Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill
    OlManH skrev 2024-01-11 20:44:01 följande:
    SVT är mer intresserade av att sortera fakta så det gynnar rätt partier än de är av faktisk fakta.
    När drivmedelspriserna sänktes med 4-5kr tack vare SD så va det inte en notis om vilket parti det va som drivit igenom.
    Såg bara "artiklar" om att priset sänks eftersom reduktionsplikten sänkts. Inget om vilket parti som fick igenom det.
    Och några artiklar där de va oroliga för vilken miljöpåverkan det skulle ha.
    Vinklad filtrerad media
    SD och de övriga högerpartierna  Lovade 10 kr men det blev bara hälften. Hur kan det komma sig att det inte blir mer debatt om detta löftesbrott?  
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Digestive skrev 2024-02-04 02:42:56 följande:

    Hej och hå. Det har visst varit en demonstration mot Public Service med en - av diverse videoklipp att döma - hyfsat anslutning.

    Länkar till Katerina Janouchs X som verkar ha varit en mer prominent figur i demonstrationen: https://twitter.com/katjanouch/status/1753844156042989868

    Om någon är nyfiken men blockad av vederbörande så kan jag posta några skärmdumpar här, bara att säga till.


    Personen bakom demonstrationen har kopplingar till nazistiska Nordiska motståndsrörelsen, vaccinmotståndarna i Frihetsrörelsen och till annan högerextremism och enligt mer tillförlitliga uppgifter (polis på plats) så var det ca 500  demonstranter (och inte tusen som Katerina Janouchs hävdar) som deltog i demonstrationen (det är vanligt att nazister och andra inom extremhögern överdriver hur många som deltar i deras demos).


    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Digestive skrev 2024-02-04 13:09:39 följande:
    Ok. Men vem är bakom initialerna KJ?

    Jag förstår inte poängen med att länka till vänsterextrema för att få information om högerextrema eller vise versa. Det går säkert att hitta information någon annanstans om jag söker runt och bokmässan känner jag möjligtvis till.

    Nja, jag tvivlar på att det enda som de önskar är en nyansering av konservativa om ens det. Av ljudupptagning och plakat att döma som verkar det mer som att de anklagar Public Service för lögner och en förljugen verklighetsskildring.
    Vänterextrema? nu får du ge dig. Expo har i flera omgångar haft moderata riklsdagmän i sin styrelse. Menar du att moderater är vänsterextrema eller?
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Digestive skrev 2024-02-04 15:48:55 följande:
    Jag fick allt nöja mig med Expo vilket som då det fanns försvinnande lite skrivet om Nätverket men läste även Nätverkets egna beskrivning. Aja, det här verkar vara väldigt marginaliserade grupper om något men det säger givetvis ingenting om den potentiell skadan de kan göra.

    Aja, så bra gick det med censur och deplattformering istället för att låta bäste man vinna inför öppen ridå och välfylld publik - ser på X att demonstrationen har spridits som nyhet till utlandet och blivit uppsnappat av precis sådana konton som du kan misstänka dig.

    Så du accepterar alltså att SD varken är rasister eller nazister för att de har mörkhyade respektive judar i partiet? Om inte så får du ursäkta om jag använder samma formel på min standard som du själv gör. Aja, jag är trött på extremister vilket som i denna tid på jorden, hur de placeras har mindre betydelse.

    Jag vill tillbaka till landet lagom där inte allt handlar om vems tår man trampar på härifrån och ett varv runt planeten.
    Att SD är ett parti med rötterna i nazism som under åren hyst mängder av politiker som under åren gett utryck för rasism. Det är är ingen åsikt det är fakta.

    Påståendet att Expo, en organisation som under åren företrätts av moderatpolitiker, skulle vara vänsterextrem är inget annat än svammel det måste du hålla med om.
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill

    Det tåls att påpeka att SVT har högst förtroende av alla medier och att förtroendet ökar..


    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Digestive skrev 2024-02-05 20:49:48 följande:
    Det är tvärtom och den nuvarande TV ledningen är så rädd för vad den högernationaistiska SD-regeringen ska hitta på att man ständigt blidkar den. Nu senast genom att låta Henrik Jönsson leda ett debattprogram..
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Digestive skrev 2024-02-05 21:38:06 följande:
    Är det ett tecken på att vara rädd för SD att låta en någorlunda folkkär liberal leda ett debattprogram?

    Jag ser gärna hur du motiverar ett sådant påstående.

    Vad har rädsla för SD med Henrik Jönsson att göra?

    Är det på något vis olämpligt i din mening att Henrik Jönsson leder ett debattprogram i Public Service och i sådant fall vad grundar du det på?

    Jag har dock sett röster i Aftonbladet lyfta frågan (eller något snarlikt) väldigt nyligen men har bara sett om det på X så är inte insatt.
    Folkkär liberal.. Hahahahahaha
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    K Markatta skrev 2024-02-19 19:37:08 följande:

    SVT klandras av Mediernas etiknämnd för att felaktigt ha satt ut partibeteckning (SD) på en person som inte var politiker och inte hade någon koppling till partiet:

    www.svt.se/nyheter/inrikes/svt-klandras-for-att-felaktigt-ha-pekat-ut-person-som-sverigedemokrat

    Annars är det ju rätt vanligt att SVT gör det omvända och glömmer partibeteckning på politiskt aktiva. Fast då handlar det i allmänhet om politiker från S, V och MP.


    Fy fan. Stackars sate. tänk att bli uthängs som Sverigedemokrat inför hela svenska folket. 
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?