• fae

    Sex med tjock tjej? Bara frågar

    Ordinär Man skrev 2016-03-25 18:10:56 följande:

    Varför gnälla bara för att han inte skriver perfekt svenska? Så oerhört barnsligt.

    Angående frågan så är det skillnad. Det är faktiskt en väldig skillnad mellan en mager och fet kvinna. Kan tänka mig att det för en bisexuell är som att ligga med en man eller kvinna. Så jag förstår din undran.

    Men precis som påpekats är det lusten som gäller. Då du tänder på henne kommer det att gå bra. Lycka till!


    Du tycker alltså att det är irrelevant huruvida man kan göra sig ordentligt förstådd eller ej? Syftar du på mitt inlägg undrar jag uppriktigt vad han försökte skriva. Det är ju för övrigt extra intressant att åtminstone uttrycka sig begripligt när man ställer en såhär pass korkad fråga, om man vill bli tagen på allvar vill säga.

    Vad gäller ditt inlägg här, apropå att ta på allvar, du är alltså seriös där? Du tror att skillnaden (den fysiska?) mellan att ligga med en smal eller tjock person är densamma som skillnaden mellan en man och en kvinna för en bisexuell person?

    Jag har uppfattat dig korrekt här?
  • fae
    Anonym (Ja) skrev 2016-03-25 19:46:14 följande:

    Ja, det är skillnad.

    Tjockare tjejer är inte lika viga och mer otympliga i sängen. En liten smal tjej kan man kasta runt med lite som man vill och det går fort och enkelt att byta mellan olika ställningar. Tjejer som är större, längre, tjockare eller både och, är inte lika lätta och har oftare mindre koll på kroppen. Det är heller inte rekommenderat att låta en tjock tjej rida eftersom de kan välta omkull med risk för penisbrott (kan låta som ett skämt, men true story). Tjocka tjejer är helt enkelt inte lika viga, dels för att de tränar mindre och rör på sig mindre och dels för att de har mer fett på kroppen.


    Mindre koll på kroppen? Utveckla gärna.

    Du tror att tjocka tjejer har svårt att röra sig alltså? Fascinerande.
  • fae
    Anonym (Ja) skrev 2016-03-25 19:59:31 följande:

    Jag tror jag förklarade det ganska bra så jag känner inget behov av att utveckla det mer.

    Sedan var det jag skrev riktat till TS, inte till dig.


    Nej det gjorde du inte.

    Okej, du kan alltså inte förklara vad du menade.
  • fae
    Ordinär Man skrev 2016-03-25 20:01:39 följande:

    Om frågan är så korkad kanske du ska söka till mensa i stället. Alternativt ta frågan på allvar. Eller svara i någon annan tråd.


    Varför det?
  • fae
    Anonym (Ja) skrev 2016-03-25 20:28:37 följande:

    Du har inte hållit på med annat än påhopp i den här tråden. I ditt första inlägg hånade du TS för att han skrev tänt istället för tänd, ett ganska vanligt auto correct-stavfel om man skriver från mobilen.

    Det är väl ganska uppenbart vad jag menar med det, men eftersom du insisterar och dum:

    Tjocka kvinnor, som har en större kroppshydda, är mer otympliga och har svårare att hålla koll på kroppen. Att knulla en tjock kvinna bakifrån t.ex kan vara jobbigt eftersom många (de flesta?) inte klarar av att stå på alla fyra ordentligt utan att glida isär med benen eller trilla ned på mage på grund av sin tyngd.

    Egentligen är det inte så märkligt eftersom kvoten muskelmassa/kroppsmassa är lägre vilket gör att tjockisar inte har lika mycket kraft att hålla uppe kroppen.

    Det är inte lika enkelt att stå och svanka och ha kontroll på 85 kg kroppsmassa för en otränad tjock tjej som att hålla uppe 45 kg kroppsmassa för en tränad smal tjej.

    Fortsättningsvis rekommenderar jag dig att hålla dig borta från trådar med ämnen som du provoceras av. Det är tråkigt för dig att du är tjock, men det ger dig inte rätten att håna andra som ställer uppriktiga frågor i den här forumdelen.


