• ericss­onsara­h
  Äldre 4 dec 19:50
  17750 visningar
  26 svar
  26
  17750

  Hur blir man snygg som kille?

  Bra hygien. Lukta gott är sin sak (man kan dölja mycket med parfym), men ett hår som ser fett och smutsigt ut eller ett skägg som inte är välansat går bort enligt mig. En hyfsad fysik - behöver inte betyda att man är supervältränad, men att man tar hand om sin kropp genom motion och bra mat och inte helt sunkar ihop. Bra hållning är också viktigt på tal om fysik.

 • ericss­onsara­h
  Äldre 4 dec 20:31
  #9
  Anonym (n) skrev 2015-12-04 20:06:15 följande:

  Vad är "sunka ihop" för dig? Räcker det inte att vara smal?


  Jag tycker att människor som tränar regelbundet generellt sett har en hälsosammare utstrålning. När man aldrig rör på sig så försvinner den utstrålningen, man tappar muskler och hela kroppen liksom "säckar ihop". Hållningen, som jag nämnde innan, blir lätt sämre. Det är som om man tappar en viss spänst. Men återigen så vill jag bara betona att det inte handlar om att du måste ha någon slags superfysik eller leva upp till galna ideal. :)
 • ericss­onsara­h
  Äldre 4 dec 21:20
  #14
  Anonym (n) skrev 2015-12-04 20:44:39 följande:

  Tolkar jag dig rätt så menar du att man blir för degig i kroppen om man inte tränar? Du vill alltså att han ska ha lite snyggare/hårdare kropp?


  Både ja och nej. "Degig" var ganska bra beskrivet för vad jag menar, men snyggare/hårdare behöver inte nödvändigtvis vara motsatsen. För det första är det högst individuellt hur en snygg kropp ser ut. :) När du säger hårdare så tänker jag på väldigt slimmade, vältränade kroppar, men det är kanske inte så du menar? Jag syftar mer på en normalt frisk och spänstig kropp, man behöver inte vara jättevältränad för att vara snygg enligt mig. Det är nog framförallt den friska utstrålningen som kroppen får när man rör på sig som jag tänker på. Svårt att sätta fingret på!
Svar på tråden Hur blir man snygg som kille?
Logga in
Bli medlem