Inlägg från: Roddyn |Visa alla inlägg
  • Roddyn

    Vart är alla singelmän?

    Var finns alla vettiga kvinnor?


    Kom själv ur ett förhållande för en månad sedan.


    Var ihop med en ensamstående mamma till två barn på 6 och 7 år. Märkte ganska tidigt att hon hade problem med alkoholen, hon snusade och rökte samt var sjukskriven för en så kallad "burn out".


    Jag som jobbade gick upp tidigt och åkte iväg till jobbet. När jag kom hem fick jag städa, diska och höra på hennes gnällande. Sen tyckte hon inte om närhet heller. Hon tyckte jag kunde sova på min sida av sängen. När allt jag ville var att somna med henne i mina armar. Allt hon gjorde om dagarna var att skicka ungarna till skolan på morgonen och sen låg hon och sov hela dagarna. Eller så åkte hon till systemet och köpte en box vin så hon kunde vara packad när jag kom hem från jobbet. I början kunde jag blunda för alla hennes fel eftersom jag var kär men efter tre månader så fick jag nog och avslutade förhållandet.


    Känns som om det mesta som finns kvar på "marknaden" är ensamstående mammor med allvarliga problem som ingen orkar med eller singlar som har så höga krav på sina partners att det inte finns någon man på planeten som kan uppnå dessa.


    Hade en dejt för en vecka sen med en singel kvinna utan barn. Det gick bra och vi hade det trevligt. Dagen efter dejten så fick jag ett sms om att jag verkade jättetrevlig och hon hade kul. Men det "klickade" inte. Fattar inte, är det någon spirituell upplevelse hon var ute efter? Man får väl inte känslor för varandra efter 2h tillsammans. Tar ju minst 2-3 dejter innan man börjar lära känna personen.


    Förstår mig inte på kvinnor helt enkelt.

  • Roddyn
    MeandHim skrev 2016-12-04 11:40:49 följande:

    Roddyn tråkigt att du stötte på en kvinna med sån syn till både alkohol och livet.
    Vet hur det är att vara utbränd, tycker dock inte att alkohol och barn är en bra kombo över huvudtaget.

    Tror inte längre det handlar om att vara kräsen. Klart det krävs några dejter innan man kan känna av en människa ordentligt. Men man kan även känna om det inte klickar över huvudtaget, vilket verkar ha varit i ditt fall med den senaste. Hon kanske tyckte nu var alldeles för olika och kände ingen koppling alls, då är det ingen idé att dra ut på det.
    Personligen förstår jag inte varför alla ska köra det här "spelet"?!?! Vi är ju vuxna människor och borde kunna bete oss som det och visa varandra respekt. Så jäkla mkt lögner hela tiden trots att man är brutalt ärlig och säger vad man vill med livet och att man inte vill lägga energi på någon som inte tar det på allvar. Där snackar vi brist på respekt!
    Jag är inte perfekt, långt ifrån och jag förväntar mig heller inte någon supermodell till pojkvän, men ett utseende som tilltalar mig och med sunda värderingar, humor och härlig energi.... alla verkar bara vara ute efter bekräftelse och uppmärksamhet!?


    Jag tror tyvärr att det är så i de flesta fall. Män vill ha sex och kvinnor vill ha uppmärksamhet och bekräftelse.


    Finns väldigt få där ute som söker efter någonting seriöst och som inte har huvudet i molnen.


    Måste det vara så förbannat svårt att hitta någon?!

  • Roddyn

    Ja det där med biologiska klockan kan vara problematiskt.


    Har som tur är 10 år kvar till 40. Men det hade varit kul att hitta någon nu och spendera några år tillsammans innan familje bildande.


    Jag tror det där med murar är något som alla behöver jobba på. Kan dock vara svårt om man bränt sig i tidigare relationer.


    Tyvärr är det nog så att man måste låta någon komma nära om det ska bli någonting även om det kan gå åt helvete. Annars går man igenom hela livet som singel och kommer aldrig riktigt nära en annan människa. Och då lär man ju se tillbaka på sitt liv och ångra sig.

  • Roddyn

    Bara 30, jo tack. Tiden går snabbt. När jag var 25 trodde jag att jag skulle varit gift och ha en unge eller två när jag blev 30. Men här är jag nu. Hoppas man inte sitter här om 10 år och undrar varför man inte hittar någon vettig.


    Tycker det är lite konstigt dock. Betalar som VIP meddlem på mötesplatsen och där får man knappt ett napp. Ibland svarar någon kvinna men oftast så verkar dom inte så intresserade. Ställer lite frågor och försöker lära känna dom men får oftast bara svar tillbaka, men inga frågor om migsjälv. Känns som om man håller en monolog. Har alltid dött ut när jag inte orkar prata med mig själv mera.


    Använder även Tinder, som jag inte betalar för. Och där har jag ändå haft 3-4 bra konversationer och en blev ju till och med till en dejt. Har hittat en trevlig tjej där just nu som jag pratar med. Tinder är ju väldigt utseende fixerat. Men känner att jag med åren lärt mig att det krävs mer än utseende för att det ska fungera så har sänkt ribban ganska lågt utseende mässigt. Det viktiga är att jag hittar någon som jag trivs tillsammans med. Och eventuellt kan spendera resten av mitt liv med.


    Kanske också borde ta ett kliv ur min comfort zone, funderar på att ta danslektioner. Gjorde det som barn men har glömt det mesta.

  • Roddyn
    MeandHim skrev 2016-12-06 08:25:05 följande:

    Om man har en konversation och inte får några motfrågor alls så kan man lika gärna lägga ner. Antingen är person inte intresserad eller helt enkelt för självupptagen.
    Man vill ju träffa någon som frågar hur ens ren dag varit och inte bara berättar om sin.

    Jaaa, dans är bra. Har alltid velat lära mig salsa! Men att dansa med mig är som att dansa med en stubbe så vette 17 hur det skulle gå till :p

    Man kan ju faktiskt ha lite kul på vägen om man känner att man vill ha lite närhet. Tillfälligt sex är väl ändå inte så svårt att få om man skulle vilja.
    Så om båda parter är med på det så kör bara ;)


    Stubben får väl lära sig svänga på höfterna även om det är lite stelt i början. ;)


    Huvudsaken är väl som sagt att man har kul och trivs med livet.


    Tillfälligt sex tror jag dock är mycket lättare för kvinnor. Dom snyggast männen ligger nog runt med ungefär hälften av tjejerna. Sen ligger dom som är medel med resten. Kan vara svårt för dom män som ligger under medel på snygghets skalan att hitta något tillfälligt.

  • Roddyn
    Ewald01 skrev 2016-12-11 21:49:08 följande:

    Hmm .. var är alla singelmän .... en intressant fråga.

    Ännu mer intressant är frågan var alla singeltjejer är. Hmmm .... anatar att man hittar dom på olika datingsidor .... Flört


    Tror nog det finns både singel män och kvinnor så det räcker till. Tror snarare problemet är "varför är kvinnor så kräsna?"


    Ta tinder eller vilken annan dejting tjänst som helst. Män kan nog tänka sig ta kontakt med större andel kvinnor än vad kvinnorna kan tänkas göra andel män.

Svar på tråden Vart är alla singelmän?