Inlägg från: Anonym (Funderar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Funderar)

    Hur ser yngre kvinnor på sex med äldre män?

    MammAmma skrev 2016-01-22 11:37:45 följande:

    Har inte du startat massor med trådar om det här redan?

    Hur som helst, jag hade aldrig kunnat ligga med en 30+are som 20-åring, de var jättegubbiga i mina ögon. Kan än idag ha svårt att se mig med en 37-åring, såvida han inte råkar vara riktigt fräsch - vilket de sällan tycks vara. Är själv 32 år och ser flertalet år yngre ut, så de allra flesta jag legat med har varit upp till 10 år yngre eller jämnåriga med mig.


    10 år yngre killar fast du bara är i 30-årsåldern, det är häftigt.
  • Anonym (Funderar)
    Anonym (Sara, 20) skrev 2016-01-27 14:49:55 följande:

    jag är 20 år, hamnade en gång i säng med en 40 åring som inte såg en dag äldre ut än 30.. fick sedan veta hans rätta ålder, har aldrig haft bättre sex än då.. först blev jag äcklad och så bara pga åldern,  men senare när jag låg ensam på nätterna bruka jag fantisera om honom och hur otroligt jävla hett och fantastiskt sex vi hade, slutade med att vi hade sex många gånger, gick även in i lite bondage sex med honom vilket är bästa sexet enligt mig, åtminstone med honom. sen dess har jag haft sex med äldre för inga killar i min ålder har kommit i närheten av att ge den njutning och upphetsning jag känt med äldre.


    Liknande som för min fru. Hon trillade oplanerat dit med en kille och förlorade oskulden när hon var 23. Hon förstod att han var äldre, men det var en verklig överraskning när det framkom att han var 39. Men då var hon redan fast, så hon fortsatte att ha sex med honom. Det var hett bara värre och  hon skulle ha varit beredd att ha en fast relation och t.o.m. gifta sig med honom, men han ville ha henne bara som älskarinna.
Svar på tråden Hur ser yngre kvinnor på sex med äldre män?