Inlägg från: Ledsenflicka93 |Visa alla inlägg
  • Ledsenflicka93

    Han misshandlar mig men är omtyckt av alla

    Anonym (J) skrev 2016-02-27 21:50:25 följande:

    Råkade skicka för tidigt.... Det är ALDRiG ok att slå den man älskar. Du tror säkert att du älskar honom, men han älskar inte dig, inte på ett normalt sätt i alla fall. Du är värd bättre!


    Ja, jag älskar han verkligen.. Trots det skulle jag kunna lämna han pga denna ständiga misshandel. Men det som stoppar mig mest är DET ALLA KOMMER SÄGA. Önskar jag inte brydde mig ett skit om vad andra sade, men det gör jag ju och VÄLDIGT mycket också
  • Ledsenflicka93
    Anonym (nej) skrev 2016-02-27 21:55:18 följande:

    Han är en skitstövel som inte förtjänar dig. Lämnar du honom så är det han som förlorar, inte du, oavsett vad andra tycker. Du kan hitta någon mycket bättre! Gör inte om mina misstag. Min ex man slog också mig när vi bråkade ibland, va fruktansvärt kontrollerande och oavsett vad så vad allt på nått sätt mitt fel. Alltid jag som sprang efter honom och bad om ursäkt då han aldrig gjorde det och jag inte orkade med den dåliga stämningen, va även av någon sjuk anledning rädd att förlora honom. När jag äntligen hade samlat tillräckligt med ork för att lämna honom så hade vi ett barn redan och ett till påväg. Även mycket pga dom som jag lämnade, dom ska inte växa upp och tro att ett förhållande ska va så. Men nu vad jag än gör så blir jag inte av med honom helt.

    Du förtjänar så mycket bättre!! Snälla inse det innan det är försent.


    Kan relatera mycket i det du skriver! Men vet dock inte när jag kommer ha modet att ta det steget. Just nu är jag bara rädd att han gör slut med mig.
  • Ledsenflicka93
    Anonym (Gå) skrev 2016-02-27 21:58:14 följande:

    Har varit ihop med en sådan kille. Det är bara det att han såg mig som ytterligare av en av hans ägodelar och när jag gjorde slut blev han istället en regelrätt psykopat.

    varför frågar du andra om råd egentligen, han är ju uppenbart riktigt dum mot dig och du vet ju själv att det finns bara ett val och det är att lämna han. En kille som beter sig så är inte speciellt normal.

    Du kommer inte förlora på att lämna honom utan du kommer vinna för du har stått upp för dig själv! Du är värd någon bättre och någon är värd din kärlek <3


    Tack så jätte mycket<3<3
  • Ledsenflicka93
    Anonym (Starkast) skrev 2016-02-27 21:59:08 följande:

    Man kan bara slå någon som man har noll respekt för.

    Förutom rena galningar som även slår chefen på käften eller går ut i trafiken och börjar slå ner folk som tutat på dem så är detta ett val mannen gör, han väljer att slå just dig för att du ger intrycket att du accepterar det. 

    Annars hade han gått på alla som gör saker han inte gillar.

    Alla förtjänar bättre än så, gå din väg innan det blir värre.


    <3:( 
  • Ledsenflicka93
    Anonym (Realist) skrev 2016-02-27 22:01:31 följande:
    Du ska göra slut. Det är han som kommer förlora på att du lämnar honom. Du vinner. Du kommer må mycket bättre när dina känslor har lugnat ner sig lite. Det kan ta några månader, men det går lättare om ni inte har någon kontakt alls.
    Nej.. jag lovar du känner mig inte när det kommer till hur jag är. Jag är helt psykad. Bara tanken av att vi lämnar varandra kommer få mig att gråta. Jag ör så svag så sjukt svag!

    Jag förstår vad du menar<3 det är bara det att jag är så psykiskt svag och inte kommer klara av vad alla kommer säga om mig
  • Ledsenflicka93
    Anonym (nej) skrev 2016-02-27 22:02:40 följande:
    Tänk så här istället, det hjälpte mig, om du hade en dotter hade du accepterat att hon blev behandlad som dig av en man? Om du och pojkvännen får barn tillsammans vill du att dom växer upp och tror att det är så ett förhållande ska va? Att din son slår sina flickvän för det gör ju pappa eller att dotter accepterar att bli misshandlad för det blev ju mamma?
    Absolut inte. Jag förstår vad du menar och jag förstår att det är svårt för dig att sätta dig i min sits med att man älskar någon så mycket. Jag är väldigt svag psykiskt.
  • Ledsenflicka93
    FuckGoggleAskMe skrev 2016-02-27 22:32:54 följande:

    Berätta för folk hur det är, nej, jag lämnade honom för att han misshandlade mig och skrek fula ord. Då borde alla normala människor förstå varför. Förstår dom inte, har dom problem. Man känner inte alltid sitt eget bästa, men om någon slog en kompis eller släkting till dig, skulle du väl råda att sticka? Du älskar inte honom, för han slår dig.Du älskar någon som inte finns, dvs honom när han visar sina bästa sidor, men så är han ju inte alltid.


