Inlägg från: Anonym (Man2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man2)

    Killar - tycker ni utländska tjejer är bättre än svenska?

    Jaaaaaaaa. Otroligt mycket bättre.

    Jag kan inte komma på en enda sak svenska kvinnor är bättre på.

  • Anonym (Man2)
    Mysigast skrev 2018-04-11 00:23:10 följande:
    Knappast till den grad att det går att generalisera egenskaper hos alla enskilda individer i en nation.
    Det behövs ju inte heller, för att skapa en kultur.
  • Anonym (Man2)
    Herrman Hedning skrev 2018-04-11 01:12:24 följande:

    Jodå. En turkisk tränad tjej osv..Sen får de spasm när det kommer till sex. Som de aldrig sett en kuk förut.

    Fast som nån skrev. Det är svenska tjejers totala dubbelmoral som havererar. De säger en sak och menar tvärtom. De vill vara ojämställda men säger tvärtom. Men en utländsk kvinna kan man bara vara sig själv. Dvs en rejält dominant man även om sidan då tillåts växa fram. Med en svensk kvinna blir man varnad/hotat 100 ggr att man är fel ute. Skulle man vid ett av dessa tillfällen välja att lyssna på tjejen så blir de osäkra och drar bara själva istället. De läser 200 romaner per år om mannen som äntligen ska besegra deras medvetna lögn och skita i deras åsikt. Tyvärr är deras neurotiska sätt rätt elakt och utstuderat.

    Det finns konkurerande kvinnor från hela världen, som är beredda att klä sig och bete sig undergivet eller sexigt. Ingen har ratat svenska kvinnors utseende med de hatar sitt eget och dina barns utseende. Det är som sagt deras problen inte männens. Eller så gör de inte det men det är gemensamt och ärligt mellan två parter. Najst.


    Deras neurotiska beteende är inte elakt och utstuderat utan en följd av deras inneboende instinkter, vilket gör det än svårare att få bukt med. De tror på riktigt att de vill ha saker, och när det inte fungerar blir de arga, och eftersom det inte kan vara fel på det de tänker så måste det säkert vara mäns fel.

    Ja, de hatar sitt eget utseende samt de som tillhör sin grupp till viss del. Jag minns att jag skulle skämmas för att gå ut på tidig sommar innan mina ben fått färg enligt mamma, och hon hade ju samma krav på sig själv.

    Sen har jag dejtat tjejer från asien och sydamerika som älskar min hudfärg och jag behövde inte skämmas det minsta, tvärtom.

    Det finns något sjukt inbyggt i kvinnors hjärnor på instinktnivå, och det är därför män historiskt aldrig lyssnat på kvinnor i officiella sammanhang, vi borde nog återgå till det.
  • Anonym (Man2)
    Mysigast skrev 2018-04-11 08:31:34 följande:
    Va? Tråden handlar om att dra slutsatser om enskilda individers personlighet endast grundat på var de kommer ifrån. Om som du säger, att alla individer inte behöver vara lika för att en kultur ska uppstå, är det heller inte möjligt att dra generella slutsatser om de inom aktuell kultur.
    Det är klart man kan dra användbara slutsatser om inidivider som tillhör en kultur.

    Språk till exempel, det talas ett eller flera specifika språk inom en kultur, men varje kultur har individer som inte pratar alls.

    Men ditt resonemang skulle man inte kunna säga något om språkgruppen alls på grund av existensen av dessa individer.
  • Anonym (Man2)
    Mysigast skrev 2018-04-11 08:54:03 följande:
    Nej, det har jag inte alls sagt. Det enda jag sagt är att det inte går att dra slusatser om en enskilds personlighet endast utifrån kultur.

    Språk är inte jämförbart, eftersom det pressas fram till att bli lika för att kunna kommunicera.
    Kultur gör exakt samma sak som språk, social press ändrar beteendena hos individerna i gruppen, det är identiskt med utveckling av språk.

    Det enda du sa var och mycket riktigt fel. Det går att dra slutsatser om hur en människa troligen kommer att bete sig baserat på kultur.

    Mitt antagande om dig är att din svenska är bättre än din mandarin, att du är emot dödsstraff av kvinnor som inte är oskulder när de gifter sig, och att du tycker homosexuella ska få finnas.

