• MKM01

    Vart är alla singelmän?

    När man hör någon säga saker som att det är fel på alla dom jag träffar så reagerar man lite. Det låter ju osannolikt att man har sådan otur att man bara stöter på människor med en massa fel och brister när man själv är en person med väldigt få brister. 


    Det kan ju också vara så att man kanske inte är den här fantastiska personen som man tänker att man är, vilket inte på något sätt förhindrar en att vara lycklig, tvärtom. Självkännedom är absolut nödvändig för att kunna bygga ett bra förhållande. Att då komma till det stadiet när man kan se på sig själv med öppna ögon, se alla sina egna fel och brister och acceptera dom, då har man kommit en bra bit på vägen. Men det kan vara en smärtsam process, för dom som lider mycket av att alla de här personerna som dom träffar är så hemska, så kan jag absolut rekommendera terapi, det är så mycket enklare att ändra på sig själv än att ändra på världen!


    En annan sak man ofta läser om här på forumet är att många tjejer inte riktigt förstår varför killar backar ur och inte vill ha seriöst. Killar på dejtingsidor kontaktar och uppvaktar kvinnor dom absolut inte kan tänka sig ett förhållande med enbart för sex. Killar har nämligen absolut inga problem med att ligga med tjejer som dom inte tycker är särskilt attraktiva. Som tjej är det nog lätt att man lurar sig själv lite och gärna vill tänka att när man får så här många attraktiva killar som skriver så måste man ju själv vara en väldigt attraktiv person! Något som i längden kan vara väldigt smärtsamt då man gång på gång hamnar i situationen att killen vill ha sex men inget mer. Vill man träffa en bra person med seriösa intentioner bör man se över vilka som skriver till en, välj bort dom som du anser vara mest attraktiva, börja istället skriva med någon som du tycker är ok. Känner du dig lite tveksam är sannolikheten stor att det är en person som matchar dig hyfsat bra. 


     

  • MKM01

    TS måste ju anpassa sig efter marknadsutbudet, tror någon verkligen på allvar att hon inte kan hitta en enda vettig singelkille i trettioårsåldern?


    Att skylla på att alla vettiga killar är upptagna är rent nonsens och bara en dålig ursäkt för att slippa ta tag i sina egna problem.


     


    Kanske är det så enkelt att dom killarna som vill ha henne är dom killarna hon kan få? Troligtvis är dom jämställda med henne men jag tror att TS vill älska någon som är betydligt mer attraktiv än vad hon själv är, det är den enklaste formen av kärlek och den kräver ingen ansträngning eller uppoffring från hennes sida. Med en sån person så klickar det direkt.


    Jag känner flera fullt normala singelkillar i 30 års åldern, finns många personer som är singlar då av olika skäl, dom kanske själva har kommit ur ett långt förhållande med en partner som inte var så bra, dom kanske har satsat på karriär och jobbat hårt eller utbildat sig, dom kan ha varit utomlands, en del kanske har mognat sent i livet, människor förändras. Listan kan göras lång. 


     

  • MKM01
    MeandHim skrev 2016-12-11 15:44:02 följande:

    Ok då säger vi såhär.
    Jag ser bra ut, det vet jag men givetvis finns det dom som är bra mkt snyggare men mig. Och även män dom jag anser är riktigt snygga men som jag inser att jag aldrig skulle kunna "få" när dom kan "välja och vraka" men det är alltid trevligt att vila ögonen på :)


    Du skriver om att det måste klicka, varför är det så viktigt? Hur många gånger i ditt liv har det hänt att du gått på en dejt, det har klickat direkt, från båda sidor, ni har strax därefter inlett ett lyckligt långvarigt förhållande? Personligen så känner jag ingen som har lyckats med det.  


    Har du prövat att gå vidare med någon som det inte klickat med, träffats fler gånger och försökt lära känna personen på djupet? Vid en första träffa kan det vara svårt att få ett bra intryck av en annan, kanske är man nervös och spänd, man gör sig till lite och öppnar sig inte.


    Sen skriver du att du träffar intressanta killar men att dom mest vill ligga, vad tror du att dom killarna känner för dig? Är dom genuint intresserade och vill umgås med dig utan att det innebär sex? 


    Tänk dig om dom nu hade suttit på ett annat forum och beskrev dig som en tafatt nickedocka utan åsikter eller värderingar? Och beklagar sig över att det är så svårt att hitta en vettig tjej. Det låter väl inte som några direkt trevliga killar va? 


     

Svar på tråden Vart är alla singelmän?