som är på din våglängd och ni klickar.

    Tyvärr finns det en del snackare som är för fega för att göra det dom skriver att dom vill göra men då o då leder det till ett givetvis nervöst möte men den största vinsten oavsett hur det går är att du fått erfarenhet som bara kommer göra din nästa chatt o möte bättre.
Svar på tråden Våga prova killsex, hur gick ni tillväga?