Inlägg från: Anonym (Been there) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Been there)

    Signaler från ett ex som tyder på han/hon vill ha dig tillbaka ?

    Anonym (Undrar) skrev 2015-12-07 14:08:08 följande:
    Kan dock ta lite tid innan ens ex nått dit. Det kan ju vara att han/hon behöver verifiera att känslorna som vaknat till liv är riktiga eller att något man uppfattat som ett problem men där man känner att man kanske överreagerat verkligen var en överreaktion. Finns ju många anledning att man är försiktig. 

    Innan exet är färdig att ta ett steg så vill man kanske få lite verifierat att man inte väntar förgäves (och istället bör gå vidare) vilket är lite anledningen till den här tråden. 

    Jag tycker själv att positiva signaler är tex att han/hon säger "Jag saknar dig", att det verkar vara viktigt att få träffas, reagerar positivt på att man har tänkt på honom/henne. 

    Lite konstiga saker som jag undrar över om det finns några extra bottnar när mitt ex frågar "Är det ok att jag messar dig" och då har vi haft mycket kontakt (och lika mycket båda som tagit initiativ) under en längre period redan. Är det inte lite att checka vad jag känner? 
    Har själv gått igenom det där. Jag var den som hade gjort slut men kände efter ett tag att jag nog tänkt fel. Mitt ex han förklarade en del hur han tänkt om det jag reagerat på samt att han var väldigt rar och omtänksam mot mig. Inga hård ord eller så. Säger rätt mycket om någon hur de är när man gjort slut. 

    Sa själv den typen av saker. För att han skulle förstå att jag fortfarande var intresserad men behövde tid. 
  • Anonym (Been there)
    Anonym (Undrar) skrev 2015-12-10 11:58:27 följande:
    Det kan inte vara att man vill ha bekräftelse och hålla kvar sitt ex som fortfarande är förälskad ? 
    Inte i mitt fall. Jag kände mig osäker på mina känslor och hans. 
Svar på tråden Signaler från ett ex som tyder på han/hon vill ha dig tillbaka ?