Inlägg från: Anonym (Ros) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ros)

    Sex med tjock tjej? Bara frågar

    boomstar skrev 2016-03-25 19:41:22 följande:

    Hör Lucille, med former som en Gibsongitarr och mer! Hör hennes tal och lär!

    Ben är som bekant för hundar, enorma kvinnliga former för män, som mig.


    Tjocka har precis lika mycket skelett dom smala. Vilket jävla trams förresten att hålla på sådär. Det trodde jag var ett utdött fenomen. Alla hundar och katter som är friska (dom med människor) är mer eller mindre beniga, och ingen gillar ju att goda med dem... eller hur? Jag tänker inte sänka mig till din nivå genom att bidra till detta meningslösa jämförandes av kvinnor för jag antar att du egentligen vet precis hur bra det är med "enorma kvinnliga former".
  • Anonym (Ros)
    boomstar skrev 2016-03-27 11:18:19 följande:

    Ta det lugnt med blodtrycket rosen! I mitt lilla inlägg fanns ett ordspråk: ben är för hundar och hull för män (typ). Alltså: hundar gillar ben och män gillar kvinnliga former. Alltså, ben=benighet=beniga=magra. Kvinnliga former/hull/kurvor/mullighet är motsatsen. Förstår du nu?

    Jag har alltså inte påstått att tjocka inte skulle ha ben (hahaha). Sen förstår jag inte mycket av ditt övriga inlägg (så det är väl ömsesidigt): "katter och hundar som är friska dom med människor ingen gillar goda med dom" eh - jag fattar ingenting. Lite goddag yxskaft detta (du har hört det ordspråket va?)

    Hursomhelst ha en glad påsk och ta det lugnt!


    Jag får försöka överbrygga dit oförstpelse och ta det till förskolenivå: Det är lika mysigt att gosa med någon som är smal. Det sitter bara i ditt huvud.
  • Anonym (Ros)
    boomstar skrev 2016-03-27 19:37:37 följande:

    Mysigt med någon man tycker om oavsett mager/tjock, men nu är det ju en ganska utbredd preferens för magra i vårt samhälle, plus märkliga fördomar om mulliga (se bara på TS första inlägg), så jag tyckte det var på sin plats att berätta om min personliga preferens för stora runda former på kvinnor.

    Visst sitter denna preferens troligtvis i mitt huvud, eftersom den är min. Precis som någons preferens för magra sitter i dennes huvud.

    PS. ang. "dit oförstpelse" är mitt tips att fortsätta med det du kallar förskolenivå, så tror jag det blir lättare att göra dig förstådd.


    Varför tycker du det är ok att sitta och värdera kvinnokroppar på det sättet och säga att smala är "bones" som inte är lika mysiga? Du tycker inte det är att späda på otyget med att alltid bedöma och gradera kvinnors utseenden?
  • Anonym (Ros)
    Anonym (Bbw-lover) skrev 2016-03-28 09:42:54 följande:

    Precis min erfarenhet. Smal petar ofta i maten och är kräsen. För snygg är ofta självgod och har överlägsen attityd.


    Så du vill ha feta och fula kvinnor? Att njuta av maten handlar för övrigt inte om kvantitet.
  • Anonym (Ros)
    fae skrev 2016-03-28 12:57:44 följande:

    Hur tänkte du här?


    Om du kollar inläggen jag citerat så blir det lättare för dig att förstå.
  • Anonym (Ros)
    fae skrev 2016-03-28 16:14:03 följande:

    Jag har läst inlägget ja. Det är ändå något oklart. Du klagar på gradering och bedömning av kvinnors kroppar men gör detsamma själv. Egentligen är det alltså endast nedvärderande av smala kroppar du motsätter dig. Du upplever inte att du hycklar en smula där?


    Nej jag gör inte detsamma själv. Jag undrade om jag hade uppfattat det rätt. Det är inte ok att att ge öknamn till smala kroppar bara för att man tycker synd om tjocka
  • Anonym (Ros)
    fae skrev 2016-03-28 17:07:11 följande:

    Håller med där. Inte okej. Men detta exemplifierar du genom att ge öknamn till tjocka? Jaha okej

    Kanske har missat några inlägg, mycket möjligt, har dock inte noterat någon tycka synd om tjocka.


