• 1234568

    Han misshandlar mig men är omtyckt av alla

    Ledsenflicka93 skrev 2016-02-28 16:14:31 följande:
    Tyvärr tänker jag inte så långsiktigt :( Nej nej, han skulle aldrig slå sina egna barn så aggressiv är han inte. Han är så bra mot andra och sin familj osv därför är han så älskad också..
    Tror du verkligen det?...Jag kan lova dig att era framtida barn kommer ingå i den behandlingen du får. Dom kommer bo under samma tak och se vad som händer, och det redan är ett skäl att INTE skaffabarn med denna man (barn far illa av att se pappa slå mamma). Och dom kommer provocera långt mer än vad du gjort (för det gör barn)...Och jag kan lova dig..eftersom han inte kan hålla händerna ifrån dig så kommer han inte hålla händerna ifrån barnen heller! 

    Och hur tror du barn mår av att växa upp i ett hem där mamma mår dåligt för att pappa slår henne. Eller vad anser du han skulle lära dina barn när han kallar dig hora/slampa...Vill du din dotter ska anse att det är så här en man ska behandla en kvinna. För barn lär sig av sina föräldrar. 

    Eller tror du att han skulle dölja detta från barnen? Det går inte dölja sådant här från barn i ett hem. Dom hamnar mitt i skiten! Eller tror du han skulle kalla dig hora tyst mitt i allt, eller nypa dig lite lättare så barnen inte hör?

    Allvarligt..dags att tänka efter nu! Om du vill skada dig själv och stanna så kan ingen hindra dig. Men jag tycker du bör nu! Men att sätta barn till världen med en man som denna, och i ett hem som kommer vara otryggt med en misshandlande man. Det är ...äckligt att det finns folk som gör!
Svar på tråden Han misshandlar mig men är omtyckt av alla