Inlägg från: Anonym (Starkast) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Starkast)

    Han misshandlar mig men är omtyckt av alla

    Man kan bara slå någon som man har noll respekt för.

    Förutom rena galningar som även slår chefen på käften eller går ut i trafiken och börjar slå ner folk som tutat på dem så är detta ett val mannen gör, han väljer att slå just dig för att du ger intrycket att du accepterar det. 

    Annars hade han gått på alla som gör saker han inte gillar.

    Alla förtjänar bättre än så, gå din väg innan det blir värre.

  • Anonym (Starkast)
    nevermind skrev 2016-02-28 10:21:23 följande:

    Du måste komma till den punkten då du skiter i vad andra tycker och tänker. Det gjorde jag och det är så befriande!!

    Ring en kvinnojour tycker jag. De kan hjälpa dig.


    Håller med om det.

    Jag har byggt min egen personlighet sedan jag var barn och behövde skydda
    mig mot en hotande och misshandlade far och sedan en störande och missbrukande styvfar.

    Inte en chans att någon man fått bete sig mot mig på det sätt som min mamma har stått ut med, och tack vare min utstrålning har ingen heller gjort det.

    Ingen annan än jag bestämmer vem jag är, vad jag ska göra och vem jag behöver vara trevlig mot. Jag har stor respekt för kunskap och välvillig ledarförmåga, men ingen alls för långa titlar, ålder eller skryt utan substans.

    Föga förvånande har detta varit en stor framgångsfaktor inom privat sektor, som ren bonus. Det går alltså att skaffa sig respekt för sin person, även om det kan vara svårare som yngre kvinna i arbetslivet. Privat har hon dock inte betalt för att ta skit så det tycker jag inte hon ska göra heller.

    Enda sättet att få män som grupp att skärpa sig är att systematiskt rata de som beter sig som idioter; det är val som för samhället framåt. Och TS kan göra en sådan markering just nu.

    En förälder som inte backar sitt barn i den situationen förtjänar minst ett år utan kontakt enligt min mening, så illa är det. Min egen far bröt jag med för snart 20 år sen och jag är fullt nöjd med det beslutet.

    Våga spela huvudrollen i ditt eget liv TS. Oavsett var du hamnar så går det bättre än om du låter någon annan bestämma.
  • Anonym (Starkast)
    Ledsenflicka93 skrev 2016-02-28 15:21:06 följande:
    Jag tror bara jag inte kommer klara av att vara ensam. Jag kommer gå in i en depression. Jag älskar han ju och kommer heller inte klara av att se honom med någon annan. Det skulle få min värld att rasa.

    Men tack för dina råd<3 Ska kolla mer om dehär med kvinnojouren
    Du har inte haft så många kärlekar än så det är klart att det ger ångest att lämna, men jag lovar att det kommer andra.

    Du har så många andra val som du kan göra, så många underbara människor att träffa! Nöj dig inte med något bara för att det är det enda du ser framför näsan just nu. Det är en av min mammas sorger än idag att hon slog sig till ro med en elak narcissist och fick barn vid 23 års ålder.

    Och på den tiden var det ändå "vad alla gjorde", idag finns ingen sådan press alls. Varför så bråttom?

    Min största och mest fantastiska förälskelse kom när jag var 29 och som minst anade det. 
  • Anonym (Starkast)
    Ledsenflicka93 skrev 2016-02-28 16:14:31 följande:
    Tyvärr tänker jag inte så långsiktigt :( Nej nej, han skulle aldrig slå sina egna barn så aggressiv är han inte. Han är så bra mot andra och sin familj osv därför är han så älskad också..
    Jag får ursäkta din positiva syn på världen med att du är ung.

    Verkligheten ser mer ut så här:

    Risk of physical abuse to children of spouse abusing parents

    "The purpose of this study is to estimate the gender-specific probability of a violent spouse also physically abusing his or her child within a representative sample. The study is based on a sample of 3,363 American parents interviewed for the 1985 National Family Violence Survey. The study shows that marital violence is a statistically significant predictor of physical child abuse.

    The greater the amount of violence against a spouse, the greater the probability of physical child abuse by the physically aggressive spouse. This relationship is stronger for husbands than for wives. The probability of child abuse by a violent husband increases from 5% with one act of marital violence to near certainty with 50 or more acts of marital violence. The predicted probability of child abuse by a violent wife increases from 5% with one act of marital violence to 30% with 50 or more acts of marital violence."

    D.v.s. om en man slår sin partner en enda gång ökar risken för barnmisshandel med 5% och den blir i princip 100% (near certainty) om han har slagit sin partner vid 50 tillfällen eller fler.

    källa: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8832115
    --

    Materialet jag läste på vår kvinnojour för en massa år sen landade i ca 70% risk för barnmisshandel om mannen slår sin partner vid upprepade tillfällen. Jag kan bara bekräfta att det inte är möjligt att leva med en man som min far utan att barnen också råkar illa ut. Min lycka var att jag bara blev utsatt för honom några veckor om året efter skilsmässan, men det var en total terror. Jag hade ont i magen två veckor innan jag skulle dit och vaknade svettig med mardrömmar veckor efteråt. Min halvsyster som levde med honom hela barndomen slog han i ansiktet med en nyckelknippa, bland annat.

    Så sluta dröm, sluta lura dig själv, och stick fort som fan.

Svar på tråden Han misshandlar mig men är omtyckt av alla