• choklad

    Sex med tjock tjej? Bara frågar

    Tycker ni missuppfattat ros. Hon skrev feta och fula tjejer som ett svar på bbw-lovers inlägg "Precis min erfarenhet. Smal petar ofta i maten och är kräsen. För snygg är ofta självgod och har överlägsen attityd". Där har alltså han gjort kopplingen mellan smal och snygg och sagt att detta inte intresserar honom. Motsatsen till det blir då fet och ful, vilket borde vara vad som intresserar honom och är vad ros frågar om. Den som varit fördomsfull i den här diskussionen är bbw-lover som säger att smala petar i maten och att snygga människor är självgoda. Det är han som drar in snygghet i diskussionen smal/fet, inte ros!

  • choklad
    Anonym (Bbw-lover) skrev 2016-03-30 08:03:25 följande:
    Men jag var noga att lägga till ordet "ofta" och att det är min erfarenhet. Så jag tycker inte jag varit fördomsfull. Utan det är min erfarenhet. Det finns säkert undantag. Men många håller nog med mig
    Jag skulle vilja påstå att de allra flesta smala inte petar i maten, precis som att de allra flesta tjocka inte vräker i sig mat, och att majoriteten av befolkningen har ett sunt förhållningssätt till mat.

    Att snygga människor är självgoda och dryga i större utsträckning är inget jag upplevt, de vackraste jag träffat har också varit bland de trevligaste då de inte har något hävdelsebehov. Det är enligt min erfarenhet framför allt människor som är medelsnygga som känner ett behov av att trycka ner andra för att lyfta sig själva.  
  • choklad
    Anonym (road och lätt skrämd) skrev 2016-03-30 16:46:26 följande:

    Precis. och nu hoppar "choklad" in (antagligen samma person som ros). Kan inte låta bli att skratta här framför skärmen. Vad är det som provocerar så mycket med att vissa män tycker om kurvigare, rundare kvinnor?! Varför skulle någon vilja trasha tråden och med så stor envishet lägga ner så mycket energi och dravel på att ta ifrån rundare kvinnor chansen att få komplimanger och förbättra sitt självförtroende?

    Om man nu är mager själv eller själv gillar magra, behöver man väl inte hänga här i tråden överhuvudtaget, som från början faktiskt var en kille som gillade en mullig tjej inklusive hennes mullighet och hade vissa frågor.


    Men herregud... Nej, jag är inte samma person som ros. Som flera på det här forumet vet så är jag en kurvig, rund kvinna som är väl medveten om att vi uppskattas av många män! Jag är stor och nöjd med min kropp och vet att man kan ha grymt sex oavsett storlek vilket även TS nu kan intyga Däremot har jag väldigt svårt för när folk säger att smala människor är på ett visst sätt, eller tjocka på ett annat, på det sätt som bbw-lover gjorde. Om vi kan sluta dra slutsatser om människor personlighet och beteende utifrån deras utseende så har vi kommit långt!
  • choklad
    Anonym (Ros) skrev 2016-04-29 14:02:50 följande:

    Det är ju en aning äckligt, det går inte att komma ifrån. Att väga kring 100+ alltså. Då menar jag rent faktiskt, inte utseendemässigt som är en smaksak. Det är äckligt på samma sätt som regelbunden rökning eller annat som är tydligt ohälsosamt/ofräscht.


    För dig. Inte för alla, även vad man tycker är äckligt är en smaksak. Vissa tycker rökning är sexigt och bevisligen tycker vissa att kvinnor som väger över 100 kg är allt annat än äckliga.
  • choklad
    BBWLady skrev 2016-08-21 16:20:28 följande:

    Om du vill motionera ihop så är det nog mer en lätt överviktig tjej du tänker på. Visserligen finns det väl riktigt stora kvinnor som motionerar men de är nog ganska få skulle jag tro.


    Det finns gott om rejält överviktiga tjejer som också motionerar, men som Efraim Barkbit är inne på så är det kanske mer vanligt bland de med stora lår och rumpor och mindre vanligt bland de med stor mage (de stora låren är då delvis också muskler). Jag har varit aktiv hela tiden, även när jag var som tyngst (BMI 40).
  • choklad
    BBWLady skrev 2016-08-21 18:56:39 följande:

    Fast jag räknar liksom inte muskulösa människor som överviktiga.


    Inte jag heller. Men med mer vikt att bära på får man också större muskler, framförallt på låren, om man rör på sig då varje benlyft innebär att många kilon lyfts.
Svar på tråden Sex med tjock tjej? Bara frågar