• FDFMGA

    Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?

    Digestive skrev 2016-01-10 23:48:31 följande:
    *går och sköljer av händerna*
    En god idé. Hoppas det hjälper en smula.

    Men den här tråden handlar bara indirekt om vad dina händer sysslat med, mer specifikt handlar den om åsikten att kvinnor som inte röstar på SD får skylla sig själva om de blir våldtagna.

    Du har inte funderat på att starta en tråd om anarko-primitivismen. 

    Jag tycker att ämnet för den här tråden är alldeles för viktigt för att det ska digestiviseras.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    Digestive skrev 2016-01-11 01:22:41 följande:
    Då är vi där igen. Vad du skriver i en tråd ska inte diskuteras enligt dig, för det handlar tydligen inte om trådens ämne.

    Den. Logiken. Är. Oslagbar.

    Vill du dock inte att jag ska besvara dina konstanta off-topic påhopp om allt ifrån språktrådar bort till ideologiska utsvävningar och vindskydd, så gör helt enkelt inga. Det är så enkelt, jag lovar.
    Den här tråden handlar om åsikten om att kvinnor som inte röstar på SD har sig själva att skylla om de blir våldtagna.

    Dina toalettvanor borde du kunna ta i en annan tråd. Anarko-primitivistisk handtvagning - typ.

    Men jag förstår att du vill byta ämne från att det ska handla om "kvinnor som förtjänar att våldtas" till hur du tvålar in dina händer.

    Tja, vad ska man säga annat är att digestiviseringaen av det gamla talesättet jag tvår mina händer till jag tvålar in mina händer tycks ha en anarko-primitivistisk touchSkrattande
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    Anonym (Hemsk?) skrev 2016-01-11 01:42:56 följande:
    Nej det gör den inte. Jag har aldrig skrivit något om SD överhuvudtaget.
    Vilka kvinnliga väljare är det som har sig själva att skylla om de blir våldtagna. 

    Nej, jag gissar att din röst tillföll SVP och inte SD, men innebär det i så fall att du menar att även kvinnor som röstade på SD har sig själva att skylla om de blir våldtagna?

    Tycker du rentav att alla kvinnor som blir våldtagna har sig själva att skylla? Om inte, vilka kvinnliga väljare är det som du anser har sig själva att skylla om de blir våldtagna?
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    Digestive skrev 2016-01-11 16:56:41 följande:
    Sluta spela Allan. Det är ytterst få som går på det. De flesta vet hur det ser ut när argumenten tryter för sämre debattörer. Personangrepp. Personangrepp. Personangrepp. Och inte ett spår av motargument eller någonting som verifierar motsatsen, överhuvudtaget. Det finns nyputsade fönster som är mindre transparenta än din, eh, debatteknik.

    Här i tråden hetsar du trådstartaren på nämnt vis och att du likställer Sverigedemokraterna med Boko Haram - med allt vad det innebär för partiets sympatisörer - går att läsa både här och var i dessa forum. Det är ingenting som du kan förneka.

    Och så är vi där igen. Vad du skriver i den här tråden ska alltså inte diskuteras enligt dig, för det är inte i linje med trådens ämne. Varför skriver du då utanför trådämnet överhuvudtaget? - undrar alla vänner av logik.

    Du svarde inte heller på den här fråga, konstigt nog: Nu när det har framkommit att trådstartaren "skiter helt i SD"; hur fördomsfull känner du dig, på en skala mellan 1 till 10?
    "Sveriges kvinnor fick rösträtt, de fick ett val och nu har de kollektivt valt att avskaffa sin egen frihet".

    Jag föreslår att du startar en tråd där du kan få hjälp att tolka påståendet mot bakgrund av att ts anser att kvinnor som blir våldtagna av invandrare har sig själva att skyllaSkrattande
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA

    Intressant fenomen att vi män har synpunkter på hur kvinnor bör uppfatta våldtäkter, alltifrån inledningsinläggets  påståendet att kvinnorna får skylla sig själva eftersom de röstar på partier som anser att invandring inte är en företeelse som bör stoppas till påståenden om att kvinnor som skriver om sina upplevelser av sexuella hot eller fantasier har fel fokus.

    Jag är man och har aldrig behövt känna rädsla för sexuellt våld, inte heller har jag någonsin blivit sextrakasserad, men så inbillar jag mig heller inte att jag verkligen kan förstå - ärligt talat försöker jag inte ens förstå hur det kan upplevas att vara utsatt.

    Däremot kan jag utan större ansträngning känna ett djupt förakt för de hycklare som enbart kan fokusera på våldtäkter som utförs av invandrare. 

    Här i tråden finns det SD-kramare som anser att kvinnor saknar förnuft och inte kan styra sina egna liv utan en mans hjälp, de finns personer som anser att kvinnor inte bör ha manliga vänner eftersom detta uppmuntrar till våldtäkt - och här förfasar de sig över att kvinnor blir sexuellt trakasserade av invandrare. Här i tråden finns det SD-kramare som när en svensk kvinna i förtvivlan skrev ett inlägg på FL där hon berättar att hennes svenske man försökt våldta henne uppmanade henne att vara mer följsam fortsättningsvis

    Jag såg nyss att Borrelia är aktiv i tråden. Borrelia som i ett inlägg förklarade att min dotter borde bli våldtagen.

