• Anonym (Haha)

    Vågar inte gå och bajsa

    Herregud! Man ska normalisera stanken. Avdramatisera allt. Att skita är en normal kroppsfunktion och det får stinka fan på toa utan att nån gnäller eller att leverantören av odören får glåpord.

    Prutta gärna på väg till toa.... skratta också då.

  • Anonym (Haha)
    Anonym (Smygbajsa) skrev 2019-08-18 07:58:01 följande:

    Nu bajsar jag visserligen hejt och vilt, fiser och rapar obehindrat också MEN det fanns en tid då jag var som du i 6 års tid kunde jag inte erkänna att jag bajsade för min man.

    För att dölja min stora hemlighet bajsade jag i största mån hemifrån men om det inte gick att undgå hemma så tog jag en dusch i samband med bajsningen.

    Gör så här:

    1.Sätt på duschen (så hörs inte plumset)

    2.bajsa

    3. Se till att ånga ur badrummet med en riktigt varmdusch och använd mycket tvål så badrummet luktar gott.

    4.klart!

    Alternativt kan man bajsa innan duschen är igång men då finns risken att mannen tigger om att få kissa snabbt innan man sätter på duschen och då står man där med handen i kakburken....

    Man kan även spola efter att man har duschat klart så man inte verkar suspekt som spolar när man duschar. detta döljer även hur länge man bajsar om det tar lite men glöm för fasen inte att spola innan du är klar i badrummet.

    Hoppas du snart känner dig ok med bajsarierna

    Livet är mycket lättare för mig nu när jag släppt bajs fobin


    Vansinnigt roligt! En enkel sak kan göras komplicerad.

    Jag själv hade ont i magen i 6 mån pga återhållen prutt pga gaser (vitt bröd) när jag lade mig med min nya kvinna. Till sist ledsnade jag ur totalt på min egen ovilja att visa min naturliga sida. Lyfte på ena benet när jag låg på sida i sängen (med tjejen) och vräkte ur mig hela kvällens uppsamlad gas i en våldsam prutt. Hästarnaa skena. Tjejen skrek. Blommorna dog men faaaan va skönt. Sen den kvällen är skammen borta. Hon gör lite ljudlösa, jag är mer manlig och sätter lite personlighet på varje prutt. Högt och ljudligt. Sen skrattar vi. Ibland blir hon trött på att det stinker MEN ingen har ont i magen pga skam för naturljud/lukt.
  • Anonym (Haha)
    Anonym (Lisa) skrev 2019-08-22 21:04:06 följande:

    Kan man bara slippa det?I sitt liv?


    Jag tar med plattan på dass och kollar Netflix. En skön stund på toa - helt ostört. Alltså, se det som en positiv grej.
  • Anonym (Haha)
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-08-27 21:41:00 följande:

    Eld bränner bort metangasen så lukten försvinner. Dessutom att man gör tvåan är ju något killen måste fatta annars är han blåst. Tror ni tjejer överanalyserar vad vi killar tycker. Hade jag en tjej då hade jag inte brytt mig om att hon skiter eller är osminkad. Älskar man någon då spelar det ingen roll. Visst luktar det skit kanske man inte vill gå på muggen direkt efter men man bryr sig inte om det. 


    Precis. En toa får stinka. Det är en zon där skitdoft och naturljud är tillåtet. Tjejer tror de behöver dölja nåt vilket de inte alls behöver. Det är MYCKET viktigare hur de beter sig. Trevliga eller nedlåtande? Pikar eller vänliga ord?
Svar på tråden Vågar inte gå och bajsa