• NinaCamilla

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Savasana: Hcg steg normalt fram till 6+3 något och sedan fick jag magkramper och hamnade på sjukhuset. Blödde ingenting. Sjukhuset misstänkte något och tog Hcg igen och då hade den sjunkit från 1500 till 1000 på en dag. Onormalt och utomkveds misstänktes. Tackar för att jag hade föjd Hcg stigningen fram till det. Jag tänkte nästa gång ta iaf Hcg lite mer regelbundet innan hjärtljud kan ses. Jag vill inte oroa dig /någon förstås eftersom ovanligt med utomkveds men bra att ta UL vecka 7-8. Då vet att allting sitter där det ska med hinnesäck och hjärta.

  • NinaCamilla

    Uptomeism: I sjukhuset var de inte orolig på vecka 6 om hjärtljud syns inte då utan kollade andra ggn på vecka 7 och sedan igen vecka 8. Läkaren försökte trösta på att vecka 6+3 är inte kört än. Hjärtljudet borde senast komma fram vecka 7.

  • NinaCamilla

    Cejo: Vi kämpar vidare. Jag med mitt 10 ggr och kanske lägger till neupogen (starka grejer). Serum tror ändå att vi lyckas nån gång men 10 gg med ÄD är väldig ovanligt. Första 4 ggr kan jag säga att embryokvaliten var inte toppen och inte heller medicineringen/livmoder (när vi körde Finland och AVA där). Nu har vi supporten men ingen plus - det är ju 50 -50 chans ändå.

    När tänkte du Cejo börja om? Serum kan påbörja redan på vid min blödningen nu men jag känner att det blir så snabbt. Jag är inte helt 100% men jag inte kan vänta heller eftersom jag har endometrios. Jag måste ha någon behandling under tiden när jag väntar.

    Bra med motgångar och medgångar! Skönt att så många har lyckats med denna tråd. Jag får väl hoppa till ÄD 2017 tråd om vi inte lyckas i år heller Vi ger inte upp än - det är säkert iaf. Jag började från ÄD i Finland 2013 tråd hahaha...

  • NinaCamilla

    Oohh förlåt Trex! läste att du hade gjort testet förstås men jag håller tummarna så att de är blå! i vått och torrt

  • NinaCamilla

    Milla: Jag äter 10 mg och enligt kliniken kunde jag trappa ner i 2 veckor (minskning med 5 mg) men jag ska trappa ner 2,5 mg per 5 dag cirka 3 veckor. En gång trappade jag ner snabbare och fick ont i mina leder. Hellre långsamt än för snabbt!

  • NinaCamilla

    Uppdaterar....

    VÄNTAR PÅ BEHANDLING

    Kurrea, AVA Riga

    Quinna73

    Längtar74, Serum Aten

    Wish, invimed Polen

    Bappen, Ava Riga

    Nirak84, IVF Riga

    NinaCamilla, tar kontakt med Dr D och väntar på trial nr 10 i Serum

    UNDER BEHANDLING

    Tulpa, Ava Clinic Riga

    RUVAR

    Milla2016 FET Testdag 9/2

    trex2013, ET (29/1) Testdag 9/2, tar blodprov
     
    GRAVID

    Uptomeism: FET 6/1, Elite Clinic, Estland, två embryon, väntar ett barn, BF ~ 24/9

    Savasana, FET 14/1, AVA Clinic i Riga, ett embryo

    Mooki: FET 15/1, IVF Riga, två embryon

    Emmm28: FET 19/1, SU Gbg

    Hopp72: ET 25/1, Ava clinic Riga, ett embryo

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016