• Anonym (Jao)

    Killar - tycker ni utländska tjejer är bättre än svenska?

    Alltså trevligare och snyggare och så. Om ja, precisera gärna vilken sorts nationalitet du avser på tjejen.

  • Svar på tråden Killar - tycker ni utländska tjejer är bättre än svenska?
  • Anonym (Reptilhjärnor)
    Elefantmannen2 skrev 2017-07-12 18:08:44 följande:

    Svenska män är likadana.

    Det är en kombination av mycket. Högt upp i Maslows behovstrappa gör att man inte behöver bekymra sig om det som är givet i Sverige. Då flyttas fokus. Pressen att vara duktig och räcka till. Statusjakt påhetsad av reklam och omgivning.

    Väldigt, väldigt få svenska damer kan se det sköna i det lilla. Stanna upp och reflektera. Må bra i tanken att man har det man behöver. Man konsumerar och jämför, konsumerar och jämför. Man gör saker för att man ska, inte för att man vill.

     


    Klart att även männen överlag är! Varför jag refererade till kvinnorna var för trådens ämne men ja, jag anser det vara ett syndrom såväl på männen, helt klart.

    Intressant att du tar upp Maslow här. Jag gjorde själv det tidigare i en tråd som, en av alla, berörde uteblivet sexliv där jag tog ställning för att sex var nödvändigt för var och ens välbefinnande. Givetvis möttes det av mothugg med åsikter som att jag var en kille med taskig syn på kvinnor, inte förstod någonting, utgick från denna unkna kvinnosyn för att förvrida allt och inget och fan å hans moster. Ironiskt i och med att sex befinner sig på just första steget i Maslows trappa och som du här nämner är dessa trappsteg tagna för givet ju längre upp i trappan du befinner dig, vilket alltså gäller de svenska kvinnor (och män) som förnekade min åsikt i den tråden. Det blev ett väldigt uppenbart exempel på girigheten du är inne på. Något som jag tycker mig uppleva till vardags överallt.

    Javisst, det kan vara en ohållbar situation att gå på Bror Duktig-fällan och mindervärdeskomplexet vi har (absolut, svenskar är i framkant men vi är den lilla svansen som vill skaka om den stora hunden) som innebär ett jämförande som aldrig kommer upphöra då många inte kan avvärja sig från den. Den osunde kommer snarare spä på den hetsen och med den bensinen se till att brasan brinner kraftigare. Att inte kunna skilja på vad man vill göra och vad man gör för någon annans uppfattnings skull betraktar i alla fall jag som vanligt förekommande och i ett långt perspektiv knappast att föredra för ens välmående.

    Det är ingen slump att områden som skilsmässor och sjukskrivningar för utmattningssyndrom/psykiska sjukdomar har skjutit i höjden i just detta land. Det finns här en förmåga att inte vilja inse det du nämner som helhetsbild och vi om något land har anammat en fri och västerländsk livsåskådning som ibland yttrar sig mer negativt än positivt, på grund av just den oförmågan hos gemene man.
  • Anonym (Reptilhjärnor)
    LionQueen skrev 2017-07-12 18:41:32 följande:

    Utländska män förväntar sig att man ska kunna ta hand om dom och hushållet(ja, generalisering) så inte konstigt om utländska tjejer lärt sig det. Man vill ju kunna attrahera en man och behålla honom.


    Ruotsin paska.
  • Anonym (Reptilhjärnor)
    Anonym (SåÄrDet) skrev 2017-07-13 14:39:25 följande:

    Finska skit!


    Är så svensk man kan bli, lite annan nationalitet i blodet på ena sidan långt tillbaka dock. Född här, bor här, pratar språket. Hindrar mig inte från att känna mig osvensk eller att känna tvivel på en del av mina landsmän.
  • Anonym (Mannobert)

    Tycker att tjejer från många delar av världen har för mycket temperament, för mycket smink och generellt för mycket schoser. Jag vill ha en kamrat, någon som är lik mig. Det innebär att man ska gilla ett lite enklare liv, djur och natur och det stämmer sällan på utländska tjejer. Dock låg jag ett tag med en tjej med ursprung i arabvärlden och det var det bästa sex jag någonsin haft.

  • Anonym (Jao)
    Anonym (Vänta) skrev 2017-07-12 08:08:22 följande:

    En aspekt som kan skilja är förhållandet till sex. Jag har en utländsk flickvän och hon är oskuld trots att hon är 27. Det tror jag inte många svenska tjejer skulle ha "klarat".


    Frågan är hur DU klarar det?
  • Anonym (Jao)
    Anonym (hjk) skrev 2016-05-14 03:47:06 följande:

    Utländska tjejer kan ofta vara mer vänliga, tillgängliga, lättpratade, jordnära och genuina medan svenska ibland kan vara mer reserverade, stroppiga eller surmulna. Där finns det en viss generell skillnad. Afrikanskor och chilenskor är ofta sympatiska och trevliga, tjejer från irak och däromkring kan vara lite manhaftiga och kaxiga, amerikanskor är kaxiga och spelar över, tjejer från sydostasien är artiga och varma. Svenska tjejer, åtminstone stockholmskor, flyter ofta med strömmen och måste tänka och göra som alla andra och vara så moderna, påstår sig ändå vara individualister hur nu det går ihop. Danskor och norskor är mer öppna än svenskor. Tyskor anspråksfulla.


    Sydeuropéer då? För övrigt känns beskrivningen av iranskor som manhaftiga lite märklig.
  • Anonym (Jao)
    Anonym (Neu) skrev 2016-05-14 12:55:55 följande:

    Nä jag förstår faktiskt fortfarande inte var du fått det ifrån. Och jag har hängt på fl en del.


    Du har alltså inte sett kvinnor bli sura när de blir kritiserade?
  • Abegayle70
    Elefantmannen2 skrev 2017-07-12 04:32:31 följande:

    Kvinnor som är lite mörkare med bruna ögon och har en varm kvinnlighet och självsäkerhet.


    Du beskrev just min kvinna/fru, jag är själv kvinna men har alltid dragits till detta.
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
  • Anonym (Jao)
    Anonym (9) skrev 2016-05-14 13:37:47 följande:

    var får folk sånt här ifrån? 

    alla har givetvis preferenser oavsett kön. Det kan vi inte komma ifrån. Ingen har någonsin sagt att inte män (eller kvinnor) får ha preferenser. Det jag ibland sett här på forumet är nog tyvärr trådar där tex män listar upp egenskaper kvinnan "ska ha" och då handlar det oftast om endast utseendefrågor. Kanske det då har opponerats kring det och det är inte så konstigt. 

    Däremot är det ju högst irrelevant vilken nationalitet folk har. Jag är svensk, min granne är svensk, vi ser ändå helt olika ut. Därför KAN man inte säga på det viset det står i TS. Det blir alldeles för enkelspårigt att tänka på det viset. 


    Så man får ha preferenser men ändå var det rätt att de ifrågasattes, hur ska du ha det?

    Stämmer inte, de flesta östasiater har t ex högre kindben och mindre ögonlock medan t ex centralafrikaner har annat hår och kraftigare läppar.
  • Anonym (Jao)
    Anonym (Adam) skrev 2017-07-12 17:21:36 följande:

    Absolut! Min flickvän är syrian, så himla go och vacker.


    Vild i sängen?
Svar på tråden Killar - tycker ni utländska tjejer är bättre än svenska?