• Anonym (A)

    Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?

    Anonym (Hemsk?) skrev 2016-01-07 20:36:15 följande:

    Med tanke på det som uppmärksammats i Köln, Hamburg och nu senast Kalmar där ett stort antal kvinnor ofredades sexuellt på nyår.

    www.dn.se/nyheter/sverige/otal-sexuella-ofredanden-i-kalmar/

    Är jag en hemsk människa som inte bryr mig särskilt mycket? Jag menar, det är ju framförallt Europas och inte minst Sveriges kvinnor som själva valt att de vill ha det såhär?

    Det är framförallt kvinnor som slåss för socialism, feminism och öppna gränser och nu får skörda frukten av de politiska krav de själva ställer när de inte längre kan gå säkra på stan utan att bli överfallna och tafsade på eller våldtagna.

    Europas och Sveriges kvinnor fick rösträtt, de fick ett val och nu har de kollektivt valt att avskaffa sin egen frihet eftersom de uppenbarligen är obekväma med den.

    Är jag cynisk om jag resonerar så?


    Ja, jag tror att du är cynisk, faktiskt. 

    Två uppenbara fakta: För det första är det ju inte alla kvinnor som röstat socialistiskt och för öppna gränser osv. Vilka partier menar du man ska rösta på som kvinna för att slippa vara lovligt byte på allmän plats? Räcker SD, eller måste man gå ända till Svp? Eller är det nån slags kollektiv bestraffning? Tillräckligt många Svenskor röstar på Mp så alla förtjänar att bli våldtagna?

    För det andra är det ju även män som röstar på V/Mp/whatever, hur ska vi straffa dom tro? Har du några kreativa förslag på hur de ska sona sitt hemska brott?
Svar på tråden Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?