    Tack så mycket<3
  • Ledsenflicka93
    MEE83 skrev 2016-02-27 23:18:44 följande:

    Du vet ju vad som behöver göras, det handlar om ren självbevarelsedrift och självrespekt.

    Vad du än tror, så är vi många killar där ute som ger våra flickvänner och fruar minst lika mycket glädje som sin snubbe ger dig när han har bra dagar, utan att för den saken bli mänskligt avfall(likt din snubbe) när vi har en dålig. Behöver man få utlopp för starka känslor eller få ventilerat lite så finns det 1000 sätt att lösa det utan att röra sin tjej, det gör man bara inte.  

    Det som jag tycker är sjukt, och som jag reagerar starkt på är hur kan dina föräldrar acceptera detta, om de vet att han varit våldsam mot dig.  

    Hade jag varit i din farsas skor, och min dotter levde med en kille som behandlade henne som grus, för det är ju så han behandlar dig, så hade jag haft svårt att kontrollera mig, det hade varit en överhängande risk att jag flippat och gått loss på honom, men sådan är jag, ibland kan det vara bra och rätt att kunna använda våld. 

    Jag hoppas innerligt att min dotter inte hamnar i din situation när hon blir så gammal. 


    Det är jag som sagt till mina föräldrar att han blivit bättre och slutat allt för att dom inte ska må dåligt. För mina föräldrar sörjer verkligen när jag inte mår bra. Det enda dom vill är ju att se mig lycklig och jag själv har varit lite elak och sagt till de att inte lägga sig i..
  • Ledsenflicka93
    Anonym (Tototototott) skrev 2016-02-27 22:08:10 följande:

    Gör slut!!! Det blir jobbigare ju längre du väntar, blir mer problem m honom ju längre ni blir ihop. Fattar grejen. Min pappa är precis så som du beskriver, hjälper alla, går inte på krogen, är bästa pappan men misshandlar mamma. Lämna nu.


    <3<3
  • Ledsenflicka93
    Anonym (Lämna! Nu!) skrev 2016-02-27 23:40:31 följande:

    Som andra redan sagt: Du måste lämna honom, och helst så fort det går. Det finns många män som aldrig skulle slå sin kvinna.

    Att slå någon är inte kärlek. Du är ung o har hela livet framför dig. Se till att du tillbringar det med någon som förtjänar dig. Gift dig för guds skull inte med honom och skaffa absolut inga barn. Det blir mycket svårare att lämna om du måste ha kontakt med honom efter separationen.

    Mitt råd är att kontakta en kvinnojour för att få stöd och hjälp.

    Vad det gäller din familj förstår jag inte alls hur de tänker. Mina föräldrar skulle bli helt galna om de fick veta att min sambo slagit mig. Och då spelar det ingen roll om han är snyggare än jag och trevlig mot alla andra. En man som inte behandlar sin partner bra är ingen man utan bara en liten lort.

    Men som sagt. Kontakta kvinnojouren. Jag blev så berörd av din situation trots att jag inte ens vet vem du är. Men du är en ung kvinna som behöver stöd och kraft för att kunna lämna din sambo, och jag hoppas av hela mitt hjärta att du kan få det.

    Och kom ihåg: kärlek visar man aldrig genom våld. När du möter en bra man i framtiden kommer du att få uppleva ett helt annat slags liv. Ett liv fullt av omtanke, respekt och empati. Ja, helt enkelt det som kallas kärlek. Det enda som står mellan dig och det livet är din nuvarande sambo.


    Jag tror bara jag inte kommer klara av att vara ensam. Jag kommer gå in i en depression. Jag älskar han ju och kommer heller inte klara av att se honom med någon annan. Det skulle få min värld att rasa.

    Men tack för dina råd<3 Ska kolla mer om dehär med kvinnojouren
  • Ledsenflicka93
    alice85 skrev 2016-02-28 00:20:19 följande:

    Du vet ju innerst inne vad du måste göra, eller hur? Annars skulle du inte startat denna tråd. Du vet att det han gör är helt sjuk fel, det är inte normalt alls och det är inte så de allra flesta killar behandlar sina flickvänner. Gör dig fri nu, lämna honom! Du vet att ingen man som älskar och respekterar sin tjej gör som han. Han är en fegis och han tar ut sin dåliga självkänsla på dig. Du tror att det värsta som kan hända är att ni gör slut, men det är helt falskt. Att ni gör slut är det bästa som kan hända, först då kan du bygga upp dig själv!


    Jag är väldigt svag psykiskt och kommer känna mig som världens mest ensamma flicka om jag blir singel :( Sen blir det ju inte bättre av allt som kommer sägas från omgivningen.
  • Ledsenflicka93
    Anonym (Karin) skrev 2016-02-28 05:12:49 följande:

    Lämna honom omgående!