    Jag kan ha fel, men din kulturella bakgrund har sannolikt format dig.
  • Anonym (Man2)
    Mysigast skrev 2018-04-11 09:53:02 följande:
    Finns det svenskar som har olika personlighet? Case closed.
    Det är precis här du går fel, kultur innebär likriktning, inte identisk kopiering.

    Frågan är om man kan dra slutsatser om en individ baserat på personens kulturella bakgrund. Vilket man kan, du fick tre exempel på det, men det finns oändliga mängder.

    Mitt förslag är att du ansöker om ett pass och sen bokar resor, börja med Japan, Uganda och Argentina.
  • Anonym (Man2)
    Mysigast skrev 2018-04-11 11:57:57 följande:
    Nej, frågan är om det går att dra slutsatser om personlighet. Trådstartaren nämner "trevlig" som ett exempel. Det går inte att säga att alla i en nation är trevliga.
    Inget gäller alla individer i en grupp, så med definition kan man aldrig dra några slutsatser alls om grupper, vilket förstås är helt fel.

    Svenskar talar svenska, och män är längre än kvinnor.
  • Anonym (Man2)
    Mysigast skrev 2018-04-11 18:45:32 följande:
    Vad är det du inte förstår? Rasism är ett mycket bredare begrepp än vad som kan kallas ras. Det gäller alla fördomar som uppkommit enbart utifrån vilken folkgrupp den aktuella individen ingår i.
    Hir definierar du folkgrupp när en definierad grupp med nödvändighet måste innehålla endast individer som omöjligt kan avvika från varandra.

    Exemplifiera.

    Det verkar nämligen som att du inta kan skapa en sån grupp och därmed kan förstås in begrepp som rasism existera heller.
  • Anonym (Man2)
    RoggaB skrev 2018-04-11 23:17:55 följande:

    Tjejer gillar generellt främligar mer än vänner och (släktingar .-)
    Är man svensk är man inte så intressant för svenskor som man är för nästan var annan utlänskt kvinna. Efter att ha levt utomlands i 17år måste jag saga att det är den viktigaste orsaken att uländska kvinnor är bättre för att man är mer uppskattad som svensk av dem.
    Dessutom har svenska män ett mycket gott ryckte bland I princip alla utländska kvinnor. (För att vi är snygga och välvårdade men också för att vi är så hjälpsamma med hemmet och barnen.)
    Så en utlänsk kvinna kämpar mer för att behålla eller erövra sin svenska man.
    Skulle gissa att svenska kvinnor kämpar mer för att behålla sin utländska spännande man.


    Håller med för jag har exakt samma erfarenhet, men jag vill lägga till en brasklapp. Det där fungerar bara utomlands, om tjejen bor i Sverige så får hon över tid samma relation till svenska män som svenska kvinnor.

    Fråga mig inte varför, men det är otvetydigt så.

    Jag tror kvinnor omedvetet plockar upp små mikrosignaler från omgivningen om hur attraktiv mannen är för omgivningen och sen blir mannen så attraktiv i hennes ögon också.

    Men utomlands är man kung som svensk man ofta. Längd, blond (om man är det) samt ljust skinn samt kreddigt land i deras ögon.
  • Anonym (Man2)
    Mysigast skrev 2018-04-12 00:36:03 följande:
    Va? En grupp behöver inte bestå av exakt lika individer för att vara en grupp. Det räcker med en gemensam nämnare. Ett exempel är muslimer. De ställs ofta helt felaktigt i dålig dager som grupp. Värst är det när muslimer beskylls för vad en islamist gjort. De ingår ju inte ens i gruppen muslimer, utan gruppen islamister. En jäkla skillnad. Beskyllandet av hela gruppen är rasism. Främlingsfientlighet passar också.
    Om en av muslimerna i din grupp är hemligt sekulär så är inte alla individer muslimer och därmed kan ingen grupp existera som är muslimsk.

    Detta enligt din egen teori. Egenskaper på gruppnivå kan inte existera eftersom en individ kanske inte delar den gruppens egenskaper.

