Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    En käftsmäll till undergångsprofeterna

    KillBill skrev 2020-11-13 07:26:41 följande:

    Jag blir självklart upprörd över sprängningar och skjutningar men att en folkvald politiker för sverigedemokraterna har häktad efter det att man hittat en bomb vid husrannsakan i hans hem är självklart allvarligt och pekar mot att fenomenet med sprängningar kan kopplas till människor utanför de vanliga kriminella kretsarna.


    Du blir självklart upprörd över att gamla damer sprängs på vårdcentraler men för att du skall se någonting som ett verkligt problem så måste det gå koppla till SD.
  • nattuw
    KillBill skrev 2020-11-15 10:09:26 följande:

    Vad är detta för typ av sandlåderetorik. Klarar du inte av att folk blir upprörda över att folkvalda politiker från SD ertappas med sprängmedel som klassas som bomber?


    Det är bara synd att "folks" upprördhet inskränker sig till händelser som de kan koppla till SD.
  • nattuw
    Padirac skrev 2021-05-31 21:42:09 följande:
    Det finns däremot ett antal andra tråddeltagare som gottar sig att det skjuts och bombas - trots allt  är det få utomstående som råkar illa ut och de flesta som inte är direkt inblandade i gängens och nätverkens brottslighet är anhöriga eller andra närstående, inte nödvändigtvis själva brottslingar men de lever i direkt anslutning till gängen och nätverken.  Det är enlig uppgift två olika familjer/nätverk djupt inblandade i brottslighet som träffats för att reda ut eller göra upp om någonting då det spårar ur och vapen avlossas.   Dessa vapen hade inte avlossats om det inte var nätverken som är i konflikt med varandra som träffats där för att använda dödligt våld för att lösa sin konflikt.  
    Du är den enda i tråden som jag sett gotta sig åt mord. Det var du som ansåg det lämpligt att använda en smiley för att någon skjutits.
  • nattuw
    Flash Gordon skrev 2021-06-08 22:31:46 följande:
    Det finns så mycket, så mycket för en ny regering att ta tag i.

    Livstidsstraff på riktigt. Plocka av dem medborgarskapet. Automatisk livstids-utvisning.
    Glöm inte lagar av den amerikanska RICO typen som med viss framgång använts för att komma åt den amerikanska maffian.
  • nattuw

    Henrik Jönsson om polismordet, den politisk ovilja att ta tag i problem och hur den organiserade brottsligheten hotar hela samhället:


  • nattuw
    Padirac skrev 2021-07-10 11:56:55 följande:
    Jönssons politiska ovilja att förstå problemen är ökänd
    Skulle du kunna utveckla det där?
  • nattuw
    Padirac skrev 2021-07-10 13:04:11 följande:
    Ingen kan väl anklaga Jönsson för annat än att komma med opinions/åsiktsinlägg som bygger på annat än fakta och saklighet 
    Vilka är de problem som Jönsson, enligt dig, inte förstår?
    Vilka åsikter är det Jönsson har som, enligt dig, inte bygger på fakta och saklighet?
    Vad är det som du finner så skoj med ett mordet på en polis att du väljer att använda en smiley när du kommenterar ett inlägg där mordet på en polis tas upp?
  • nattuw
    Flash Gordon skrev 2021-07-10 15:19:21 följande:
    Den person som hånar en rädd, äldre kvinna i Fruängen genom att säga att hennes rädsla för att gå ut om kvällarna är likvärdigt med att tro på "monster under sängen" har givetvis inga moraliska problem med att sätta en grön, skrattande smiley som kommentar till ett mord på en polis.
    Jag är egentligen inte förvånad. Det var ju inte första gången personen använde en smiley i ett inlägg som rör ett mord.
Svar på tråden En käftsmäll till undergångsprofeterna