• boomstar

    Sex med tjock tjej? Bara frågar

    Lucille skrev 2016-03-25 19:28:12 följande:

    Jag är tjock och är grymt bra i sängen. Bara fått komplimanger. :) Det handlar väl om hur mycket man anstränger sig, vill lära sig och tillfredställa sin partner, etc. Sen är vi jäkligt mysiga att gosa med. Behövs inga extra kuddar. :D Och tänk den där runda rumpan när du tar henne bakifrån.... grrrr.


    Hör Lucille, med former som en Gibsongitarr och mer! Hör hennes tal och lär!
    Ben är som bekant för hundar, enorma kvinnliga former för män, som mig.
  • boomstar
    Anonym (Ros) skrev 2016-03-26 13:17:01 följande:
    Tjocka har precis lika mycket skelett dom smala. Vilket jävla trams förresten att hålla på sådär. Det trodde jag var ett utdött fenomen. Alla hundar och katter som är friska (dom med människor) är mer eller mindre beniga, och ingen gillar ju att goda med dem... eller hur? Jag tänker inte sänka mig till din nivå genom att bidra till detta meningslösa jämförandes av kvinnor för jag antar att du egentligen vet precis hur bra det är med "enorma kvinnliga former".
    Ta det lugnt med blodtrycket rosen! I mitt lilla inlägg fanns ett ordspråk: ben är för hundar och hull för män (typ). Alltså: hundar gillar ben och män gillar kvinnliga former. Alltså, ben=benighet=beniga=magra. Kvinnliga former/hull/kurvor/mullighet är motsatsen. Förstår du nu?
    Jag har alltså inte påstått att tjocka inte skulle ha ben (hahaha). Sen förstår jag inte mycket av ditt övriga inlägg (så det är väl ömsesidigt): "katter och hundar som är friska dom med människor ingen gillar goda med dom" eh - jag fattar ingenting. Lite goddag yxskaft detta (du har hört det ordspråket va?)
    Hursomhelst ha en glad påsk och ta det lugnt!
  • boomstar
    Anonym (Ros) skrev 2016-03-27 11:53:41 följande:
    Jag får försöka överbrygga dit oförstpelse och ta det till förskolenivå: Det är lika mysigt att gosa med någon som är smal. Det sitter bara i ditt huvud.
    Mysigt med någon man tycker om oavsett mager/tjock, men nu är det ju en ganska utbredd preferens för magra i vårt samhälle, plus märkliga fördomar om mulliga (se bara på TS första inlägg), så jag tyckte det var på sin plats att berätta om min personliga preferens för stora runda former på kvinnor.
    Visst sitter denna preferens troligtvis i mitt huvud, eftersom den är min. Precis som någons preferens för magra sitter i dennes huvud.

    PS. ang. "dit oförstpelse" är mitt tips att fortsätta med det du kallar förskolenivå, så tror jag det blir lättare att göra dig förstådd.
  • boomstar
    Anonym (Ros) skrev 2016-03-28 09:01:17 följande:
    Varför tycker du det är ok att sitta och värdera kvinnokroppar på det sättet och säga att smala är "bones" som inte är lika mysiga? Du tycker inte det är att späda på otyget med att alltid bedöma och gradera kvinnors utseenden?
    Hela denna tråd utgår från ett värderande av kvinnokroppar. TS startar med ett inlägg som är fördomsfullt mot tjockare kvinnor. Och han är inte ensam. I kombination med detta råder bantningshysteri och smalhetsideal i hela vårt samhälle vilket skapar en massa problem och komplex hos kvinnor. För att försöka väga upp dessa saker berättar jag och många män med mig i tråden hur vi faktiskt föredrar rundare, kurvigare (tjockare) kvinnor. 

    Jag får tycka som jag vill. Och du får tycka som du vill. Det är inte precis som att män har mindre krav på sig att se rätt ut (vältränade, långa, magrutor, får inte vara tunnhåriga, stor kuk bla bla bla). Visst vore det skönt med en värld där ingen hade några fysiska preferenser alls och allla enbart togs för personlighet, men tror du bara kvinnor drabbas så orkar jag inte ens längre försöka bemöta dina obegripligt arga inlägg. Vad är ditt problem?

    Har du kanske haft eller har anorexia, eller något medicinskt problem som gör att du har svårt att gå upp i vikt och därför känner dig sårad och kränkt av att höra att män kan föredra mulliga tjejer, så är jag ledsen om jag bidragit till att såra dig och önskar dig bästa tänkbara välmående.

    Är det inte så, är mitt fortsatta tips till dig att ta det lugnt med blodtrycket där vid tangentbordet.
  • boomstar
    Anonym (Tänd på tjock tjej) skrev 2016-03-28 13:58:54 följande:
    Jag tycker inte min trådstart var fördomsfull, jag bara undrade vilken skillnad rent praktiskt. Läs mitt senaste inlägg idag. Och det var ju skillnad, men inte på ett dåligt sätt. Denna tjejen vet precis hur hon ska föra sig i och utanför sängen och bli max sexig, det var ju så jag blev tänd på henne att börja med! Hade fint i vårsolen :)
    Grattis till nyförälskelse!
  • boomstar
    fae skrev 2016-03-28 16:14:03 följande:
    Jag har läst inlägget ja. Det är ändå något oklart. Du klagar på gradering och bedömning av kvinnors kroppar men gör detsamma själv. Egentligen är det alltså endast nedvärderande av smala kroppar du motsätter dig. Du upplever inte att du hycklar en smula där?
    ...onekligen en relevant fråga.
  • boomstar
    Anonym (Ros) skrev 2016-03-29 16:38:28 följande:
    Nej. Sluta dra ut på detta i oändlighet och läs konversationen från början om du nu är så intresserad av mig.
    Anonym (Ros) skrev 2016-03-29 08:22:16 följande:
    Fast jag var inte nedvärderande. Du brister i läsförståelsen.
    Alltså, vad är ditt problem? fae här försöker göra sig besväret att förstå dig, och vända samtalet med dig till en mer sympatisk ton. Vad får hon till svar? Fortsatta aggressiva personangrepp om läsförståelse och allt vad du nu kommer på och återkommande anklagar andra för.
    Jag kan svara på min första fråga själv: Du har kommunikationsproblem och aggresionsproblem, du saknar själviskt, förståelse för andra människor och sannolikt en hel del verklighetsförankring. V.g. sluta trasha tråden om du inte har något konstruktivt att tillföra.
Svar på tråden Sex med tjock tjej? Bara frågar