    Det är ditt eget påfund.
  • Anonym (Man2)
    Mysigast skrev 2018-04-12 09:53:45 följande:
    Det spelar i sammanhanget ingen roll. Det är ju just antagandet att alla de som ser sig som muslimer skulle vara lika som är fel. Jag behöver inte definiera exakt vilka individer som ingår i gruppen för att påvisa det jag hävdat om rasism. Det enda som behövs är att det finns muslimer, och det finns.
    Det finns ingen grupp muslimer, av samma skäl att det inte finns någon grupp enligt de definitioner du ställt upp.
  • Anonym (Man2)
    Mysigast skrev 2018-04-12 14:50:04 följande:
    Vad för tråkigheter syftar du på?
    Nu spelar du nog lite dum. Igen.
  • Anonym (Man2)
    Mysigast skrev 2018-04-12 17:34:44 följande:
    Att alla i en nation inte har likadan personlighet betyder inte att det inte kan finnas en grupp vars gemensamma drag är att de tror på Islam. Det är nog du som spelar dum.
    Jo det betyder det, och det illustrerar dumheten i ditt argument.

    Alla i en nation behöver inte ha exakt samma egenskaper för att det ska gå att dra slutsatser om egenskaper medlemmarna i nationen har.

    Politiskt åskådning, värderingar, språk är exempel.
  • Anonym (Man2)
    Mysigast skrev 2018-04-12 18:03:21 följande:
    Nej. Om du vet att någon är muslim, vet du att hen tror på Islam. Om du vet vilken nation en person kommer ifrån, kan du inte säga med säkerhet något om personens personlighet. Där är skillnaden. Trådstarten handlar om personlighetsdrag, vilket jag talat om. Sen att du försöker dra in andra variabler av annan art, medför inte att det jag hävdar inte stämmer.
    Det är omöjligt att fastställa om någon är muslim, därmed finns inte gruppen, eftersom exakt samtliga medlemmar i gruppen måste ha samma egenskap för gruppens existens.

    Igen, din tanke. Vansinnig ja.
  • Anonym (Man2)
    Mysigast skrev 2018-04-12 18:03:21 följande:
    Nej. Om du vet att någon är muslim, vet du att hen tror på Islam. Om du vet vilken nation en person kommer ifrån, kan du inte säga med säkerhet något om personens personlighet. Där är skillnaden. Trådstarten handlar om personlighetsdrag, vilket jag talat om. Sen att du försöker dra in andra variabler av annan art, medför inte att det jag hävdar inte stämmer.
    Sen är det otroligt svårt att veta var du fått att något handlar om personlighetsdrag definierat som du gör, men jag låter det passera eftersom resten är så flagrant fel.
  • Anonym (Man2)
    Mysigast skrev 2018-04-12 18:31:30 följande:
    Jag har aldrig påstått att medlemmar i en grupp måste ha exakt samma egenskaper. Som sagt räcker det med en gemensam nämnare. Som att de tror på Islam. Vad gäller en nation är den gemensamma nämnare att alla i gruppen bor i nationen. Att vara trevlig talar trådstartaren om, det är ett personlighetsdrag. Jag har inte definierat begreppet någonstans i tråden.
    "Om som du säger, att alla individer inte behöver vara lika för att en kultur ska uppstå, är det heller inte möjligt att dra generella slutsatser om de inom aktuell kultur."

    Det är omöjligt att dra generella slutsatser om de inom en kultur, om inte samtliga medlemmar i kuluren omfattas.

    "
    Nej, frågan är om det går att dra slutsatser om personlighet. Trådstartaren nämner "trevlig" som ett exempel. Det går inte att säga att alla i en nation är trevliga."

    Amerikaner kan inte uppfattas som mer öppna och trevliga på ett ytligt plan, och svenskar som mer slutna, om det går att identifiera en otrevlig amerikan.

    Detta eftersom exakt alla indidivider i gruppen måste uppvisa identiskt samma egenskap annars existerar inte gruppens egenskap.

    Det finns alltså inga muslimer, inga grupper existerar, inte gruppen kvinnor, inte gruppen män. Män och kvinnor är lika långa.

    Så går det till när vansinnet sprider sig i samhället.
  • Anonym (Man2)
    Anonym (Happ.) skrev 2018-04-17 10:20:05 följande:
    Fast han påstod att brittiskor anses vara de slampigaste. Då är det inget han tycker. Jag har aldrig hört det. Den här tråden är inte givande vad gäller fakta. Möjligtvis spär den på fördomar, vilket inte är bra det heller.
    Jag tycker också det.

    Jag kan tänka mig att det är för att de dricker som fan och hela tiden, så tillslut har så mycket hänt så hela kulturen har vant sig och slampigheten blivit det nya normalläget.

    Men jo, de är extremt enkla att få i säng när de är på lyran och speciellt utomlands.
Svar på tråden Killar - tycker ni utländska tjejer är bättre än svenska?