• Meddelande borttaget
  • Asirna
    Anonym (Trött på sverige) skrev 2016-02-01 08:18:02 följande:
    Jag håller med dig, hur naivt är det inte att tro att information om att våldtäkt är fel ska göra någon nytta när straffsystemet ändå låter dom gå fria. Vi visar ju i handling att det är ok, både för asylsökande och svenskar.
    Nu var det någon som antagligen tror jag är rasist bara för det jag skrev. Ska skriva inlägg om det efter jag svarat dig.
    Jag känner mig verkligen inte trygg längre, vårt land är inte som det var för ett år sedan. Sverige är i en stor risk för fara och det är fakta tyvärr och helt sjukt.
    Har en partner som jobbar med just detta, så jag är också ständigt orolig över honom.
    Sedan även man går med överfallslarm och överfalls sprej så hjälper det antagligen inte helt.
  • Asirna
    Anonym (G) skrev 2016-02-02 17:58:20 följande:

    Jag har blivit oroligare, ja. Vi har uppgraderat larmet hemma, har skallarm på under nätterna och kameralarm på dagtid när vi inte är hemma. Försöker gå omvägar på väg hem från jobbet eftersom jag annars går genom ett shoppingcenter där det hänger typ "gatubarn" enligt nyheterna. Centralstationen började jag undvika tidigare.


    Jag undviker också shopping center, och centralen så mycket som jag kan, känner mig inte alls trygg där ocs min partner som arbetar med detta har varnat mig för det. Och min partner är en väldigt säker källa, som om han varnar mig för det ska jag verkligen lyssna på honom
Svar på tråden Oroar du dig?