    Toppen! Du kunde ju utveckla din åsikt lite!

    Det är alltså en fråga om dina erfarenheter här, jag är fullständigt övertygad om att dessa inte stämmer för samtliga tjocka kvinnor. Faktum är att jag vet att tjocka tjejer kan stå på alla fyra och även svanka.

    Men tack för ditt ytterst trevliga svar, jag kommer dock även fortsättningsvis läsa och skriva i vilka trådar jag behagar.
  • fae
    Anonym (Tjockisen) skrev 2016-03-26 00:40:52 följande:

    Jag är tjock (väger 65 kilo och är 171 cm) men jag är grymt vig så det väger upp. Jag har ju aldrig varit smal, så jag har inget att jämföra med, men killarna jag varit med har inte verkat missnöjda. Men jag kompenserar som sagt på andra sätt.


    Du är inte ett dugg tjock. Varför påstår du att du är det? Trist att du känner att du behöver "kompensera" för din inbillade övervikt.

    Men vidare, vighet och rörlighet är ju individuellt, som känslighet. Möjligen är en del tjocka personer mindre viga, men tveksamt om det verkligen har med kroppsvikt att göra. Den enda "skillnaden" jag kan se är att en tjockare person kan ha svårare att böja och vrida sig åt vissa håll i vissa ställningar för att hen är lite större.
  • fae
    Anonym (Ros) skrev 2016-03-28 09:01:17 följande:

    Varför tycker du det är ok att sitta och värdera kvinnokroppar på det sättet och säga att smala är "bones" som inte är lika mysiga? Du tycker inte det är att späda på otyget med att alltid bedöma och gradera kvinnors utseenden?


    Hur tänkte du här?
    Anonym (Ros) skrev 2016-03-28 11:07:35 följande:

    Så du vill ha feta och fula kvinnor?


  • fae
    Anonym (Ros) skrev 2016-03-28 15:54:57 följande:

    Om du kollar inläggen jag citerat så blir det lättare för dig att förstå.


    Jag har läst inlägget ja. Det är ändå något oklart. Du klagar på gradering och bedömning av kvinnors kroppar men gör detsamma själv. Egentligen är det alltså endast nedvärderande av smala kroppar du motsätter dig. Du upplever inte att du hycklar en smula där?
  • fae
    Anonym (Ros) skrev 2016-03-28 16:56:19 följande:

    Nej jag gör inte detsamma själv. Jag undrade om jag hade uppfattat det rätt. Det är inte ok att att ge öknamn till smala kroppar bara för att man tycker synd om tjocka


    Håller med där. Inte okej. Men detta exemplifierar du genom att ge öknamn till tjocka? Jaha okej

    Kanske har missat några inlägg, mycket möjligt, har dock inte noterat någon tycka synd om tjocka.
  • fae
    Anonym (Ros) skrev 2016-03-28 17:21:30 följande:

    Nej det gjorde jag inte. Vilket öknamn?


    Inlägg 61. Jag förstår att du försökte dra din poäng till någon sorts spets, men det blev inte jätteeffektivt att jämföra "snygg och smal" med fet och ful. Du är medveten om att "fet och ful" är ett värderande, något du själv i samma veva klagat på. Snygg och smal används däremot aldrig som skällsord. Börjar du förstå? Jag håller med dig i sak men man blir oftare tagen på allvar om man inte sjunker till samma nivå man kritiserar.
  • fae
    Anonym (Ros) skrev 2016-03-28 19:11:20 följande:

    Men då har du ju inte läst det jag citerade (och konversationen som föregick).


    Jo, det har jag, såvida du inte varit ironisk kan jag inte se varför det vore mer okej att tala om tjocka som "feta och fula" än att tala om smala och snygga (även om personen satte det i en negativ kontext s a s). Jag försöker bara fatta vilken poäng du försökte vinna på det. Allt vettigt i din argumentation omkullkastas ju av att du själv uttrycker dig nedvärderande.
  • fae
    Anonym (Ros) skrev 2016-03-29 08:22:16 följande:

    Fast jag var inte nedvärderande. Du brister i läsförståelsen.


    Eller brister du i självinsikt?
Svar på tråden Sex med tjock tjej? Bara frågar