• Anonym (nej)

    Han misshandlar mig men är omtyckt av alla

    Han är en skitstövel som inte förtjänar dig. Lämnar du honom så är det han som förlorar, inte du, oavsett vad andra tycker. Du kan hitta någon mycket bättre! Gör inte om mina misstag. Min ex man slog också mig när vi bråkade ibland, va fruktansvärt kontrollerande och oavsett vad så vad allt på nått sätt mitt fel. Alltid jag som sprang efter honom och bad om ursäkt då han aldrig gjorde det och jag inte orkade med den dåliga stämningen, va även av någon sjuk anledning rädd att förlora honom. När jag äntligen hade samlat tillräckligt med ork för att lämna honom så hade vi ett barn redan och ett till påväg. Även mycket pga dom som jag lämnade, dom ska inte växa upp och tro att ett förhållande ska va så. Men nu vad jag än gör så blir jag inte av med honom helt.

    Du förtjänar så mycket bättre!! Snälla inse det innan det är försent.

  • Anonym (nej)
    Ledsenflicka93 skrev 2016-02-27 21:56:32 följande:

    Ja, jag älskar han verkligen.. Trots det skulle jag kunna lämna han pga denna ständiga misshandel. Men det som stoppar mig mest är DET ALLA KOMMER SÄGA. Önskar jag inte brydde mig ett skit om vad andra sade, men det gör jag ju och VÄLDIGT mycket också


    Tänk så här istället, det hjälpte mig, om du hade en dotter hade du accepterat att hon blev behandlad som dig av en man? Om du och pojkvännen får barn tillsammans vill du att dom växer upp och tror att det är så ett förhållande ska va? Att din son slår sina flickvän för det gör ju pappa eller att dotter accepterar att bli misshandlad för det blev ju mamma?
  • Anonym (nej)
    Ledsenflicka93 skrev 2016-02-27 22:06:24 följande:

    Absolut inte. Jag förstår vad du menar och jag förstår att det är svårt för dig att sätta dig i min sits med att man älskar någon så mycket. Jag är väldigt svag psykiskt.


    Nej det är inte alls svårt för mig att sätta mig i din sits. Jag har som sagt vart där. Och jag är inte fri än. Oavsett vad han har gjort mot mig så älskar jag honom fortfarande, när han är bra så är han världens bästa, när han är dålig är han en mardröm. Även idag när vi är skilda och han förlovad så tassar jag på tå i mellan åt. Vill att vi ska vänner åtminstone. Jag har inte lyckats bryta mig loss helt än. Men jag bestämt mig för att jag är värd mer och att barnen inte ska tro att det är okej att bli behandlad på det sättet, så sakta men säkert tar jag framåt och ur hans grep om mig.
Svar på tråden Han misshandlar mig men är omtyckt av alla