• bbwanna

    Sex med tjock tjej? Bara frågar

    Hoppas du fortfarande har det fint med tjejen.
    Eftersom det finns många funderingar kring sex med stora och tjocka tjejer och lika många åsikter så lämnar jag också några.
    Varken jag eller någon annan föddes stor och tjock och därför vet vi väl att sexet förändras med storleken. Den som säger något annat är i så fall inte direkt tjock eller hade inget sex i ungdomen. Själv njuter jag av allt sex och gillar även att bli tvingad till lite nya ställningar när vikt eller storlek har satt stopp, även min sambo gillar det. Bara för att man är tjock så minskar inte njutningen av sex utan den kan till och med förstärkas, framförallt om man trivs med sig själv. 
    Om nu din tjej var tjock så upptäckte du säkert att det blir lite annorlunda i vissa lägen men att ni njuter fullt ut ändå. Om du liksom min sambo gillar och blir tänd av en stor och vacker tjej så blir sexet underbart eftersom tjejen då blir avslappnad och njuter lika mycket.
    Det jag själv kan sakna inom sex numera är att kunna rida, det var helt sjukt skönt.
    Hoppas ni njuter och utforskar varandra skönt nu.

  • bbwanna
    Anonym (Tjock?) skrev 2016-08-08 03:39:05 följande:

    Vad räknas som en tjock tjej?
    Jag känner mig tjock, har strl 46 nertill, visserligen smal midja och stor byst så kvinnliga former men jag skulle inte visa mig näck för någon längre. 
    Annars är det väl ingen skillnad antar jag, om det inte är en gravt överviktig person.


    Vad tråkigt att du känner så för din vackra kropp. Var stolt över den vackra kropp du har, finns alltid de som tycker att du är supersnygg. Min sambo tycker att jag är det vackraste och sexigaste som finns. Han skulle aldrig kunna tänka sig att vara tillsammans med någon normalviktig tjej för att det finns inget sexigt i hans ögon.
  • bbwanna
    Anonym (Tjock?) skrev 2016-08-08 03:39:05 följande:

    Vad räknas som en tjock tjej?
    Jag känner mig tjock, har strl 46 nertill, visserligen smal midja och stor byst så kvinnliga former men jag skulle inte visa mig näck för någon längre. 
    Annars är det väl ingen skillnad antar jag, om det inte är en gravt överviktig person.


    Vad tråkigt att du känner så för din vackra kropp. Var stolt över den vackra kropp du har, finns alltid de som tycker att du är supersnygg. Min sambo tycker att jag är det vackraste och sexigaste som finns. Han skulle aldrig kunna tänka sig att vara tillsammans med någon normalviktig tjej för att det finns inget sexigt i hans ögon.
  • bbwanna
    Anonym (Mannen) skrev 2016-08-09 09:54:17 följande:
    Låter häftigt det du skriver om sex. Jag har själv en fästmö som är stor och kraftig. Jag är jättetänd på henne, men hon vill vänta med sex ännu. Vad är det som gör att du inte kan rida? Orkar du inte, eller blir det tungt för mannen på något vis? Vilka ställningar går bäst för er?
    Vad skönt och mysigt det är att höra killar som öppet vågar säga att dom gillar större tjejer. 
    Rida är nästan omöjligt, dels för att jag inte orkar eller att det blir tungt för killen men även svårt att komma rätt. Det går inte att komma till med handen och hjälpa till.
    Vi kör mest bakifrån då det funkar bra och blir skönt för oss båda.
    När mage och lår blir riktigt stora så sätter det gränser på hur det funkar att ha sex. Men det blir också tändande.
  • bbwanna
    Anonym (Mannen) skrev 2016-08-10 17:36:49 följande:

    Det är naturligtvis hon som person som är det viktiga, men de runda formerna tänder mig oerhört. Jag har också tidigare haft en fyllig flickvän, men hade aldrig sex med henne.Så det känns både spännande och lockande och skrämmande inför debuten. Hur funkar missionären? Jag har alltid tänkt mig att debuten och det mesta av samlagen ska ske med henne på rygg, men kanske vi borde tänka om på den punkten. Hon har haft sex förut, i missionären, men då var hon inte lika kraftig.


