Inlägg från: Istfan |Visa alla inlägg
  • Istfan

    En käftsmäll till undergångsprofeterna

    Den rent ekonomiska effekten av invandring från Mellanöstern och Nordafrika på lång sikt bedömer vi bäst genom att titta på hur det går för Malmö. Där Malmö befinner sig efter 25+ års invandring från 3:e världen, kommer förstås hela landet att befinna sig på sikt.

    Skillnaden är att Malmö får 5 av sina 17 budgeterade miljarder från andra kommuner, medan ett Sverige som om 25 år kommer att likna ett enda stort Malmö inte har någon annan källa till penningtillskott än massiva skattehöjningar.

    En människa är vad den äter. Ett land är vilken befolkning det tar in. Tar landet in trejde världen, så kommer landet förstås att påminna mer om tredje världen. Det är inget konstigt med det.

    Tredje världens kulturer har inte lyckats skapa välstånd på hemmaplan och den som fortsätter leva i sin ursprungskultur (vilket är meningen med mångkulturen) när han/hon flyttar till ett i-land kommer givetvis inte att kunna skapa välstånd här heller. Åk till Göteborg om ni tvivlar på logiken. I västerländska stadsdelar kommer ni att finna välstånd, medan Hjällbo, Bergsjön mfl icke västerländska förorter präglas av kriminalitet och socialbidragsberoende.

Svar på tråden En käftsmäll till undergångsprofeterna