Inlägg från: Johan70 |Visa alla inlägg
  • Johan70

    Vart är alla singelmän?

    MeandHim skrev 2016-04-13 11:20:19 följande:

    Är det helt kört att hitta en partner när man är 33 och tvåbarnsmamma?
    Varit singel i 2 1/2 år, dejtat en del men hittar banne mig inget vettigt alls.
    Antingen så är dom så tafatta att man ska behöva bestämma åt dom vad dom ska tycka och tänka.Är inte sugen på en nickedocka.
    Eller så hjärntvättar dom en med att dom vill leva i tvåsamhet med barn, giftermål osv för att man sen nån månad senare inser att det inte alls var så, nej det var bara spännande att ligga lite....
    Tycker jag sänker kraven för varje gång men inte 17 blir det lättare för det.
    Och dessa dejtingsidor som man bara spyr lite lätt på, nån som är i samma sits och bara lyckas träffa konstiga människor? 


    Ja, det borde vara kört för dig, eftersom du redan har barn.

    Jag är inte som de där du beskriver, tafatt eller hjärntvättande, och jag tror att jag är vettig, men jag vill träffa någon utan barn eftersom jag inte har barn själv. Jag har varit i ett förhållande med bonusbarn tidigare och det funkade inte, och att låta barnen "en gång till" mista en pappa var hjärtskärande samtidigt som det absolut inte funkade för mig med den kvinna som var deras mamma.

    Varför skaffar man barn utan att sedan hålla kvar vid den man skaffar barn med? Det är så djävla respektlöst mot barnen. Tänk efter före i stället!
  • Johan70

    Man kan också fråga sig var de vettiga kvinnorna är. Varför är det så många kvinnor som inte ens har vett att svara, när man skriver till dem på dejtingsiter? Hur svårt är det att skriva "tack, men nej tack" om man inte är intresserad? Vart har den allmänna artigheten tagit vägen i världen? Försvann den med Internets intåg?

  • Johan70
    Gung Ho skrev 2016-05-09 17:17:24 följande:
    Haha, säger han utan barn....
    Ja, hur så? Det är ju inte så att jag inte vet något alls om barn eller hur det är att ha barn, bara för att jag aldrig har reproducerat mig själv.
  • Johan70
    Gung Ho skrev 2016-05-09 17:18:39 följande:
    Därför att man får 10+ mess om dagen kanske?
    Än se'n då? Svarar du inte när det ringer i telefonen? Öppnar du inte när någon ringer på din dörr? Ignorerar du folk som tilltalar dig på jobbet, för att det är så många som gör det?
  • Johan70
    backatFL skrev 2016-09-08 12:59:31 följande:
    Ja vi finns! Dvs män som sköter om sitt inre och sitt yttre, kan kommunicera med kvinnor på ett vettigt sätt, kan ta hand om våra barn alldeles utmärkt själv, och inte behöver en ny kvinna som "mamma".

    Dock, vi är inte många, och kommer vi ut på marknaden så blir vi snabbt bokade. ;)
    Det är inte alla som snabbt blir bokade. Många förbises när kvinnorna söker en ny alfahanne.
  • Johan70
    Mmy3 skrev 2016-10-23 15:03:17 följande:
    Du verkar dock ha haft stor otur.

    Mitt problem har till stor del också berott på motarbetande bittra ex-män och pappor till kvinnans barn.

    Man ska akta sig för att bli bitter
    Jag har haft otur av båda de slag ni beskriver.

    Det där med kvinnors ex har gjort att jag numera inte längre är särskilt intresserad av att inleda något med en kvinna som redan har barn. Det blir för jobbigt att alltid ha en tredje vuxen att ta hänsyn till.
Svar på tråden Vart är alla singelmän?