Inlägg från: Zombie von Rymmen |Visa alla inlägg
  • Zombie von Rymmen

    Han misshandlar mig men är omtyckt av alla

    Våld och kärlek hör inte ihop. Aldrig någonsin. Punkt slut.

    Du ska ha klart för dig att du är absolut inte ensam om dina upplevelser. Du ska ha lika klart för dig att det är absolut inte okej att ha det så. Och du kan bryta det! Och inte bara det, du ska. Och det finns hjälp att få!

    Lämna innan du gifter dig. Och för gudars skull, skaffa inte barn med honom! Det kommer bara användas emot dig. I många fall struntar misshandlaren i barnet och låter den misshandlade få ta hand om det, och använde det samtidigt som hållhake. Han kommer aldrig förändras, han kommer aldrig sluta misshandla dig hur du än bär dig åt.

    Det handlar inte så mycket om om vad du gör eller hur du är, det handlar om att han vill ha full kontroll över dig. Hur mycket du än kryper för honom kommer han alltid trycka ner dig och misshandla dig. Han kommer aldrig bli nöjd, för poängen är att du alltid ska känna dig underlägsen.

    Du älskar inte honom, du är beroende av honom. Sådana som han är starkt manipulativa och gör sin partner käsnlomässigt beroende, han kontrollerar dig fullständigt.

    Det är väldigt vanligt att kvinnomisshandlare ger ett helt fläckfritt yttre, och ingen utanför anar oråd. Men nu har det ju kommit ut, och din släkt stöttar honom ändå, vilket jag finner helt sjuk. Du har nämnt att det är en icke-svensk kultur inbakad i detta. Men i Sverige gäller svensk lag, och den förbjuder misshandel oavsett vad.
    Jag såg sen att du försvarat din kille mot dina föräldrar, vilket är väldigt vanligt. Våldet är normaliserat för dig.

    Har du någon vän du kan anförtro om detta?
    Säg inget till din kille om detta, för då kan helvetet braka lös.

    In och läs på den här sidan, så förstår du vad det handlar om: www.varningstecken.n.nu/

    Du är bara 21 och har hela livet framför dig. Det är gott om tid att hitta en annan, och det kommer du göra. Du är i grunden klok, det är därför du skriver och ber om hjälp här.

    Ta hand om dig!
Svar på tråden Han misshandlar mig men är omtyckt av alla