Inlägg från: auster |Visa alla inlägg
  • auster

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    (S)(v)T är inte oberoende eller opartiskt. Det är politiskt korrekt vänstervriden statstelevision.

  • auster
    Journalist ?11 är en vetenskaplig frågeundersökning som gjorts av Kent Asp, professor i journalistik, vid Göteborgs universitet. Den visade att 52 % av journalisterna i Public Service röstar på miljöpartiet. Det märks i den vänstervridna kampanjjournalistiken.

  • auster

    Förutom att mannen på gatan ofta råkar vara vänsterpolitiker är illustreras alltid ett val med en hand som tar miljöpartiets valsedel

  • auster

    Statliga SVT och SR är tyvärr vänstervridet bortom all räddning. Häromdagen rapporterades till exempel att 90 % av de som medverkar i panelen i SR:s söndagsmagasin Gomorron Världen är beroende av statliga pengar. Fler än hälften av alla "journalister" på SVT och SR är miljöpartister.  Public Service borde läggas ner och ersättas av oberoende media.

  • auster
    KillBill skrev 2019-10-20 21:02:53 följande:

    Så du tror på en rapport framtagen av Näringslivets medieinstitut, en underavdelning till den konservativa tankesmedjan Timbro som under en period av 7 år funnit 16 fällda inslag av totalt flera hundra tusen timmar program som de menar har en slagsida mot GAL?


     Jag har i någon tråd här på FL visat att det finns exempel på där granskningsnämnden under dessa 7 år  fällt SVT för inslag som har slagsida mo TAN men att detta mörkas av Näringslivets medieinstitut. Man ska nog vara konservativ moderat för att tro på en sådan undersökning.


    Ja, det är ju en studie som visar att SVT och SR är vänstervridet. Och du har ju inte lyckats vederlägga något i den. Jag tror mer på Expressen, SvD och Sydsvenskan än vad jag tror på dig.
  • auster

    Att SR och SVT är vänstervridet är ingen åsikt, det är fakta. De driver en kampanj-journalistisk för sossarna, miljöpartiet och kommunisterna.

  • auster

    Opartisk fakta från statskontrollerade SVT om utbildningsnivån bland asylssökande:

Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?