Inlägg från: Ascendere |Visa alla inlägg
  • Ascendere

    En käftsmäll till undergångsprofeterna

    Dorian Ertymexx skrev 2017-01-10 19:23:39 följande:

    Jag tror att det, såsom stadigt varit under åren, har varit en ökning i antalet anmälningar, snarare än i antalet begångna brott.


    Fast NTU bygger inte på anmälda brott utan på intervjuer med slumpvis utvalda individer, så den förklaringen håller inte.

    Dessutom visar NTU att anmälningsbenägenheten, alla drömmares käpphäst, gått ner och nu är tillbaks på samma nivå som 2005.

    Så återigen, om vi antar att NTU stämmer och att andelen kvinnor som utsatts för sexualbrott ökat kraftigt de senaste tre-fyra åren, vad kan detta tänkas bero på tror du?
  • Ascendere
    Ascendere skrev 2017-01-10 20:17:34 följande:

    Fast NTU bygger inte på anmälda brott utan på intervjuer med slumpvis utvalda individer, så den förklaringen håller inte.

    Dessutom visar NTU att anmälningsbenägenheten, alla drömmares käpphäst, gått ner och nu är tillbaks på samma nivå som 2005.

    Så återigen, om vi antar att NTU stämmer och att andelen kvinnor som utsatts för sexualbrott ökat kraftigt de senaste tre-fyra åren, vad kan detta tänkas bero på tror du?


    Vilken obekväm tystnad det blev plötsligt, sa jag något olämpligt eller vad hände?
  • Ascendere
    FDFMGA skrev 2017-01-11 21:45:14 följande:

    Varför då?


    Jag vet inte, det bara kändes som alla lämnade diskussionen hängande plötsligt.
  • Ascendere
    Världsmedborgare skrev 2017-01-11 22:38:28 följande:

    Ja och högst olämpligt t.o.m, för vad du vill är att vi ska peka ut någon grupp eller gissa oss till något som inte ens finns en sanning/fakta till, alltså inga anmälningar är gjorda, och det är verkligen olämpligt att spekulera, när det gäller något så allvarligt som kriminalitet.

    Och folk är numera medvetna om vilket h-vete det ställer till med, dom har inte glömt hetsjakten som pågick ifjol.


    Många hävdar att det finns en kulturell dimension och en koppling till massinvandringen när det kommer till ökningen av sexualbrott.

    Men de resonemangen vet jag hur de går vid der här laget och vilka fakta de lutar sig mot. Jag är mer intresserad av att höra andra alternativa förklaringar för att kunna se hur väl dessa resonemang står sig vid en jämförelse.

    Sedan är ju världen komplex så det är knappast omöjligt att flera faktorer samverkar.

    Att bara hävda att det är "mkt olämpligt" att diskutera anledningarna är ovärdigt en demokrati som Sverige och ger associationer till östblocket eller ... ja ni vet, tänk Goodwins lag...
  • Ascendere
    Världsmedborgare skrev 2017-01-12 16:10:45 följande:
    Ja då kan jag/andra peka ut dig som trolig förövare, men det tror jag inte du tycker är lämpligt.

    För de flesta kan med lite illvilja koka ihop nåt, som kan få det att se ut som att en "grupp" kan misstänkas vara de skyldiga.

    Tänk nu efter lite.., bara lite lite, så kanske du minns vilka det var som var ledande rasbiologer för ett tag sen, och hur många grupper blev inte utpekade av dom?

    Och jag vill definitvit inte bli förknippad med sån dårskap, tyvärr så finns det många som forfarandepå fullt allvar tror, att det finns skillnader  på människor.

    Vet du, just ordet kultur var det en fransk nazist (minns inte namnet) som kom på, att det var ett mycket bättre ord att använda än ras.
    För med kultur(skillnader) så skulle man slippa att bli kallad rasist, om man diskuterade, t.ex krinalitet.
    Ok. 
    Låt oss backa en bit och börja om. Vi har ett problem, att andelen kvinnor utsatta för sexualbrott ökar kraftigt. 
    Det finns många som hävdar att detta har kopplingar till massinvandringen.
    Om jag förstår dig rätt så hävdar du att så INTE är fallet utan att det finns andra förklaringar, stämmer detta? 
    Det är dessa förklaringar jag skulle vilja höra för att kunna se hur sunda resonemang de bygger på. 

