Inlägg från: Anonym (Bbw-lover) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bbw-lover)

    Sex med tjock tjej? Bara frågar

    Anonym (Tjockisen) skrev 2016-03-26 00:40:52 följande:

    Jag är tjock (väger 65 kilo och är 171 cm) men jag är grymt vig så det väger upp. Jag har ju aldrig varit smal, så jag har inget att jämföra med, men killarna jag varit med har inte verkat missnöjda. Men jag kompenserar som sagt på andra sätt.


    Eh... 100kg och 160cm kallar jag tjock. Mjukt och gosigt att krama.
  • Anonym (Bbw-lover)
    spelet skrev 2016-03-27 20:14:16 följande:

    Tjock-debatten är nog en stor källa till sorg hos kvinnor som inte har en anorektisk kroppsform, och därmed valar in på modevärldens "ideal".

    Mina två absolut bästa förhållande har jag haft med "tjocka" tjejjer. Tjock tycker jag dessutom är något relativt. Så länge kroppsformen inte på något sätt inkräktar på aktivitet, rörelse och kondition, så handlar det ju bara om att vi alla "är olika".

    Båda damerna ifråga gillade god mat, god dryck, och sex. Båda var njutare, och därför mycket behagliga att umgås med. Båda hade också en *stor* förståelse för *mina* önskemål och var generösa på alla områden. Eventuella sex-strejker inträffade enbart vid sjukdom eller "megabråk".

    Tjock är bara ett ord för mobbning mellan kvinnor. "Är du säker på att du skall behålla barnet, du är ju ganska överviktig" t.ex. från hälsovården.

    För mig betyder orden snarare mjuk än kantig, varm och god, och med en positiv inställning till livet och medmänniskorna.

    Och för mig var de inte i första hand tjocka utan kvinnliga....


    Precis min erfarenhet. Smal petar ofta i maten och är kräsen. För snygg är ofta självgod och har överlägsen attityd.
  • Anonym (Bbw-lover)
    Anonym (Ros) skrev 2016-03-28 11:07:35 följande:

    Så du vill ha feta och fula kvinnor? Att njuta av maten handlar för övrigt inte om kvantitet.


    Anser du att du har rätt att döma någon som fet och ful?
  • Anonym (Bbw-lover)

    Ros har skrivit att hen är tillsammans med någon som skulle uppfattas som fet och ful. Är aggressiviteten ett uttryck av bitterhet över detta månne?

    Synd att Ros förstör tråden, som borde handla om hur ljuvligt det är att få njuta av runda former hos en livsnjutande vacker kvinna på minst 100kg.

  • Anonym (Bbw-lover)
    choklad skrev 2016-03-30 07:11:24 följande:

    Tycker ni missuppfattat ros. Hon skrev feta och fula tjejer som ett svar på bbw-lovers inlägg "Precis min erfarenhet. Smal petar ofta i maten och är kräsen. För snygg är ofta självgod och har överlägsen attityd". Där har alltså han gjort kopplingen mellan smal och snygg och sagt att detta inte intresserar honom. Motsatsen till det blir då fet och ful, vilket borde vara vad som intresserar honom och är vad ros frågar om. Den som varit fördomsfull i den här diskussionen är bbw-lover som säger att smala petar i maten och att snygga människor är självgoda. Det är han som drar in snygghet i diskussionen smal/fet, inte ros!


    Men jag var noga att lägga till ordet "ofta" och att det är min erfarenhet. Så jag tycker inte jag varit fördomsfull. Utan det är min erfarenhet. Det finns säkert undantag. Men många håller nog med mig
  • Anonym (Bbw-lover)

    Sommarbruden är någon slags mytoman som lägger ut bilder på den amerikanska bodybuildern Aleesha Young, i flera trådar här... :(

Svar på tråden Sex med tjock tjej? Bara frågar