    Ur mitt perspektiv är SD-hederskulturen upprörd över att en annan hederskultur våldtar kvinnor som egentligen borde tillhöra SD-hederskulturen.

    Jag blir inte förvånad att ts anser att det är ett lämpligt straff för kvinnor som röstat på "sjuklövern" att bli våldtagna. Inte alls, hederskulturer är sig rätt lika oavsett var i världen de uppträder.


    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    Veronique skrev 2016-01-11 19:52:57 följande:
    Sluta. Det är ingen infödd svensk som vill att din, min eller någon annans dotter ska bli våldtagen. Däremot är vi en växande skara som försöker arbeta emot det nu. Skademinimera, minska riskerna, åtminstone inte låta det bli värre nu. De nya gränskontrollerna har säkerligen redan räddat några unga, söta svenskor från detta öde!
    Jodå, en på forumet ständigt återkommande SD-kommunpolitiker skrev det i en tråd. Politikern blir kontinuerligt avförd från FL men är lika snabbt tillbaka.

    En fullständigt gräslig människa och en fullblodsrasist.

    Jag gissar att SD-politikern snart kommer att vara avförd från forumet även som den signatur hen använder för närvarande.

    Politikern hamnade för övrigt i extas när en annan sverigedemokrat här på FL skrev små sedelärande berättelser om hur kvinnliga debattörer här på FL som ogillar SD-klanen blev våldtagna.

    Våldtäkter tycks vara ett ämne som triggar klaner av alla de slag.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    Veronique skrev 2016-01-11 20:12:42 följande:
    DET gällde ju vänstertokan själv, inte hennes dotter. Ibland kan man bli så trött på naiviteten, att man önskar att människor ska få känna på själva vad det är de varit med om att dra hit. Då kanske de lär sig. Det är en mänsklig önskan, om än okristlig.
    Vilken vänstertoka?

    Du tyckte alltså att det var ok att den här sverigedemokraten helg efter helg skrev små noveller där en kvinnlig debattör på FL utsattes för gruppvåldtäkter. Andemeningen i berättelserna var ju densamma som här i TS, eftersom debattören inte är sverigedemokrat så förtjänar hon att bli gruppvåldtagen av invandrare.

    Jo, jag minns hur SD-kommunpolitikern applåderade berättelserna.

    Våldtäkt som ett straff tycks vara allmänt tankegods inom SD-klanen, åtminstone bland de radikaliserade.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    Digestive skrev 2016-01-11 20:30:12 följande:
    Varför envisas du med att kalla trådstartaren för sverigedemokrat när hen uttryckligen har skrivit att hen "skiter helt i SD" och när jag även har påpekat saken för dig upprepade gånger?
    "Sveriges kvinnor fick rösträtt, de fick ett val och nu har de kollektivt valt att avskaffa sin egen frihet".

    Jag föreslår att du startar en tråd där du kan få hjälp att tolka påståendet mot bakgrund av att ts anser att kvinnor som blir våldtagna av invandrare har sig själva att skyllaSkrattande
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    Anonym (Kanske) skrev 2016-01-11 20:39:48 följande:
    Vad är problemet med den formuleringen? Den sammanfattar väl situationen rätt väl?
    Javisst, den sammanfattar en inte alltför ovanlig kvinnosyn.

    Det finns andra uttryck för samma kvinnosyn. Vi ser det i jämställdhetstrådarna på FL där kvinnor som är "fel klädda" eller om de har manliga vänner får skylla sig själva om de blir våldtagna. Den här trådens ts har startat ett flertal trådar där han beskriver hur mycket han hatar feminister och deras "vurmande" för invandrare.

    kvinnliga journalister får känna på den kvinnosynen om de skriver om SD, de sexuellt relaterade hoten är legio då.

    SD-hederskulturen är väl främst ett nätfenomen, till skillnad från andra hederskulturer. 
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
  • FDFMGA
    sumot skrev 2016-01-11 20:43:39 följande:
    Kan du sluta dra alla som röstar på sd över samma kamm samt sluta prata nedsättande om de som röstar på det. Det är väldigt svårt eller till och med omöjligt att ta dig seriös när du inte klarar av att hålla en vuxen nivå på diskussionen. Hela ditt inlägg faller platt.
    Nej, varför det.

    Jag tycker inte att man ska vara så pk att man inte låtsas om vilka uttryck nätkulturen inom SD tar sig.

    Dessutom har jag väl rätt till mina åsikter. Det brukar vara ett himla jämmer från SD:s nätaktivister om att man inte får tycka som man tycker.Skrattande

    Jag tycker att SD-hederskulturen är extrem, jag tror iofs att den främst existerar på nätet där det uppstått en särskild jargong i och med att så många av nätaktivisterna hämtar inspiration från rasistiska kloaker som avpixlat.

    Jag tror alltså att det finns en skillnad mellan hur SD-aktivister uppträder på nätet och hur de uppträder i verkliga livet - och framförallt finns det en skillnad mellan vanliga SD-väljare och nätaktivisterna.

    Men jag tror också att SD-hederskulturen på nätet så småningom kommer att spilla över på sverigedemokraters beteende i verkliga livet.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
Svar på tråden Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?