• Mmy3

    Vart är alla singelmän?

    Jag känner så igen mig i din beskrivning. Jag är man. När man träffar en kvinna så är man så kåt så man upphöjer dem och lovar att man vill leva resten av livet med henne. Sen så får man sex och är lycklig och har allt överseende i världen med hennes egensinniga konstigheter.

    Men sen börjar kraven. Hon har inget överseende med mina brister, hon börjar irritera sig på dem och kräver att jag ska förändras. Överseendet jag ger blir inte besvarat. Jag tycker inte det är värt att förstöra stämningen med gnäll över småsaker, hon skiter fullständigt i om stämningen blir förstörd.

    Så då kommer jag till en punkt där njutbara sexuella upplevelser inte är värt nackdelarna. Och så tar det slut.

    Och sen går det några månader och längtan efter en varm kvinna blir för stark och man beger sig ut på dejtsajterna igen.

    Tragiskt...

  • Mmy3
    backatFL skrev 2016-09-08 12:59:31 följande:

    Ja vi finns! Dvs män som sköter om sitt inre och sitt yttre, kan kommunicera med kvinnor på ett vettigt sätt, kan ta hand om våra barn alldeles utmärkt själv, och inte behöver en ny kvinna som "mamma".

    Dock, vi är inte många, och kommer vi ut på marknaden så blir vi snabbt bokade. ;)


    Men tas vi inte om hand kommer vi ut på marknaden igen med jämna mellanrum
  • Mmy3
    K Kalle skrev 2016-10-03 10:26:03 följande:

    Du är mest ute efter sex alltså.


    Nej jag när fortfarande drömmen om livslång kärlek.

    Men funderar på att bli en gift kvinnas hemlige älskare i smyg istället, eftersom det blir för jobbigt för mig, och mina barn, med alla dessa kraschade förhållanden.
  • Mmy3
    K Kalle skrev 2016-10-10 10:40:42 följande:

    Är det inte bättre att bli en singelkvinnas KK - och verkligen vara extremt tydlig med att det bara är det du är ute efter?


    Vet inte kanske. Tror dock det finns många kvinnor där ute som lever med män som tappat lusten eller förstört sin lust med porr. Jag har nämligen stött på några exempel själv.

    Eftersom jag själv egentligen vill ha hela paketet med förhållande, skulle det kännas konstigare att ha ett sånt kk-förhållande med en singelkvinna, tror jag
  • Mmy3
    Flashbulb skrev 2016-10-20 14:34:31 följande:

    Hittar gärna en KK-relation. Tyvärr har alla de kvinnor jag träffat i livet var psykiskt sjuka. Antingen har ett ex hoppat framför ett tåg.. eller så har jag tvingats ge mig ut i skogen när de hotar med att ta sitt eget liv sent på natten. Har alltid fått vara någon slags pappa.. och aldrig en partner.

    Jag tror att om man slutar leta så frenetiskt, så lär dom dyka upp när man minst anar det även om det kan ta ett tag.


    Du verkar dock ha haft stor otur.

    Mitt problem har till stor del också berott på motarbetande bittra ex-män och pappor till kvinnans barn.

    Man ska akta sig för att bli bitter
  • Mmy3
    MeandHim skrev 2016-12-06 21:21:15 följande:

    Haha, ja jag får öva upp smidigheten lite :p

    Fast vem bestämmer vem som är snygg och ful? Alla faller vi ju för olika personer så då borde dom fula männen ligga med dom fula kvinnorna då?!

    Men självklart spelar utseendet roll, det måste ju finnas fysisk attraktion. Men det kan ju vara trevligt om man klickar lite mentalt oxå. Vem vill ligga med ett gymfreak utan hjärna lixom hur snygg han än må vara.


    Nä tillfälligt sex är enkelt endast för ett fåtal män. För majoriteten av män krävs att man lägger ned mycket energi för att få göka. Du har nämnt hur enkelt det är att få tillfälligt sex flera gånger nu, och det visar att du inte förstår att det är en skillnad på män och kvinnor. Det är nog inte lätt för vissa kvinnor heller.