    Istället för att tassa på tå kring en idiot, lev själv ett tag och satsa på dina studier för en tid framöver. Det kommer ge dig mycket tillbaka. Män kommer du träffa många, och du kommer inse att den som står vid din sida idag är en fullblodsIDIOT.


    <3<3
  • Ledsenflicka93
    Ordinär Man skrev 2016-02-28 07:38:31 följande:

    Gifta dig med honom? Ska du gay barn med honom också? Vad kommer du att tänka när ditt barn ser sin pappa slå dig? Kommer han att slå barnen? Hur kommer det att kännas om tio år och du måste anpassa dina kläder så att dina blåmärken inte syns?


    Tyvärr tänker jag inte så långsiktigt :( Nej nej, han skulle aldrig slå sina egna barn så aggressiv är han inte. Han är så bra mot andra och sin familj osv därför är han så älskad också..
  • Ledsenflicka93
    Myling skrev 2016-02-28 07:56:50 följande:

    Herregud vad är det för puckoföräldrar du fått, stackare! Elaka män och deras elaka morsor finns det en hel del, men dina egna föräldrar borde ju kunna använda huvudet lite...


    nevermind skrev 2016-02-28 10:21:23 följande:

    Du måste komma till den punkten då du skiter i vad andra tycker och tänker. Det gjorde jag och det är så befriande!!

    Ring en kvinnojour tycker jag. De kan hjälpa dig.




    Anonym (Nej fy) skrev 2016-02-28 11:07:25 följande:

    Är detta sant och Sverige 2016?Du är hjärntvättad av galningen och hans knäppa,svagbegåvade familj.Du förtjänar en man som inte gör dig illa,har du tänkt på det?Det är inte kärlek att misshandla sin partner,det är fel och brottsligt.Du måste få mera självrespekt och inte acceptera sånt.Det finns ingen framtid med sån man,tänk om du dör eller hamnar på sjukhus när han slår dig?Han är sjuk i huvudet.


    Anonym (Starkast) skrev 2016-02-28 10:47:39 följande:
    Håller med om det.

    Jag har byggt min egen personlighet sedan jag var barn och behövde skydda
    mig mot en hotande och misshandlade far och sedan en störande och missbrukande styvfar.

    Inte en chans att någon man fått bete sig mot mig på det sätt som min mamma har stått ut med, och tack vare min utstrålning har ingen heller gjort det.

    Ingen annan än jag bestämmer vem jag är, vad jag ska göra och vem jag behöver vara trevlig mot. Jag har stor respekt för kunskap och välvillig ledarförmåga, men ingen alls för långa titlar, ålder eller skryt utan substans.

    Föga förvånande har detta varit en stor framgångsfaktor inom privat sektor, som ren bonus. Det går alltså att skaffa sig respekt för sin person, även om det kan vara svårare som yngre kvinna i arbetslivet. Privat har hon dock inte betalt för att ta skit så det tycker jag inte hon ska göra heller.

    Enda sättet att få män som grupp att skärpa sig är att systematiskt rata de som beter sig som idioter; det är val som för samhället framåt. Och TS kan göra en sådan markering just nu.

    En förälder som inte backar sitt barn i den situationen förtjänar minst ett år utan kontakt enligt min mening, så illa är det. Min egen far bröt jag med för snart 20 år sen och jag är fullt nöjd med det beslutet.

    Våga spela huvudrollen i ditt eget liv TS. Oavsett var du hamnar så går det bättre än om du låter någon annan bestämma.
    Anonym (Nej fy) skrev 2016-02-28 11:07:25 följande:

    Är detta sant och Sverige 2016?Du är hjärntvättad av galningen och hans knäppa,svagbegåvade familj.Du förtjänar en man som inte gör dig illa,har du tänkt på det?Det är inte kärlek att misshandla sin partner,det är fel och brottsligt.Du måste få mera självrespekt och inte acceptera sånt.Det finns ingen framtid med sån man,tänk om du dör eller hamnar på sjukhus när han slår dig?Han är sjuk i huvudet.


    driver28 skrev 2016-02-28 13:06:40 följande:

    En fruktansvärt dålig relation. Gör slut på en gång. Ta aldrig emot slag. Han kommer aldrig att sluta. Det kommer aldrig att bli bättre och dina känslor för honom kommer att kännas futtiga och obegripliga då du träffar en riktig man som inte trycker ned dig eller använder våld istället för ord i diskussioner.





    Ni som säger att jag ska skita i vad de andra tycker så har jag har inte kommit dit än.. men det är ju för den kulturen jag är uppväxt i också allt präglar om alla andras tycke... Det kommer alltid vara tjejens fel! Jag förstår att det är svårt för er att sätta er i den situationen ni som växt upp i den svenska kulturen. Den synen har ju inte ni. Även om killen gör fel så är det "tjejen" som förlorar på det när hon blir lämnad. Man blir typ "smutsig" vet inte riktigt hur jag ska förklara. Sen om jag säger att jag inte älskar han så ljuger jag ju.. jag skulle må jätte dåligt utan honom i mitt liv..



Svar på tråden Han misshandlar mig men är omtyckt av alla