Inlägg från: Postman |Visa alla inlägg
  • Postman

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    Ett stort NEJ, de är starkt vänstervridna, mansfientliga och sniffar på extremfeminismen.

    Jag tycker det är otroligt att det inte har belysts mer.

  • Postman
    Crash Man skrev 2019-02-18 19:49:01 följande:

    Opartiska SVT fälldes av granskningsnämnden efter att de tog avstånd från Sverigedemokraterna två dagar innan valet. Vem hade kunnat ana att SVT har en vänsteragenda?

    www.expressen.se/nyheter/svt-falls-av-granskningsnamnden-for-agerandet-mot-sd/


    Helt rätt, bra att man trycker till den sjukt vänstervridna tv-kanalen. Vore också bra om man också kunde rensa ut alla bittra feministjournalister som ägnar sig åt att försöka göra SVT till en ren kvinnokanal bestående av bara kvinnor.
  • Postman
    Hippolyte skrev 2021-02-02 12:43:08 följande:

    Räcker med en snabbtitt på SVT Play för inse att de inte är opartiska. Med några få undantag är alla deras program genuscertifierade.

    Atlantic Crossing, Tunna Blå Linjen, Scott & Bailey, Killing Eve är det första man ser när man klickar på Drama. Alla med kvinnor i huvudrollen. Quincy är undantaget med en gubbe som deckare. Annars är det bara sida upp och ner med kvinnor. Nästan så man kunde tro de försökte säga någonting. Jag blir trött av sådant.


    Ja har noterat detta med. När nyheterna intervjuar någon random person, då är det i stort sett alltid en kvinna. Likaså om de konsulterar experter. Verkar numera bara finnas kvinnliga experter. Märkligt.
Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?