Inlägg från: Fantasia78 |Visa alla inlägg
  • Fantasia78

    Har någon provat waist trainer?

    Hej! Jag har provat, och har den mest under klänning. Fast jag är ju inte ute efter någon varaktig minskning av midjemåttet utan snarare att kunna ha en klänning bland folk igen. 
    Jag har en waist trainer i storlek 2XL, vilket är ett ganska stort mått om man jämför med min vikt och längd. Men min midja har varit rätt stor sedan jag fick mina barn, särskilt efter att yngsta barnet föddes.

    Jag tror man behöver vara noggrann med att inte välja för liten storlek, och också att inte ha den för många timmar åt gången. Men om jag är på fest och vill ha klänning, tycker jag det är skön att känna att jag faktiskt kan få känna mig fin och att magen inte putar så mycket som den gör utan att jag använder shapewear. Som med det mest annat gäller väl "lagom är bäst". För mig fungerar det bra, men jag är ju noga med att det inte blir för ofta.

    Jag är ju inte heller ute efter någon viktminskning, även om jag i och för sig har ungefär 15 kg mer än vad jag behöver. Min tanke är att om jag försöker satsa på motion och nyttig och väl sammansatt kost, så borde vikten ge sig av sig själv så småningom. Det är inte hela världen om jag har 5-7 kg mer än min "idealvikt, tvärtom kan det faktiskt vara bra att ha några kilo extra att ta av nästa gång man får en tuff influensa. Fast visst borde jag försöka går ner ungefär 10 kg av mina 15 kg övervikt. Men det är en annan historia, som jag inte tänkte låta waist training sköta åt mig. :) För mig är waist trainern jag använder bara ett plagg under klänning på fest, och någon gång på jobbet ifall jag vill vara lite fin där.

Svar på tråden Har någon provat waist trainer?