    Många vill ligga med snygga gymfreak utan hjärna, och dessa män ligger med många, så de får det.

    Många kvinnor vill ha förhållande med snygga män som också har hjärna. Men de är få och per definition är det bara en kvinna i taget som får.
  • Mmy3
    MeandHim skrev 2016-12-08 08:20:04 följande:

    Jo det är klart att det kanske är skillnad, jag kan ju bara tala för mig själv hur jag upplever det. Har ett jobb där man "måste" se bra ut så jag vet väl hur man ska göra för att bli snyggare plus att jag vet hur man för sig :p Däremot skulle jag aldrig hoppa i säng med vem som helst. Men det tror jag gäller de flesta. För 10 år sen hade nog jag oxå valt biffen på gymet, men man får lite andra värderingar genom åren :)

    Tinder borde väl vara en bra sida för dom som vill ha nåt tillfälligt?! :)


    Jag känner mig rättså tom efter att ha haft sex med någon på första dejten som inte leder till att vi träffats mer. Det har hänt mig två gånger och jag vet inte om det var värt det.

    Känner inte du likadant? Kan du göra skillnad på sex och känslor? Jag tror det är en myt att män har enklare för att ha sex utan känslor, jag tror det är tvärtom. Eller bara olika för olika individer i alla fall...
  • Mmy3
    MeandHim skrev 2016-12-08 15:50:46 följande:

    Trodde inte jag kunde det, men det går om båda är överens från början då kan jag ställa in mig på att det enbart handlar om tillfällig njutning. (Träffat en kille i två år ) han är ingen jag skulle vilja ha ett förhållande med, trots att vi ibland umgås och hittar på andra saker.

    Men inga känslor inblandat där, mer än att vi trivs ihop, gillar samma saker osv.


    Kanske inte så konstigt att du inte kan träffa någon att ha ett riktigt seriöst förhållande med om träffar en annan kille för sex? Jag tror de flesta män som vill ha ett seriöst förhållande vill ha exklusivitet. De flesta män är inte för öppna förhållanden, inte kvinnor heller för den delen
  • Mmy3
    MeandHim skrev 2016-12-09 21:14:12 följande:

    Mm3 jag träffar väl inte honom under tiden som jag dejtar någon, det hoppas jag att du förstod....

    Håller mig till en och är inte ute efter att hitta nya erövringar, vill snarare hitta den sista att ha sex med.


    Nästa undran... Hur kan man ha sex med en kille, under två år dessutom, om man tycker att han inte är någon som man skulle vilja va ett förhållande med?

    Varför var han inte någon du skulle vilja ha ett förhållande med, vad var det för fel på honom? Blev han verkligen inte sårad när du bröt med honom?
  • Mmy3
    MKM01 skrev 2016-12-11 07:35:23 följande:

    TS måste ju anpassa sig efter marknadsutbudet, tror någon verkligen på allvar att hon inte kan hitta en enda vettig singelkille i trettioårsåldern?

    Att skylla på att alla vettiga killar är upptagna är rent nonsens och bara en dålig ursäkt för att slippa ta tag i sina egna problem.

     

    Kanske är det så enkelt att dom killarna som vill ha henne är dom killarna hon kan få? Troligtvis är dom jämställda med henne men jag tror att TS vill älska någon som är betydligt mer attraktiv än vad hon själv är, det är den enklaste formen av kärlek och den kräver ingen ansträngning eller uppoffring från hennes sida. Med en sån person så klickar det direkt.

    Jag känner flera fullt normala singelkillar i 30 års åldern, finns många personer som är singlar då av olika skäl, dom kanske själva har kommit ur ett långt förhållande med en partner som inte var så bra, dom kanske har satsat på karriär och jobbat hårt eller utbildat sig, dom kan ha varit utomlands, en del kanske har mognat sent i livet, människor förändras. Listan kan göras lång. 

     


    Sådana killar har hon bara sex med, utan att vilja ha något förhållande med. Sen gnäller hon här. Känns ganska känslokallt och osympatiskt
Svar på tråden Vart är alla singelmän?