• vargveum

    Sex med tjock tjej? Bara frågar

    Jag har varit med smala och tjocka tjejer. Som någon skrev är det oftast inte vikten och kroppsformen som gör attraktionen. Visst är det skillnad rent fysiskt att ligga med en som väger 50 kg och en som väger 90, men det ena är liksom inte bättre eller skönare än det andra. Går du igång på denna tjej och hon på dig så kommer det nog bli hur bra som helst!

  • vargveum
    Anonym (Mannen) skrev 2016-08-10 17:36:49 följande:
    Det är naturligtvis hon som person som är det viktiga, men de runda formerna tänder mig oerhört. Jag har också tidigare haft en fyllig flickvän, men hade aldrig sex med henne.Så det känns både spännande och lockande och skrämmande inför debuten. Hur funkar missionären? Jag har alltid tänkt mig att debuten och det mesta av samlagen ska ske med henne på rygg, men kanske vi borde tänka om på den punkten. Hon har haft sex förut, i missionären, men då var hon inte lika kraftig.
    Finns inga generella sanningar här. Missionären funkar bra oavsett storlek på tjejen, är min erfarenhet. Bakifrån på stora tjejer eller andra funkar alltid det också. Ridning är jag kass på så det har jag väldigt sällan testat med tjejer oavsett storlek. Men min erfarenhet är att kvaliteten på sexet har noll att göra med hennes vikt och kroppsform, beror helt på andra faktorer. Som med alla relationer med andra ord, hur kompatibla man är, hur kemin känns, osv...
Svar på tråden Sex med tjock tjej? Bara frågar