    Det beror på hur stor mage och eller lår är. Jag har ganska jämt fördelat på mig så jag vet inte riktigt vad som gjorde det svårt först. Visst kan det funka men det blir obekvämt för tjejen om magen och brösten pressas upp mitt halsen och ansiktet så det blir svårt att andas.
  • bbwanna
    vargveum skrev 2016-08-10 19:37:13 följande:

    Finns inga generella sanningar här. Missionären funkar bra oavsett storlek på tjejen, är min erfarenhet. Bakifrån på stora tjejer eller andra funkar alltid det också. Ridning är jag kass på så det har jag väldigt sällan testat med tjejer oavsett storlek. Men min erfarenhet är att kvaliteten på sexet har noll att göra med hennes vikt och kroppsform, beror helt på andra faktorer. Som med alla relationer med andra ord, hur kompatibla man är, hur kemin känns, osv...


    Du har rätt i att det inte finns något generellt i hur det funkar. Men för min del så blev missionären jobbig när magen pressade upp brösten så det blev svårt att andas. Däremot blir det lårens storlek som gör det besvärligt för killen.
  • bbwanna
    Anonym (Mannen) skrev 2016-08-16 12:41:20 följande:

    Låter härligt. Är du tjejen eller har du en sån tjej? 


    Jag är en väldigt stor tjej och du kommer få enormt mycket njutning bara du gillar stora former och mycket att hålla om.
  • bbwanna
    Anonym (Erika) skrev 2016-08-17 00:48:04 följande:

    Blir glad att se att det pratas varmt om detta. Det är tufft alltså att rida och omöjligt på en mjuk soffa eller sängen. Jag har grova tjocka lår men vi får till ridning killen och jag om vi kör på en hård stol eller kökssoffa åxå hård isåfall. Sen är det mycket doggystyle när vi har sex som gäller. Enklast och ändå så gött. Missionären har jag svårt för tyvärr då det blir för mig exakt som för dig. Jag kvävs nästan av 2 stora tuttar som kläms upp av magen jag med. Det är synd då jag gillar att se när killen avslutar .alltså se runken och sperman när det landar på mage bröst. Kör vi bakifrån ser man ej det utan vi brukar avsluta med oralt. .Du skrev att det kan va svårt att rida. Håller med. Men har du testat på hårt underlag. Enklast på en trästol. Se till så killen sitter bredbent och stadigt innan du sätter dig över och släpper in han. Det är ändå aldrig några problem överlag med sex trots att man är modell större och har man dessutom en fantastisk go pöjk so gillar en för den man är då blir allt bättre och det verkar du precis som jag ha. Kram


    Vi har inte testat det som du säger med en stol eller annat hårt underlag. Ska prova lite sånt får vi se hur det känns. Det är riktiga män som gillar oss fullvuxna.

    Kram på dig.
  • bbwanna
    BBWLady skrev 2016-08-17 08:47:01 följande:

    Bättre eller sämre kan nog ingen svara på. Det beror ju helt på vad man gillar och framförallt personkemin och åtrån. Tänder man på personen så blir det säkerligen helt underbart oavsett vilken kroppsform man har :). Fantasi och flexibilitet i sexlivet är väl dessutom något som berikar för de flesta.


    Det är precis som du säger att det handlar om personerna hur det blir. Bara man vill och är attraherade av varandra så blir det ett underbart sex på villkor som gäller. För min del fick vi förändra en hel del mest till det positiva när jag vägde mellan 160 och 200 kilo.
  • bbwanna
    BBWLady skrev 2016-08-18 08:41:37 följande:

    Precis! :) Hoppas många fler mulliga/tjocka kvinnor och män upplever det likadant och att de vågar njuta och vara den de är.

    Vad fick ni ändra på? Och vad var det som gjorde det positivt? :)


    Vi fick ändra så att det går att komma in i mig. Magen blir så pass stor att den blir ivägen samt att låren växer oxå och tar sin plats. När ens partner älskar känslan av att jag blir större så blir njutningen större för oss båda. Det blir helt enkelt underbart.
Svar på tråden Sex med tjock tjej? Bara frågar