    Nej det gjorde jag inte. Vilket öknamn?
  • Anonym (Ros)
    fae skrev 2016-03-28 17:27:42 följande:

    Inlägg 61. Jag förstår att du försökte dra din poäng till någon sorts spets, men det blev inte jätteeffektivt att jämföra "snygg och smal" med fet och ful. Du är medveten om att "fet och ful" är ett värderande, något du själv i samma veva klagat på. Snygg och smal används däremot aldrig som skällsord. Börjar du förstå? Jag håller med dig i sak men man blir oftare tagen på allvar om man inte sjunker till samma nivå man kritiserar.


    Men då har du ju inte läst det jag citerade (och konversationen som föregick).
  • Anonym (Ros)
    Anonym (Bbw-lover) skrev 2016-03-28 18:54:08 följande:

    Anser du att du har rätt att döma någon som fet och ful?


    Nej. Jag är tillsammans med någon som säkert kan kallas det av andra. Sluta bekräfta fördomarna om att tjocka är tröga!
  • Anonym (Ros)
    fae skrev 2016-03-28 19:38:46 följande:

    Jo, det har jag, såvida du inte varit ironisk kan jag inte se varför det vore mer okej att tala om tjocka som "feta och fula" än att tala om smala och snygga (även om personen satte det i en negativ kontext s a s). Jag försöker bara fatta vilken poäng du försökte vinna på det. Allt vettigt i din argumentation omkullkastas ju av att du själv uttrycker dig nedvärderande.


    Fast jag var inte nedvärderande. Du brister i läsförståelsen.
  • Anonym (Ros)
    fae skrev 2016-03-29 08:49:07 följande:

    Eller brister du i självinsikt?


    Nej. Sluta dra ut på detta i oändlighet och läs konversationen från början om du nu är så intresserad av mig.
  • Anonym (Ros)
    boomstar skrev 2016-03-29 18:53:06 följande:

    Alltså, vad är ditt problem? fae här försöker göra sig besväret att förstå dig, och vända samtalet med dig till en mer sympatisk ton. Vad får hon till svar? Fortsatta aggressiva personangrepp om läsförståelse och allt vad du nu kommer på och återkommande anklagar andra för.

    Jag kan svara på min första fråga själv: Du har kommunikationsproblem och aggresionsproblem, du saknar själviskt, förståelse för andra människor och sannolikt en hel del verklighetsförankring. V.g. sluta trasha tråden om du inte har något konstruktivt att tillföra.


    Oj. Jag tror just du beskrev dig själv.
  • Anonym (Ros)
    choklad skrev 2016-03-30 07:11:24 följande:

    Tycker ni missuppfattat ros. Hon skrev feta och fula tjejer som ett svar på bbw-lovers inlägg "Precis min erfarenhet. Smal petar ofta i maten och är kräsen. För snygg är ofta självgod och har överlägsen attityd". Där har alltså han gjort kopplingen mellan smal och snygg och sagt att detta inte intresserar honom. Motsatsen till det blir då fet och ful, vilket borde vara vad som intresserar honom och är vad ros frågar om. Den som varit fördomsfull i den här diskussionen är bbw-lover som säger att smala petar i maten och att snygga människor är självgoda. Det är han som drar in snygghet i diskussionen smal/fet, inte ros!


    Tack! En person som som inte bara vill missförstå! Jag ville visa det absurda i inlägget jag citerade genom att vara övertydlig på ett sätt som är "ok" när det handlar om smala men inte ok när det handlar om tjocka, samt visa hur fördomsfullt det är.
  • Anonym (Ros)
    Anonym (Bbw-lover) skrev 2016-03-30 08:03:25 följande:

    Men jag var noga att lägga till ordet "ofta" och att det är min erfarenhet. Så jag tycker inte jag varit fördomsfull. Utan det är min erfarenhet. Det finns säkert undantag. Men många håller nog med mig


