Inlägg från: Godistjejen |Visa alla inlägg
  • Godistjejen

    Färga hunden?

    Nej ! Tror det ska vara nå speciell färg men iofs så tycker jag inte du ska färga hunden överhuvudtaget så

  • Godistjejen

    Tycker bara synd om hunden plus att jag tror inte det är så bra att färga heller. Men som sagt det finns säkert någon färg som är mer till för att använda på hundar eller andra djur som alltså inte är skadliga ! Alla är vi olika. Men jag måste fråga varför vill du färga din hund ? Ta på hunden kläder istället.

  • Godistjejen
    Anonym (Hundägare) skrev 2016-02-06 20:23:22 följande:

    Färgar du själv håret? Jag gör det, och det är inte nån större favoritsyssla. Har du tänkt på hur det stinker (barnen o maken undviker närkontakt ett dygn efter ) o själv får jag huvudvärk. För att inte tala om hur färgen svider i hårbotten. Inte trevligt.

    Jag är vuxen. Jag utsätter mig själv för detta "vill man vara fin osv". Jag vet att det går över. Hunden vet inte att det går över. Hunden skiter i hur den ser ut så länge pälsen inte är tovig. Hunden har känsligare luktsinne än jag har. Hunden har tunnare hud så färgen svider troligen mera.

    Din hund förtjänar inte att "lida pin för att DU ska tycka den är fin". Hunden är inte en accessoar.

    Men om du nödvändigt ska färga pälsen, ta kontakt med en trimmare/pälssalong för hundar och låt dem göra det som är proffs. Tror det ska vara skilda produkter för hunden...


    Klockrent skrivet!! Tummen upp till dig !!
Svar på tråden Färga hunden?