• NinaCamilla

    Vi som planerar äggdonation 2016

    VÄNTAR PÅ BEHANDLING
    Lilarosa, Ava Clinic Riga
    Wish, invimed Polen
    Nirak84, IVF Riga
    NinaCamilla, väntar på trial nr 11 i Serum med Dr D support och neupogen
    PeeWee44, Lifeclinic, Dr D ska lämna sperma 4/3.
    Emmm28, Fertinova Åbo
    Anonym(längtar) ivfspain Alicante
    Kajsa K, Umeå
    Ronon, AVA Clinic
    Dreamz, kontaktat Serum, ska ner 6/9

    UNDER BEHANDLING
    akleija, AVA Clinic Riga
    Kurrea, Ava Clinic Riga
    Tulpa, Ava Clinic Riga
    Mom2012, Nedreglerad i klimaterium. Plan ET i September. Serum

    RUVAR
    Längtar74, Serum Aten, ET, 1 embryo, TD 23/5
    GurkanGrace, 2 blastocyster, testdag 13/7, AVA Clinic

    GRAVID
    Quinna73, Arleta Tjeckien, ET 2 embyon, väntar 2 barn -BF 14/1-17
    Uptomeism: FET 6/1, Elite Clinic, Estland, två embryon, väntar ett barn, BF ~ 24/9
    Savasana, FET 14/1, AVA Clinic i Riga, ett embryo
    Mooki: FET 15/1, IVF Riga, två embryon
    Hopp72: ET 25/1, Ava Clinic Riga, ett embryo
    Milla2016 FET 19/1, IVF Umeå, ett embryo
    Lavisen, FET med tre blasto 13/2, Cyprus IVF Center (Team miracle), 2 embryon
    trex2013, ET (29/1) Aten,Två embryon, väntar ett barn ,BF ~ 14/10
    TyckOmMig,FET 14/4 Ava Riga Två embryon,väntar ett barn,BF 4/1 2017
    Hoppfull2016, ET 14/3, ett embryo
    Bappen, ET 26/5, två embryon, väntar ett barn
  • NinaCamilla

    Dreamz: Jag ska åka ner efter den 22 juli tror jag. Jag har VUL inbokad den 15 juli och sedan får jag veta datumet. Skönt att min semester börjar den 22 juli så att jag är flexibel.

    Jag har kollat flyg via momondo - både sas och Aegean airlines har jag använt. Jag vill helst ha en direkt flyg hem sedan - speciellt när du har massor med mediciner i bagaged i kylen. Ta med dig kylarväska och kylagrejer att du kan ta med dig mediciner. Du kan köpa mediciner direkt från Serum med självkostnadspris så att du inte behöver åka rund och köpa själv om du inte vill. Några mediciner har ibland varit lite billigare på lokala apotek än i Serum - säkert beror på märket också. Mediciner ska betalas med kontanter eftersom de ges till apotekaren. Jag brukar ta hotellet närheten kliniken och metro kommer direkt från flygplatsen till Megaro Moussikis. Smidigt och lätt och behöver inte tänka på att ta taxi eller något.

  • NinaCamilla

    Dreamz: jag vet inte din ordination för mediciner men jag tar alltid en liten kylarväska. Det räcker gott och väl! Endast Pregnyl sprutor brukar man ha i kylarväskan. Serum säger också att IL-dropp ska vara i kylen och de har max +25 grader. Det är bra att ha dem inne i väskan när man åker iväg i kylarväskan. I Aten kan det vara +40 grader. En liten väska inuti i din bagage brukar räcka för mig. Förstås andra mediciner och sprutor och sånt tar plats i resväskan så att packa inte fullt med resväskan om du åker ner. IDu kan be också EU-recept från Serum för vissa mediciner t.ex. IL-dropp som du kan hämta härifrån (priset är ungefär detsamma 160 kr per påse). När du tar vissa mediciner i handbagage, kommer du få ett brev från Serum till flygplatsen Jag har inte haft några problem alls. Dock IL-dropp har jag haft i incheckad bagage i kyl.

  • NinaCamilla

    MrsHK: De vita piller är som progynon 2 mg - samma dos av östrogen men de bruna har bara halva dos av östrogen. Serum säger att jag ska alltid ta vita piller och inte ta de bruna. Så att jag slänger dem. En gång har jag tagit bruna för att få mens på gång.

  • NinaCamilla

    Dreamz: Det beror på vad har ni för krav för donatorn och om Serum vill att du ska göra hysteroskopi eller andra tester. Jag fick köra laproskopi/hysteroskopi och sedan nedreglering så att jag fick vänta längre tid innan jag kunde påbörja behandlingen. Jag tror att max 1,5 månad innan du ska vara där att göra ET.

  • NinaCamilla

    Dreamz: De kommer aldrig försvinna helt. Jag har mykoplasma hominis och om jag plussar, ska jag äta också en kortare kur antibiotika enlig Serum (15 dgr). Jag äter också doxycycline inför varje insättning, dock den här gången testar helt utan eftersom jag har andra mediciner.

  • NinaCamilla

    mom2012: Serum kör oftast dubbla donatorer samtidigt för att garantera bra skörd med äggen. Därför kunde de inte säga till oss exakt när äggplock sker etc. Vi hade också sperma i frysen och då behövde inte mannen åka ner och lämna något - inte senaste 2 åren faktisk. Hoppas att du får kontakt med dem och får svar på dina frågor.

    Dreamz: Bra att du har fått bra hjälp och hysto hjälpte dig! Du är i bra händer där.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016