    Så varför sprider du den fördomen? Att älska mat handlar förresten inte om kvantitet. Jag är övertygad om att alla friska människor "älskar" mat. Den mat de tycker om. Det behöver inte nödvändigtvis vara samma mat som du gillar. Fråga de smala vad de tycker om så slipper de "peta i maten" när du bjuder ;)
  • Anonym (Ros)
    Anonym (tycker) skrev 2016-04-28 18:08:36 följande:

    Tjock kanske är negativt för vissa, medan andra tycker det är jättefint. Samma sak med rultig eller knubbig. Yppig, frodig, fyllig, kurvig eller stor kanske låter bättre i så fall om personen är kvinna? 60 kg låter smalt, med tjock menar man väl kring 100 kg eller så uppåt. Synd att man inte kan använda tjock menat som komplimang. Kommer troligen missförstås i det klimat som råder.


    Det är ju en aning äckligt, det går inte att komma ifrån. Att väga kring 100+ alltså. Då menar jag rent faktiskt, inte utseendemässigt som är en smaksak. Det är äckligt på samma sätt som regelbunden rökning eller annat som är tydligt ohälsosamt/ofräscht.
  • Anonym (Ros)
    choklad skrev 2016-04-29 20:55:45 följande:

    För dig. Inte för alla, även vad man tycker är äckligt är en smaksak. Vissa tycker rökning är sexigt och bevisligen tycker vissa att kvinnor som väger över 100 kg är allt annat än äckliga.


    Det finns undantag för allt men man kommer inte ifrån att en överväldigande majoritet tycker fetma och rökning är negativt (äckligt), lukt eller ej.
  • Anonym (Ros)
    Anonym (Q) skrev 2016-04-30 00:27:33 följande:

    "Den vanligaste orsaken till penisfraktur (dvs när de blodfyllda svällkropparna brister) är våldsamt sex eller vid sex i högt tempo då mannen missar slidöppningen."

    Att det skulle ha med tjejens vikt att göra köper jag inte. Och hur sjutton välter man så kuken får en brottskada? Den glider väl bara ur? Dessutom borde väl en kraftig kvinna sitta väldigt stadigt!


    Det ingår ju i "våldsamt sex" så det är svårt att veta hur många procent. Och vad ville du komma fram till?
  • Anonym (Ros)
    Anonym (Q) skrev 2016-04-30 17:26:20 följande:

    Att det kan hända vad än tjejen väger. Smal som tjock.


    Det intressanta är i det här sammanhanget är ju fortfarande att det tycks vara vanligare med tjocka tjejer.
  • Anonym (Ros)
    Anonym (Q) skrev 2016-05-01 08:41:43 följande:

    Och den statistiken hittar du... vart? Här på fl?


    Jag har aldrig hört talas om ett enda fall där det hänt när en smal tjej rider, varken här eller någon annan stans. Har du? Jag tror på vad folk säger tills motsatsen är bevisad eller om jag redan vet att det är fel. Om vi inte tar till oss det folk säger så finns det aldrig någon anledning att diskutera över huvud taget.

    Vad du VILL tro väger faktist lättare än vad andra människor säger att de upplevt.
  • Anonym (Ros)
    Anonym (Q) skrev 2016-05-01 11:11:26 följande:

    Enligt en studie i DN inträffade ca 50 % av skadorna när tjejen red, 28.6 % vid sex bakifrån, 21.4 % vid missionären. Några hade även skadat sig vid onani. Och jag har hittat ännu mer information. Men ingenstans står det att risken är störst med en överviktig tjej. Det är ju fånigt att dra de slutsatserna. Och självklart är det de som haft sex med en tjock tjej och fått skadan som hörs o syns mest. Då kan man ju lägga felet på tjockisen! För det är väl pinsamt att ha "brutit" kuken.


    Jag fattar inte varför de skulle höras mest?

    Jag är övertygad om att skadan är lika jobbig oavsett vilket sätt man fick den på. Det brukar inte framgå vad de närvarande vid en olycka väger. Om de som varit med om det säger att tjejen var tjock ser jag som sagt ingen anledning att påstå att de ljuger. Sen är det såklart inte relevant för de som tänder på tjocka, de lär ju inte sluta vilja ha sex.
Svar på tråden Sex med tjock tjej? Bara frågar