Inlägg från: Kalles ketchup |Visa alla inlägg
  • Kalles ketchup

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    Xelol skrev 2020-07-20 18:29:09 följande:
    Du menar som att spela låten ?Bort med alliansen? och sen uppmana folk att gå och rösta?
    SVT uppfattar kommunistpropaganda som naturligt neutralt.
  • Kalles ketchup
    FDFMGA skrev 2020-07-23 07:56:51 följande:
    Nja, så kan det naturligtvis te sig för en radikaliserad högerextremist.

    Här på FL har vi för övrigt en sådan tuting som i minst 10 års tid, dag som natt, anklagat hederligt folk för att vara kommunister och/eller judar. Missförstå mig rätt, för den här tutingen är jude ett skällsord till skillnad från hur alla normala svenskar ser på benämningen "jude".

    Här en länk till när den arbetsskygge tutingen gråter ut på Flashback i samband med att FL tillfälligt gjorde så att hen inte kunde skapa ständigt nya nick.

    Det är inte svårt att tycka synd om den här figuren, men ingen förutom hen själv kan hjälpa hen bort från hens radikaliserade tillvaro.

    https://www.flashback.org/t1820754
    Ojoj, har du skrivit här i 10 år?
  • Kalles ketchup
    Torvald3 skrev 2020-07-23 08:16:47 följande:

    Absolut inte. Framför allt märker man det inte dessa områden: Donald Trump, feminism, klimat och "rättighetsfrågor" som hbtq osv. Till exempel när det gäller Black Lives Matter så vägrar SVT konstant rapportera om negativa aspekter. Man nämner ingenting om att skjutningarna i New York har ökat jättemycket sedan rörelsen att avfinansiera polisen tog fart, istället skriver man om demokratiska borgmästare som hånar Trump på olika sätt för att han skicka federala styrkor till städer där kriminaliteten håller på att spåra ur.


    Exakt så.

    När sade SVT något positivt om en republikansk president senast? Har det ens hänt?
  • Kalles ketchup
    FDFMGA skrev 2020-07-23 11:50:48 följande:
    Mm, tänk vad tiden går - och tänk att hen säkert hade skrivit åtskilliga år dessförinnan, om hur judarna, kommunisterna och feministerna styr Sverige.

    Det finns en tråd, jag kan försöka leta rätt på den om du vill, där hen berättar om hur hen i egenskap av patriot blir nobbad av kvinnor på krogen, till och med av kvinnor han anser mindre värda, sådana som är ensamstående med barn.

    Tråden är intressant i och med att den belyser incelproblematiken. Om hen nu verkligen var intresserad av att försöka lära känna en kvinna, kanske hen inte skulle ha börjat babbla om feminister, judar och kommunister, vilket hen ju måste ha gjort eftersom kvinnorna nobbade hen av detta skäl.

    Alltså - om rädslan för det okända är större än viljan att få uppleva något nytt, så ser man till att möjligheten att få uppleva det okända spolieras.

    Så sorgligt egentligen.
    Har du varit lika besatt i denne "hen" i 10 år?

  • Kalles ketchup
    FDFMGA skrev 2020-07-23 14:32:21 följande:
    Jag tycker det är fullt förståeligt att Familjeliv inte har personella resurser att hantera en tuting som inte har annat för sig än att skapa ständigt nya nick på olika sociala forum och kanske särskilt på Familjeliv där ju en överväldigande majoritet av besökarna är kvinnor - alltså sådana som avvisat hens kontaktförsök.
    Visst, det är jättesynd. Men varför skriver du det till mig?
  • Kalles ketchup

    Om c:a 14 dagar går Sverige om Italien i Corona-dödlighet. 14 ytterligare så är vi förbi Spanien också. Då kanske tidningarna tystnar kring panik-läget i Spanien. Sverige är ännu värre.

    Kanske dags att entlediga Tegnell?

  • Kalles ketchup
    KillBill skrev 2020-07-25 19:12:58 följande:

    Både Spanien och Italien har börjat räkna på ett nytt sätt för att deras statistik ska se lite bättre ut. I tillägg har bägge dessa länder stora mörkertal i statistiken vilket blir tydligt när man granskar den totala överdödlighet.


    Sanningen är att Sverige är ett skräckexempel. I nivå med de allra värsta länderna. Det kan vi tacka regeringen för.
  • Kalles ketchup
    Padirac skrev 2020-07-25 19:14:34 följande:
    Så du tror fortfarande att det är en enmansshow!

    Märkligt att du inte följt med i rapporteringen om händelseutvecklingen och vem och vilka som har olika roller. Tror inte ens att du vet hur Sverige styrs.

    Var i världen sitter du?
    Fortfarande? Jag är helt nu här.

    Löfvén tillåter Tegnell att spela nåt slags hjälte.
  • Kalles ketchup
    Padirac skrev 2020-07-26 00:12:01 följande:
    Hahahaha..   du vet visst inte alls hur det fungerar
    Klart jag vet  hur det funkar. Vänsterregimen har sina medlöpare.
  • Kalles ketchup
    Padirac skrev 2020-07-26 00:40:27 följande:
    Jo  - det finns nog en del medlöpare till vänsterregimer - men i Sverige finns inte någon regim, varken vänster eller höger.

    Jag tror inte du vet vad en regim r och jag tror inte att du vet hur Sverige styrs. Kanske är det från sådan där 'muppig media' - som nämns i systertråden - du plockat upp dessa vanföreställningar?

    Däremot finns det en svans och vurmare runt alt right och extremhögern som tillsammans med folk på Katarinagatan (man kan ibland se de senare verka här i trådarna) som vill normalisera sina extrema antidemokratiska åsikter, de vill gärna sprida fake news i sina kanaler och det finns tyvärr en del som inte vet hur regering/riksdag, FHM, socialstyrelsen, regioner, kommuner, vårdgivare arbetar och hur organisationer av svensk förvaltning ser ut.

    'Medlöparna' som du kallar det blev av SDs stödtrupper lovade en resa till Finspång - mycket osmakligt, rent av vidrigt Död

    Men det är den vokabulären och det tankegodset du använder - om det är medvetet eller om du läser det i sån dör 'muppig media' - som nämns i systertråden - du plockat upp dessa vanföreställningar?
    Du verkar helt besatt av alt right vurmare.
Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?