Inlägg från: Anonym (??) |Visa alla inlägg
  • Anonym (??)

    Jag är 23 år och har fem barn. Fråga mig vad du vill.

    Anonym (Eb) skrev 2016-02-02 21:07:12 följande:

    Högstadiet var inga problem alls. Jag och min man(då kille) delade på ledigheten oc studerade en del hemifrån med en lärare som kom hem till oss och vi båda har lätt för oss så det gick bra och vi gick ut i tid.

    Gymnasiet läste jag på distans och kunde göra undan lite snabbare. Jag droppade också någon kurs som inte kändes nödvändigt. Min man gick gymnasiet som vanligt. Jag läste inte vidare sen utan började direkt att jobba, men min man läser vidare.


    Du har inge tänkt på att fullfölja gymnasiet ifall du någon gång vill läsa vidare?
  • Anonym (??)

    Blev pappan till barnen anmäld för sexuellt utnyttjande av barn alt våldtäkt?

  • Anonym (??)
    mammamattefru skrev 2016-02-03 05:21:36 följande:

    Pappan och mamman var 14 båda två eftersom dom är lika gamla.

    Tror inte man kan sätta dit ett barn för sexuellt ofredande av annat barn när båda är med på det och inte straffmyndiga.


    Spelar ingen roll. Att ha sex med en minderårig är brottsligt oavsett om båda är minderåriga. Straff är det dock ovanligt attndet blir det eftersom båda är minderåriga.
  • Anonym (??)
    Anonym (spelmamma) skrev 2016-02-03 15:04:16 följande:

    Nej, det är inte olagligt för två minderåriga att ha sex med varandra. Byxmyndighetslagen är till för att skydda minderåriga från äldre, inte från varandra.


    Jo, det är olagligt för två minderåriga att han sex med varandra även om det är frivilligt. Lagen finns av en anledning. Man är (oftast) inte mentalt mogen för sex när man är under 15.
  • Anonym (??)
    Anonym (spelmamma) skrev 2016-02-04 00:55:23 följande:

    Nej, det är inte olagligt! Är du okunnig eller ljuger du för att du tycker att 14-åringar inte ska ha sex? För 14-åringar har sex med varandra. Helt lagligt. En 14-åring kan till och med ha sex med en 13-åring.

    Lagen är till för att personer över 15 inte ska ha sex med personer under 15. Men om båda är under 15 så är det helt ok. Man kan inte lagstifta emot sex hormoner.


    Du har helt fel. Det är olagligt för två 14 åringar att ha sex. Det är också olagligt för en 14 åring att ha sex med en 13 åring och det är olagligt för en person som är 15 eller över att ha sex med någon som är under 15. Allt går under samma lag, men med varierade straff. Oftast inga straff alls för minderåriga som har sex med varandra.

    Vilka hormoner hade du i tankarna?
  • Anonym (??)
    Anonym (Eb) skrev 2016-02-04 08:00:55 följande:

    Självklart inte. Det är inte olagligt att ha sex när man är lika gamla. Annars hade ju jag lika gärna kunnat anmälas för utnyttjande av honom.


    Jo, det är olagligt. Och egentligen skulle BM ha anmält.
  • Anonym (??)
    Anonym (Eb) skrev 2016-02-04 08:07:17 följande:

    Ja. Och varför skulle vi inte vara det?


    Kristen och sex innan äktenskapet....
Svar på tråden Jag är 23 år och har fem barn. Fråga mig vad du vill.