Inlägg från: Anonym (Jan.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jan.)

    Killar - tycker ni utländska tjejer är bättre än svenska?

    Finns inget så okvinnligt som svenskor. Ta en grupp utländskor klädda i kortkort ute på en helkväll. De för sig med en sådan grace och elegans att man får respekt för dem. Ta en grupp svenskor i samma situation och mina kräkreflexer sätter igång för något slampigare får man fan leta efter. Finns kanske tanke bakom. Svenskorna är ju inte de trognaste precis. Dessutom börjar de förfalla redan vid 30. En thailändskas skönhet består genom hela hennes liv. Varför svenskan är som hon är överlåter jag åt andra att diskutera. Jag konstaterar bara att hon går fetbort.

  • Anonym (Jan.)
    Anonym (Meh!) skrev 2018-04-11 21:23:59 följande:

    Tycker att den här tråden är väldigt roande trots att jag är en svensk kvinna. Det är så uppenbart att ni känner er manlighet hotas av svenska kvinnor!

    Ni klarar inte av självständiga kvinnor som inte diskar och lagar mat åt er, och som dessutom tjänar sina egna pengar.


    Tvärtom. Vi applåderar starka kvinnor som tjänar sina egna stålar och som står på egna. Finns inget värre än kärringar som hellre går hemma och förväntar sig bli underhållen ekonomiskt.
  • Anonym (Jan.)
    Anonym (Fy) skrev 2018-04-11 21:33:27 följande:

    Jan: Tur att det finns postorder brudar som står ut med män som dig.


    Det håller jag med om. Min ?postorderbrud? är ÖNH-läkare, står på egna ben och är vacker och har en kvinnlig elegans som svenskor bara kan drömma om.
  • Anonym (Jan.)
    Anonym (O) skrev 2018-04-12 00:40:56 följande:
    ... och som skiljer sig för att mannen råkat ta på sig tröjan ut och in en dag, tar uppbackning av rättsapparaten att ta barnen från pappan och mjölka barnbidrag i 18 år.

    Ett liv med en manshatande kärlekslös feministiskt moralpredikande socialist är inget för mej, tack och hej!
    Word.
  • Anonym (Jan.)

    Förvisso viktiga saker ni diskuterar, men nu handlar denna tråd om svenska tjejer kontra utländska.

  • Anonym (Jan.)
    Anonym (Second hand) skrev 2018-04-13 07:35:24 följande:
    Ja.

    Den enda kvinna jag har haft analsex med var från ett land i Mellanöstern, så otroligt passionerad och hämningslös.

    Tyvärr satte hennes muslimska kultur stopp för något längre förhållande, vi var tillsammans i ett halvår bara. Jag tänkte att jag skulle bli kompis med hennes bröder och kusiner, men insåg efter ett tag att de aldrig skulle acceptera mig såvida jag inte låtsades vara troende muslim inför dem.
    En kul anekdot som hände för lite drygt 10 år. Jag var ute och körde med bilen. Det snöade rätt kraftig, så man fick ta det vackert. Det var på en mindre väg och jag hade en bil framför mig. Vi kom till en kurva och bilen framför hade lite för hög fart, så han tappade greppet och gled ut i snödrivorna vid sidan av vägen. Jag stannade för att se hur det gick. Ur bilen kliver en man runt de 50 och en tjej på runt 17-18 år. Far och dotter, antog jag. Båda har arabiskt utseende. De var båda oskadda och så även deras bil, men de kunde inte ta sig ur drivan på egen hand, så vi kopplade på min bogserlina. Det gick lätt att dra loss bilen och efteråt tackade han så mycket för hjälpen. Så lite så, sa jag. Då erbjöd han mig hans dotter som tack. Du får gärna gifta dig med henne, sa han. Jag trodde såklart att han skämtade, så jag flinade bara och sa något i stil med "självklart. ska vi ta det på torsdag?" Men han menade det på fullt allvar.
    Jag ska erkänna att hon var mycket vacker och även om hon hade vinterkläder på sig kunde jag se att hon var välskapt. Jag var fortfarande singel då och för en kort millisekund tänkte jag faktiskt: Ska jag? Men jag insåg givetvis det orimliga i situationen. Dessutom var det minst 15 år mellan oss. Så jag sa något i stil med: Tack för det mycket generösa erbjudandet. Hon är mycket vacker och kommer säkert att bli en god hustru, men det är bättre att hon får välja själv. Jag försökte linda in det så gott jag kunde så att de inte skulle ta illa upp. Men det gick bra och vi tre skiljdes som vänner.
    Jag måste medge att jag var en smula omtumlad efteråt. Hände detta verkligen? När jag berättade detta för mina vänner hade de svårt att tro mig och jag klandrar de inte. Jag hade svårt att tro det själv.
    Det händer inte så ofta numera, men visst undrar jag ibland över vad hon gör idag och hur det hade funkat mellan oss.
  • Anonym (Jan.)

    Jaja. vi gör väl ett ett nytt försök för att rädda tråden. Ja. Utländska tjejer är bättre än svenska.

  • Anonym (Jan.)

    Brittiskor anses vara de mest otrogna och slampiga tjejerna i världen, men de svenska tjejerna ligger då inte många juck efter........

  • Anonym (Jan.)
    Anonym (Happ.) skrev 2018-04-16 15:18:57 följande:
    Vilka är dina källor?
    Livet.....
  • Anonym (Jan.)
    Anonym (joppe) skrev 2018-04-18 10:05:23 följande:

    jo svenska och brittiska kvinnor har mkt gemensamt.

    Troligen ligger nog brittiskorna i topp i Europa före svenskorna. De ligger helt enkel med allt och alla och är väl lättare att få omkull än ett korthus. De hr helt enkelt ingen självrespekt. De är missnöjda med sig själva och europas latrinhink när andra tjejer inte går att få längre.

    Det finns t.om gott om studier som stödjer tesen om brittisk kvinnor.


    Ja. Hur det nu är möjligt. Brittiskorna ser ju ut som om de vore uppfödda på fish and chips hela högen.
  • Anonym (Jan.)
    Anonym (man nr 2) skrev 2021-01-25 23:38:06 följande:

    Min uppfattning är att feminismen gjort svenska kvinnor till ointressanta ragator. Gnäll i massor och lyssnar inte på nåt annat än andra feministers gnäll.

    Vill inte göra det och tänker inte göra datt. Rakt igenom tråkiga.

    Så ja, utländska tjejer är i det stora hela mycket trevligare.

    Nån skrev om att skapa en sijt för att matcha svenska män med utländska kvinnor jag tror på den idén. Att folk kan lära känna varann online och sen kan sajt'en hjälpa till med migrationen till Sverige. Man skulle kunna lägga till en trigger för oseriösa män så att sajten hjälper utländska kvinnor så de slipper bli lurade av kräk.


    Så jävla rätt. Svenskor är så ökentorra så man får brännskador.
Svar på tråden Killar - tycker ni utländska tjejer är bättre än svenska?