    Man kan inte lösa ett problem om man inte kan förstå det, och för att förstå det måste man analysera problemet. 
    Om vi vill vända den här trenden måste vi alltså först förstå vad ökningen beror på. 
  • Ascendere
    Världsmedborgare skrev 2017-01-12 20:50:17 följande:

    Forts på #1154.

    Det var dessa ledare/grupper som skulle ha fått betalt av kriminella högerextremister, för att ge sig på Europeiska flickor/kvinnor, oftast var dom flera som gav sig på en och samma kvinna.

    Anledningen är förstås uppenbar även för dig, alltså att ge flyktingarna skulden, och "bevisa" vilka skithögar dom är, och att vi måste stoppa deras väg in i EU

    .

    Det här vet man att det är sant, det har dessa unga män/pojkar själv bekräftat, vissa blev ju gripna.

    Med det menar jag inte att det enbart var så här, helt klart så förekom det att andra även gjorde sig skyldiga till liknande saker. 

    I varje land så pekades landsmän ut, både av vittnen och de drabbade flickorna, dessutom så fanns det de som hade folmat angreppen, nåt som högerextremisterna försökte tysta ner eller påstå att det var lögn.

    Åtminstone en gång gick det snett, då började högerextremister Twittra innan det ens hade skett nån anmälan eller nåt övergrepp, det kunde man konstatera efteråt genom att se när övergreppen gjordes och när Twittrandet hade börjat.

    En annan sak du bör ta till dig, och som jag vill nämna, är att samma högerkrafter alltid kallade dessa pojker och unga män för "gatubarn", men dom här grupperna tillhör den organiserade kriminella verksamheten, inget annat.

    Gatubarn i dess verkliga mening är inte organiserade eller är kriminella på det sättet, utan man skulle kunna säga, att dom är de ungas motsvarighet, till de vi kallar tiggare och hemlösa..

    ------------------------

    Bara lite info, så du ska förstå att jag är hyfsat påläst, och inte bara plockar saker ur lyften, när det gäller flyktingarna.

      

    Som du säkert börjar ana, så har/är jag involverad i en hel som rör flyktingproblematiken, och har även sett eländet på nära håll, har bott i Gambia och försökt hjälpa där, men det är svårt, mäniskor gör precis allt, när dom väl har bestämt sig för att försöka ta sig till Europa.

    Så jag har flera vänner som bara försvunnit eller drunknat i Medelhavet.

    Ursäkta om det blev mycket skrivfel, jag har inte läst igenom nåt av det jag skrivit.


    Tack för inlägget, intressant.

    Så du menar att de marockanska gatubarnen som huserar bl.a. här i Sverige egentligen tillhör organiserade kriminella ligor och utför sexualla övergrepp på uppdrag av nazister i syfte att svartmåla flyktingar?
  • Ascendere
    Dorian Ertymexx skrev 2017-01-10 16:37:57 följande:

    Alltså, att OTRYGGHETEN ökat är inte så konstigt, med alla SD-organ som sprider skräck och hat omkring sig. Men att otryggheten ökat betyder på intet sätt att saker de facto blivit värre. Otryggheten har faktiskt ingenting att göra med hur verkligheten ser ut - folk var skettrygga på Titanic, båten var ju osänkbar - det slutade inte så väl. Samtidigt var otryggheten enorm inför Y2K, något som var helt grundlöst. Mängden oro speglar liksom inte verkligheten, utan bara upplevelsen av den. Och upplevelsen är just det - en upplevelse, inte en spegling av fakta.


    På tal om Titanic:

    www.svd.se/fredrik-karrholm-det-osankbara-landet
  • Ascendere
    KillBill skrev 2017-01-19 23:00:46 följande:

    Detta är fantastiskt!

    www.forbes.com/best-countries-for-business/list/


    Kul!

    För absolut finns det ju mycket vi svenskar kan och ska vara stolta över, bra att ni mångkulturalister kan se det också!

    Detta står givetvis på intet sätt i motsats till att vi även måste kraftsamla mot de orosmoln som hopar sig mer och mer och de hot mot Sverige och svenska folket som vi ser idag.
Svar på tråden En käftsmäll till undergångsprofeterna