• aeg

    Killar - tycker ni utländska tjejer är bättre än svenska?

    Det kvinnorna har det har dom i Finland.


    (Dansk medborgare - hjärntvättad i den Svenska skolan dock)


    Ni som vet , ni vet.


    Alla andra har ett jättepaket under knullgranen. Jag har under mitt liv haft sådan tilldelning och omväxling så jag är seriös när jag påstår: Finn-women do it best.


    Ta er dock i akt, levererar du inte får du reda på det. Tror du att du är stålmannen får du kämpa för att överleva.


    Dessutom . . och i mitt fall är det otroligt viktigt; de sköter sin intimhygien (och jag med dem) så fantastiskt bra och naturligt så att man får åka "Sverigebåten" på en helgkryss för att hitta en "discotrosa". 


    Med detta sagt så är min bedömning högst subjektiv och baseras på mina högst personliga erfarenheter. I en annan kropp och med en annan bakgrund hade jag enligt Kvantkisarna istället förblivit oskuld och bosatt mig på en kobbe i Ålands hav. (fan när jag tänker efter saknar jag en Åländsk flagga till samlingen.)Demon 

  • aeg

    Jag har jättesvårt för enkätundersökningar, speciellt då de handlar om tabubelagda ämnen. Felmarginalen är stor i och med att ämnet i sig är komplext. Däremot så tycker jag mig se en stor nypa verklighet vad gäller Finland och deras kultur, på gott och ont, vad gäller promiskösitet.Jag föredrar den Finska av flera orsaker. Man är rakt på sak och hymlar inte. Ingenting som störde eller oroade mig. Snarare tvärtom. Men det är en annan historia. 

Svar på tråden Killar - tycker ni utländska tjejer är bättre än svenska?