Inlägg från: LillaLoppi |Visa alla inlägg
  • LillaLoppi

    Fick prinsen rätt namn?

    Nej, han borde ha hetat Eugene, eller något annat namn som är mer internationellt gångbart.

  • LillaLoppi
    Anonym (Anna) skrev 2016-03-04 12:22:30 följande:
     Vet du, ibland är dina försök att fungera som forumvärd här inte lite lustigt. 
    Vad i hela friden spelar det för roll vad fl tycker om namnet? Kommer den royale familjen väljer något annat namn ifall vi inte skulle tycka om Oskar Carl Olof?

    Lite som ditt försök att prata politik för några veckor sedan. Kommer jag aldrig å glömma..............Mår alla våldtäktsoffer enbart dåligt, a, b eller c? Nej du, alla våldtäktsoffer mår enbart fantastiskt bra för att de äntligen hade sex....................

    Himmel, hur har du hamnat här, människan?
    Håller faktiskt med dig. Jag tycker att hon är genomrutten och ofta känslokall i sina rubriker och trådar, både här på familjeliv.se och på bröllopstorget.se. En totalt värdelös forumvärd.
  • LillaLoppi
    Anonym (Anna) skrev 2016-03-04 12:29:55 följande:

    Och nu kom inte med att det inte finns någon sån tråd här. Nej, tråden finns inte längre här av någon anledning. Du finns fortfarande. Av vilken anledning? För att du är så himla kompetent och empatisk?


    Vid närmare eftertanke så passar hon in på detta känslokalla forum.
    Alla dessa trådar och inlägg som får stå kvar, gällande klasskillnader, yrken, bostadsorter, wt-namn, osv - som bara går ut på att jämföra, hylla eller förnedra, är inget annat än trådar skapade av värdarna. För att dra igång diskussioner. Hålla liv i forumet.
    Patetiskt!
Svar på tråden Fick prinsen rätt namn?