Inlägg från: Anonym (Second hand) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Second hand)

    Killar - tycker ni utländska tjejer är bättre än svenska?

    Anonym (Fy) skrev 2018-04-11 21:33:27 följande:

    Jan: Tur att det finns postorder brudar som står ut med män som dig.


    Det gör dom inte.

    En dem män som tar hit kvinnor från sydost-Asien är riktiga svin. De historier jag hört är att mannen slutar jobba när kvinnan får jobb, och spelar dataspel på heltid. I värsta fall slår han kvinnan. Kvinnan har då ofta fått permanent uppehållstillstånd eller blivit svensk medborgare till och med, så de kan stanna kvar.

    Det är då jag kommer in och hittar en otroligt vacker och snäll kvinna som verkligen uppskattar en man som varken slår dem eller kräver försörjning.

    Mannen som tog hit henne har vid det laget ofta tagit hit och avverkat minst en sydostasiatiska till.
  • Anonym (Second hand)
    Mysigast skrev 2018-04-12 21:38:26 följande:

    Jag har redan förklarat för dig att rasism är det mycket bredare begrepp än att enbart syfta på vad som kan kallas ras. Läs det igen. Det finns ingen anledning att muslimer inte skulle ingå, eftersom det handlar om samma beteende. Det vill säga ha fördomar om en hel grupp. De som inte vill att muslimer ska ingå, vill bara ha en ursäkt för att kunna ha fördomar mot muslimer utan att vara rasist. Men de är rasister. Det är lika fel.


    Lika ointelligent som att säga att alla män är våldtäktsmän är det att säga att någon som ogillar islam är rasist.

    Våldtäktsman och rasist är otroligt starka ord, skällsord, förolämpningar. Vill du att folk inte ska ha fördomar mot muslimer hjälper det definitivt inte att förolämpa dem genom att kalla dem rasister.

    Vi vet alla att rasister nedvärderar andra bara på grund av färgen på deras skinn, och det är förjävligt.

    Men någon som bekänner sig som muslim ska följa Koranen och tycka att alla som inte tror ska brinna i helvetet, men det är ett val personen har gjort, till skillnad från din hudfärg som du inte kan välja.
  • Anonym (Second hand)
    Anonym (Jan.) skrev 2018-04-13 07:13:57 följande:

    Förvisso viktiga saker ni diskuterar, men nu handlar denna tråd om svenska tjejer kontra utländska.


    Ja.

    Den enda kvinna jag har haft analsex med var från ett land i Mellanöstern, så otroligt passionerad och hämningslös.

    Tyvärr satte hennes muslimska kultur stopp för något längre förhållande, vi var tillsammans i ett halvår bara. Jag tänkte att jag skulle bli kompis med hennes bröder och kusiner, men insåg efter ett tag att de aldrig skulle acceptera mig såvida jag inte låtsades vara troende muslim inför dem.
  • Anonym (Second hand)
    Mysigast skrev 2018-04-13 10:27:28 följande:

    Det är knappast så att muslimer vill att andra ska brinna i helvetet. Det förstår du väl själv? Eller vet du någon vetenskaplig undersökning som hävdar det?


    Det vill de säker inte, de vill att alla ska konvertera istället för att slippa brinna. Jag har försökt att bli muslim själv och jag har läst Koranen, anledningen skrev jag i en tidigare kommentar.
  • Anonym (Second hand)
    Anonym (Utlandssvensk) skrev 2018-04-13 23:05:21 följande:

    ("Mustaschen" ska det givetvis vara...)


    Inte har jag då sett någon mustasch på mena-kvinnor, inte de jag har varit med i alla fall. Däremot brukar de helraka sig där nere, vilket kan vara väldigt mysigt.

    Men det finns svenskor som också helrakar sig.

    Just nu är jag med en kinesisk kvinna. Smal och sexig, vackert leende. Men det jag gillar mest med henne är att det finns noll feminism i henne, det finns inte en mista tanke på könsmaktsstrukturer och sånt avtändande skit. Jag hjälper naturligtvis till i hemmet, vi hjälps åt helt enkelt, inga konstigheter.

    Och inget islam heller, vi äter fläsk.
  • Anonym (Second hand)

    Jag får bara feta fula svenska kvinnor, så jag har lagt ned att ens försöka.

    Jag vill ha en smal vacker passionerad kvinna och måste då välja en utländsk, vackra smala svenskor tittar inte ens åt mig.

    Jag kan sakna Jansson, snaps och skinka på julen, eller jordgubbstårta och blomsterkrans på midsommar, men får istället försöka glädjas över annan god mat på andra högtider.

Svar på tråden Killar - tycker ni utländska tjejer är bättre än svenska?