• Äldre 4 dec 20:37
  17748 visningar
  26 svar
  26
  17748

  Hur blir man snygg som kille?

  självsäkerhet och självförtroende är A och O och är otroligt sexigt oh attraktivt.  En man som gillar sig själv och utstrålar en ärlig och äkta självsäkerhet är hett hett hett.. 

  att vara välklädd,  och då menar jag att man fattar vilka kläder som passar ens kroppstyp och vad man faktiskt ser bra ut i och att man klär sig efter vad man ska göra. 
  Jag ser tyvärr många som missar det där helt och det blir så fel ibland.   Det skadar inte att vara lite påläst om hur modet ser ut och ha lite koll på hur man klär sig för den ålder man är i och för den aktivitet man ska göra.  Jag själv personligen faller stenhårt för välklädda karlar.  En snygg skjorta , ett par bättre jeans eller chinos och en kavaj. Och att det passar ihop och ser bra ut och är av senaste modell. 

 • Äldre 4 dec 20:39
  #11
  Anonym (n) skrev 2015-12-04 20:09:47 följande:
  Hur får man proffsig hjälp med det? Hur mycket måste man betala någon stylist för att gå en shopping runda med mig osv?
  det är faktiskt ganska lätt.  Gå in på en bra butik som säljer herrkläder och be om att få lite hjälp med att hitta passande kläder.  Det kan räcka med att du frågar om råd på typ Dressmann eller Carlings tex  eller liknande butik för att få lite enkla tips om hur du ska tänka kring klädsel. 
Svar på tråden Hur blir man snygg som kille?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.